Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2007 16:57 - Айде, пак яхнах метлата :)))
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5485 Коментари: 16 Гласове:
0

Последна промяна: 25.07.2007 17:04


Какво става с мъжете? Алооооо? Свършиха ли се онези, които държат на себе си или са се скрили в жегите под камари речни камъни или морски пясък? Дали свръх количеството мухльовци е временно явление или е било тенденция, която вече се е превърнала в правило?

 

Тъй като съм изключително вбесена и фрусрирана от срещите си напоследък с представителите на този пол, от наблюденията си върху мои приятели и споделеното с приятелки, искам да представя списъка с нещата, които ни вбесяват до полуда – мен и част от приятелките ми които мъжете не трябва да правят, поне когато се срещат с жени, с подобни възгледи за живота и нещата в него. Ето го и списъка:

 

1.      Гледай  ме в очите! Да, ясно ми е че полукълбата, разположени две педи под огледалата на душата ми, ти вълнуват повече, но все пак – постарай се да не зяпаш само там, особено лятото...дали ако ти дам да пипнеш ще се кротнеш?

 

2.      Не ми разказвай на първа среща за майка си, баща си, нещастно стеклите се обстоятелства с първата ти голяма любов и не разчитай на съпричастност или проява на разбиране – НЕ РАЗБИРАМ такива мъже.

 

3.      Опитай се да се поинтересуваш и за нещо друго, освен склонността на дамата срещу теб да прави тройка, анален секс, стрийптий, наличието на вибратор, влиянието на порнофилмите върху нейната възбуда и т.н. Не казах да не се интересуваш от това, ама по 2 часа разговори по тези теми на втора среща...сега ясно ли ти е защо си тръгнах ?

 

4.      Моля те, използвай парфюми и дезодоранти, особено в тези жеги.

 

5.      Не ме наставлявай. Имам родители, а ние сме заедно поради други причини. Не се опитвайте да ми давате тон в живота – достатъчно голяма съм и това, че имам собствено мнение трябва да се уважава, а не да се правят непрекъснати опити да бъде ликвидирано.

 

6.      Ако ти не си „ курва на разположение”, аз не съм „курва на повикване”. Защо очакваш да скоча веднага след като си ми се обадил, за да се видя с теб и побесняваш, когато ти кажа че имам други планове. Аз наистина имам – не чакам тръпнещо до телефона.

 

7.      Няма да спечелиш любовта ми, плащайки сметките и подарявайки ми разни неща, камо ли обаждайки се през 1 час.  Позволи ми да дишам, да се виждам с приятели и по дяволите, не се опитвай да ограничиш свобоата ми... аз не отнемам твоята нали?

 

8.      Ако искаш да ебеш, ще трябва да се постараеш.

 

9.      Кой ти каза, че ако се съгласяваш с всяко нещо казано от мен, мънкаш си под носа и не се осмеляваш да ми опонираш, ще те харесвам повече?

 

10.  Представите, които имаме аз и ти за принца на белия кон и романтика са различни, това което си мислиш, че е романтично, всъщност е тривиално и бозаво за мен. Спри да копираш и да подаряваш цветя – напъни се и измисли нещо различно, с което да те запомня и пожелая...

 

11.  Спри да правиш планове за „бъдещия ни съвместен живот”. Аз не го виждам, не знам дали искам да съм с теб, не те познавам и ме дразниш, говорейки за къщи, семейство, деца и всякакви сериозни неща, че даже ми изглеждаш и зловещ на моменти.

12. Не ми реви и не ми се моли да не си тръгвам, че ме е гнус. 

13.  Не ме моли за секс и не ме питай „Искаш ли да го направим?”. Когато ти се прави – просто ме вземи и ме запали. Ако ми се молиш ще си тръгна и отново ще ме е гнус.

 

14.  Не ме използвай да те помпам със самочувствие, това трябва да можеш да го правиш сам – нали си голямо момче.

 

15.  Не си избивай комплексите и не ми обяснявай каква секс машина си, колко ти е обиколката на бицепса и как си си взел нова кола вчера. Не искам подробности – не ме интересуват, а и от коли и дървари не разбирам.

