Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2008 19:48 - Е*аха ви всички, що и аз да не ви нае*а?
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3235 Коментари: 10 Гласове:
0

Последна промяна: 20.04.2008 20:01


Последните два дни, споря с доста свои познати, относно новото предаване, което тръгна по TV2.  Предаването се казва „Айтос айдъл”. Какво цели? Популярност ? По-висок рейтинг? Скандализиране? Показване на среден пръст на СЕМ, БТВ, продуцентите на „Мюзик айдъл”?  Това е телевизията, която привлече в своите редици бодро крачещите проф.Юлиан Вучков, Георги Любенов, Азис, Емил кошлуков,  музикалният продуцент на предаването „Мюзик айдъл”-Дони и още много други „звезди” на родния шоубизнес. Предаването се води от „дисциплинарно” и „назидателно” изгоненият от „Мюзик айдъл” индивид Иван Ангелов.

В следващите няколко реда не искам да говоря за това какво е мнението ми за него. За това дали има перфектна стратегия да попада в медиите, създавайки скандали или е просто страдащ от малоумие селски бек. Не искам да обсъждам гласовите му данни, ревящите фенки, маниера му или каквото и да е, отнасящо се до участието му в предаването „Мюзик айдъл”.  Желая да акцентирам върху изказването му, което отново разбуни духовете, но този път, той го направи от трибуната на нецензурирано шоупредаване. В това предаване, бяха пуснати кадри, в които Иван Ангелов псува българския народ, казвайки следното:

 „Некадърници умрели. Тъпи българи. Овце. Турците ви е*аха, гърците ви е*аха и аз шъ въ е*а. Като магарета шъ въ е*а. Е*ах въ и в боклуците ви тъпи въ е*ах.”

И така, уважаеми. Това са репликите, които скандализираха за пореден път българското общество, което за пореден път се показа като лицемерна ракова метастаза на реално такова. След излъчването на предаването бяха изписани постове, бяха пуснати теми във форуми, Иван Ангелов отново беше между „Осанна” и „Разпни го”.

 Нещото, което не разбирам за пореден път е, защо уважаеми българи, скачате обединени и силни срещу казаното от един 23 годишен келеш, а не се обединявате, за да промените политическата реалност в страната?  Защо заплювате, един човек, който не се притеснява от това, че не се вписва в „обществените норми”, но не го правите с хората, които подминават горяща кола, без дори да се обадят на съответните служби? Защо Иван Ангелов, който е малка треска ви избожда очите, но не виждате коловете, които са навсякъде около вас?

 Безразлични сте, когато гледате боклуците около входа или пък се възмущавате и чакате някой друг да ги изчисти.

Мълчите и стискате зъби, когато ЧЕЗ, Топлофикация, ВиК, данъчните и останалите, Ви цакат и не проронвате дума.

Подминавате колабирал човек, без да трепне нищо във вас.

Гледате проституиращите момичета от домове, и казвате, че това е единственото, което заслужават.

Ставате свидетели на катастрофа и просто се качвате в тролея.

Осъждате.

Заклеймявате.

Зачерквате.

Изживявате се като месии.

Да продължавам ли?

Сега обаче, смятате, че индивидът Иван Ангелов ви е обидил, унизил и че ви се подиграва, казвайки ви, че ще проникне в аналните ви отверстия, така както са го правили много други преди това. Ми аз не смятам, че е обидно. Можеше да каже много повече. Можеше да каже как на Вас българите, които сега се възмущавате превъзбудено, Ви харесва да Ви помпат анално и как крещите превъзбудено, когато усещате дълбокото проникване. Можеше да каже, че не само давате задниците си, ами предлагате и лубриканти, за да не се изморяват е*ачите.

Знаете ли какво? Не. Мен не ме обиди това, което каза Иван. Не се почувствах засегната, защото е истина и защото, след като продължавате да заравяте глава, да оставяте щръкнали задници и да се правите, че няма анално съвокупление, то значи това заслужавате, уважаеми съграждани. И искам да ви кажа, че когато имам възможност и аз ще ви е*а и ще го правя, докато не спрете да крещите престорено като ощипани девици. Ай стига, а?

Пожелавам ви много /и да са/ по-здрави.

Клипа тук



Тагове:   нае,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. anallizator - понякога се чудя как все още съще...
21.04.2008 00:30
понякога се чудя как все още съществуваме като държавна формация...та ние сме 8000000 различни Българии и на никой не му дреме за никого освен за собствения си задник...съществуваме единствено за да се взаимно-прецакваме ...бием на кухо отвсякъде...криворазбрана цивилизация ама на 342152616 степен....
Браво ,че го написа така точно...но се готви за яко оплюване от "засегнати" самочувствени неандерталци.


"Българийо,за тебе те умряха
една бе ти,достойна зарад тях
и те за теб
достойни,Майко бяха
и твойто име кат мълвяха
умираха без страх...

...в какво се превърнаха техните мечти ???

Ако можеха да видят в какво сме се превърнали...тези родни 111000 кв.км биха се земетресяли от обръщането им в гробовете....