 

16.  Обичам мъже със самочувствие, но прави разлика между самоувереност и самовлюбеност.

 

17.  Запомни, че нещата между двама души се договарят. Патриархатът е минало, матриархатът – също.

 

18.  Това, че ми казваш че имам перверзно излъчване, не означава че веднага ще започна да ти правя разни перверзни неща.

 

19.  Последно... засега... Спри да ми казваш, че умните жени те притесняват, защото мен мухльовците ме ужасяват.

 

П.С. Оригиналното чувство за хумор, може да те измъкне от всяка кофти ситуация и ако съумееш да замажеш издънката си, ще остана даже ще ми изглеждаш сладък J

П.П.С. Ако има някой, който може да добави да се чувства свободен и почти задължен да го стори :РРР






Тагове:   метлата,


Гласувай:
0



1. faerie - Точно в този момент
25.07.2007 17:10
съм им толкова бясна, че не смея дори да започна с добавянето ...
Поемам дълбоко въздух, издишвам и изчаквам да ми мине, поне малко, после ще те допълня по същество :)
цитирай
2. breathe - Рискувам да бъда изяден с парцалите ...
25.07.2007 18:52
Рискувам да бъда изяден с парцалите и разкъсан на миниатюрни парченца. Но все пак ще се осмеля да те питам нещо. Аджеба, нормални мъже няма ли за тебе на тая земя, че все с такива се занимаваш? ;)))))))
Късмет ти желая! :)
цитирай
3. nio - Ако поне от половината нещо от които ...
25.07.2007 20:10
Ако поне от половината нещо от които се оплакваш ги срещаш в един човек и то често, направо си нямаш късмет.
Ама човек не трябва да си снижава критериите просто защото известно време късмета му се е замотал на някъде.
Поне аз така си мисля.Който търси, намира.
Само не се оставяй разочарованията да диктуват действията ти.Всъщност това са принципни въпроси.Те не се отнасят само до отношенията между хората/даже не и между половете/.
цитирай
4. анонимен - Shte te draznjat tezi neshta, dokato ne sreshtnesh myj po koito da si padnesh:)
25.07.2007 20:53
Sled tova shte se chudish kak e stanalo:)
цитирай
5. faerie - Няма да допълвам списъка ;)
26.07.2007 09:16
Започвам да се питам дали не се срещаме с едни и същи мъже или просто всички са еднакви !?!?!?
цитирай
6. andreytcho - Както винаги добре казано :)
26.07.2007 09:16
Аз ще добавя че имате прекалено много изисквания, а ние само ЕДНО.
цитирай
7. donichka - Леллелел,
26.07.2007 09:25
Какви са тези срещи от трети вид??? ;-)
цитирай
8. donichka - :-D
26.07.2007 10:16
"Личен Гугъл-принцип за мъже" хихиихихих.

Нека да има изисквания, какво лошо има! :-)))
цитирай
9. pakostinka - @ Феичке,
26.07.2007 11:18
явно има хора като нас, които налитат на всевъзможни идиоти, или идиотите налитат на нас - все още се чудя и опитвам да разбера и все още не мога да получа просветление :)))... и едва ли всички са едни и същи...просто другите онези "нормалните" блеят някъде :РРР
Лично обръщение към тях: Алоуууу, спрете да блеете и да се мотлявите и да се разсейвате, че ще стане лошо - пакостинка и феичката ще решат, че има само видиотени тъпкачи и мухльовци :))).
Край на обръщението :)))

@ Breathe,
малко ти остана, за да те изям и от теб да останат само фалангите на малките ти пръстчета, ама...нали съм добра ще ти кажа само, че никак не ми се занимава с такива идиоти, ама няма други бе човек, разбираш ли - Н-Я-М-А !!!!
Това е положението и ако си мислиш, че получавам оргазъм, след оргазъм, когато общувам с подобни ембицили се лъжеш, повръща ми се, ама няма как - другите са се скрили. Нещо да кажете сега? :РРРР

@ Nio,
нещата, от които се оплаквам се срещат в различни хора, в различни комбинации, но като цяло винаги има поне по 5 от посочените характеристики в един човек, което никак не е малко.
И не се разочаровам, само ме е яд и се чувствам малко безизходно :)))
И си прав, че са принципни въпроси, но лошото е че принципите са различни че е трудно да намериш универсални отговори :(((

@Анонимен,
прав си, ама докато го намеря, бая яд ще генерирам и честичко ще яхвам метлата :))))

@Андрейчо,
знаеш ли, не мисля че имате само едно изискване, не вярвам, че мъжете мислят само за секс, защото не е така. Да, сексът е важен и необходим, не само за мъжете, но и за жените, така че... и двата пола искаме много, само че имаме различни изисквания и не мисля, че моите са много...или поне не чак толкова ;))))
Като се замислиш и ти ще разбереш, че нямаш само едно изискване, ама за да не развалям иниджа ти на путкотрошач няма да продължавам :РРРРР

@Donichka,
това не са срещи от трети вид, а срещи с представители на вид мекотели :)))

@Psuhachenski,
това с търсачката съм го направила и селектирам на няколко нива, ама от тези 800 000 хил, отсявам на първо четене около 10 000 и от тях избирам около 100, което е по-малко от 1%, но от тях 80% са с горепосочените характеристики...има нещо грешно в настройките и ще се опитам да ги пренастроя :)))
Иначе си прав... за съжаление статистиката е такава....
Ауууу, колко депресарско... яхвам метллата и отивам да се женя за Кашчей щото като ще е гарга да е рошава :))))
цитирай
10. andreytcho - :))
26.07.2007 11:48
Е моето ЕДНО не е само секс, а жена която е склонна да прави секс с теб редовно.

цитирай
11. july26 - Аз си мисля,че те усещам.....
27.07.2007 12:08
... и затова няма да влизам в технически подробности,а ще ти споделя опит общочовешки:
1.Явно си силна личност и поради тази причина се кефиш да предизвикваш,можеш и знаеш как да го постигаш.Простата физика обаче казва:на всяко действие равно по големина и обратно по посока противодействие...С други думи,каквото повикало,такова се обадило...
2.Човек вижда това,което иска да види.Така правиш и ти,та който и каквото и да ти разправя,ти си имаш мнение,и в това е нещастието ти,че няма да си го промениш.И хем знаеш,че за много неща не си права,хем ще си останеш същата..
3.Един съвет.Ако мъжът е зает с полукълбата ти отпред и отзад и не може да мисли за нищо друго...ами ,отключи процеса...Не го карай да се насилва и да се интересува от нещо друго,още повече,че въпросните полукълба през лятото някак си не може да не се забележат,най-вероятно "случайно".Тръгни отзад-напред спрямо твоята логика,задоволи първосигналния интерес,неговия и твоя,и виж после какво ще стане.Само една забележка:и ти ще трябва да се постараеш,за да оставиш впечатления някакви и други освен тези естествените от полукълбата ти...
Е,тогава вече може да съдиш ,когато и ти си направила нещо,за да бъдеш интересна.
С други думи,ако искаш не просто да бъдеш наебана,трябва да се постараеш да покажеш какво предлагаш всъщност.Ако има какво да предложиш,разбира се,не говоря за теб конкретно...
4.Т.1 и т.13 нещо си противоречат...хем да те гледа в очите,хем ако иска секс ,да вземе и да действа.Ми и да не те гледа никъде,мъжът от там тръгва-забелязва те,защото иска секс.После,както стана дума,забелязва и други неща,ако ги има и ако е умен...
5.А ти като си голямо момиче,защо се нуждаеш постоянно да ти се казва ,че си красива и всякакви подобни?Или момчетата не се нуждаят от такива екстри...?
6.Това за договарянето...няма лошо.В смисъл ,както той ти говори за тройки,перверзии идруги подобни,това си е направо проформа фактура,така и ти казваш-това не ,онова после,другото...ще видим,за мускули имайки не говорим...
Ами направи си един Наръчник,обясни си изискванията,после "Предмет на договора","Неустойки" и нататък в същия дух.А, и Приложение с полукълбата в различни ракурси,предмет на въпросния Договор,но постарай се непременноад са с добър търговски вид.Ще се явят кандидати,знаеш го...
7.И последно,не търси универсални отговори,както и все ти да си отгоре.Първото е невъзможно,второто все някога ще ти омръзне.Ако не ти е омръзнало вече...
А,и ако не използваш някои изрази,които не искаш да чуваш и от мъжете в диалога си с тях,няма да загубиш.По-добре да умееш да замълчиш,дори и не многозначително,за да е естествено,отколкото да говориш и описваш нещо,с което нищо няма да спечелиш.В случай,че искаш да спечелиш нещо,разбира се.Възхищение,уважение,усещаното,че не си поредната разгонена кучка,която не знае какво иска и плаче за к...Не говоря за теб конкретно,разбира се...
Има и още,но само при поискване и нужда от допълнителни разяснения...:)))Да не ставам досаден...
цитирай
12. outfaced - ай ай :)
29.07.2007 01:05
не им е лесно на мъжете с тебе ... хехе
бая зор им даваш.