..http://anallizator.blog.bg/viewpost.php?id=184210 е само малка част от падението ни ,като народ...
цитирай
2. nakom - безкрайно си права Пакостино
22.04.2008 07:35
всеки народ си заслужава съдбата.А нашата е 'яко поп-фолк"
цитирай
3. totenlicht - Доня Пакита,
22.04.2008 13:49
аз не се чувствам нае*ана и зверски страдам от този фЪкт. най-малкото поради щото не познавам тоз велик е*ач.
а никога не забравяйте, моля, че вие, като една красива бяла лястовичка, не сте заобиколена с много, подобномислещи хора.
нещата са въпрос на самосъзнание и възпитание, което вие притежавате. но пък не сте част от масата, така услужливо припознавана от горепосочения господин като "Другите" и "Вие българите".
с две думи.. мериш със собствения си (не съм казала неправилен) аршин, а като се ядосваш какво постигаш? освен, не толкова екзотичното, евентуално нервно разстройство?
цитирай
4. анонимен - да се почваме тогава
23.04.2008 00:01
Изобщо не си права Пакостино....поне за формата на протест...
Щом оперен певец почна да "е*бе" в ефир, верно е страшно ...

цитирай
5. monix - !!!!!!!!!!!!!
24.04.2008 16:24
За разлика от totenlicht и анонимен аз съм напълно съгласна с теб Пакостинке. Твърденията ти са абсолютно точни и аргументирани, с пълно основание отпращаш своите обвинения към българския народ, защото се впряга от малоумните приказки на един кретен ("Най-Големия"), но иначе състоянието, в което се намира държавата ни, си остава незабелязано, в сянка. Ами че това е напълно в български стил и мога да ти кажа, че ще продължава да бъде така, защото българския народ само знае да говори, но действия?????........никакви!!! И още нещо Пакостинке... напълно съм съгласна с последните ти две изречения от постинга ти и с голямо удоволствие ще ти бъда партньор в бъдещите начинания!
Поздрави, мила Пакостинке :)
цитирай
6. totenlicht - monix
25.04.2008 11:30
не си съгласен/на с мен за какво?
и какви действия трябва да се предприемат?
да свалим правителството? ми чудесно, првено е вече. демек - пробвано и работи.
и какво?
поредния корумпиран политик, поредните гадости.
да сформираме гражданско общество? та то народа няма представа дори какво значи думата, да не говорим за същността на това понятие.
как ще научиш незнамколкоси милиона на обществено самосъзнание?
иначе за активистки действия съм готова. и да ме бият полицаите, или пък да ме арестуват.
ню експириънс дето се вика. поне първото посочено де.
цитирай
7. sis - ха ха
02.05.2008 12:32
Чела съм интервюта на порно звезди, и те казват: "Анален секс правя само с гаджето си, защото това е специално и най-хубавото."
В контекста на твоя пост, Пакост, може би така им харесва на хората - да се занимават с глупостите на Иван, отколкото с глупостите на политиците. То...не че и двете имат смисъл, но поне от първото, на мен лично ми става по-весело, щото...като разбереш политиката и се опитваш да промениш нещо - единственото, което ти остава е ТЪГАТА.

Силен текст си написала.

:):):):)
цитирай
8. pakostinka - Анализатор,
08.05.2008 18:50
нали видя как реагират хората - на това май конформизъм му се вика - ако някой почне да плюе то ще има и други, ама иначе тц :)))

Наком,
така е, остава само да се качим по масите и да разклатим чашите.

Бо,
нормално е да меря със собствения си аршин. Не казвам, че той е най-съвършения и единствен, но все пак си е мой. Не се ядосвам, но не разбирам склонността и пристрастяването на обществото ни към лицемерното артикулиране на фалшиви ценности, в които уж някой вярва. само това, а иначе нали се сещаш всеки има право да тъне в простотия до безкрай ;)

Анонимен,
защо да е страшно? Каква е разликата между псуването в ефир от оперен певец, професор, политик или обикновен човек? Не е ли въпрос на самосъзнание и гледна точка, а не на статус?

Моникс,
мерси много. Сега работя по платформата и стратегията и когато има някакъв работен вариант ще свиркам да помагаш ;)))

Сис,
според мен като разбереш политиката, разбираш какъв народ сме и да, остава ти тъгата, но тъгата по това, че сме тотални лузъри.
Мерси )))

цитирай
9. mitternacht - един вид-перифразирано:
02.06.2008 22:50
Един казал, че ще ни е*е и всички се възмущават, а същевременно други ЖЕСТОООКО ни е*ат.... и не им се обръща необходимото "внимание".Тоест-павета.
цитирай
10. анонимен - Един казал, че ще ни е*е и всички се ...
28.08.2011 16:50
mitternacht написа:
Един казал, че ще ни е*е и всички се възмущават, а същевременно други ЖЕСТОООКО ни е*ат.... и не им се обръща необходимото "внимание".Тоест-павета.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1940123
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170