Шегичка ...
Сега обаче нещо насериозно: Връзката м/у двама човека не трябва да се превръща в изпит Поне на мен не ми се вижда добра основа. Може би предизвикателставата да са забавни (поне веднъж са) обаче после не особенно.

А иначе 90% от негативите, които изброяваш по горе би трябвало да се усетят не на първа среща, ами още на пъви разговор и до повече въобще и не трябва да се стига ...
цитирай
13. nobelman - мисля, че те разбирам :-))
29.07.2007 10:18
според мен искаш да кажеш - просто - "приемете ме такава каквато съм - човек, а не жена. С интереси, хубави и лоши страни, странности и досадни черти ... какъвто е всеки от нас".
Нормално е да не "попадаш" (според мен) на т.нар. подходящ човек, поради поне две причини :
- рядко и некачествено го търсиш ;-) и
-принципно множеството от млади т.нар. подходящи за твоята възраст "кавалери" или (едно време им викаха) ергени, са абсолютни комплексари, но те не са виновни за това. Просто израстнаха в много сложно време, през което родителите им се опитваха да преживяват и да не полудяват, а децата им порастнаха на улицата и с пламък в очите вътрешно се вричаха на героите от новото време - яки грозни, нископодстригани батки с черни фланелки и бицепси от протеини и амфетамини...мечттите им са свързани с луксозна суперскъпа кола, много пари и т.нар. готин живот....те не са виновни, че не знаят кой е Левски, кой е Дон Кихот и Робинзон, защото знаят кой е Спайдър мен, Батман и т.н.... :-))) Вси пак, сигурен съм, че твоят принц на бял кон е някъде там...просто ти трябва търпение и ироко отворени очи, за да го срещнеш и ... да го познаеш :-)) Успех !
цитирай
14. keyholder - Отговор
30.07.2007 00:48
Отговорът, мила, ще намериш на http://keyholder.blog.bg/viewpost.php?id=95337
цитирай
15. miscellaneous - глаголи!
08.08.2007 00:31
чета. мисля. оглеждам се. почесвам се.
ставам. ходя. пия вода. връщам се.
чета. мисля. не разбирам. смея се.
спирам. проължавам.
заспивам. събуждам се. къпя се.
работя. обядвам. говоря. пиша.
пътувам. зяпам. размишлявам. слушам.
прибирам се. играя. къпя се. пия вино (бира).
говоря. кликам. излизам. забавлявам се.
търся. желая. провокирам. убивам.
заговарям. замълчавам.
интригувам. отегчавам.
продължавам. спирам.
спя.
алоуууу! осъзнай се бе, момче! едно определение не докара или епитет или сравнение, ей така за цвят. ти си един самовлюбен душевен ексхибиционист. светът не е пълен само с рошави и наконтени жени. или с такива ехидни лигли, за баланс на вманиачените еманципатки. жените могат да са не само бъбриви клюкарки - те са вещи интриганти. момче, кога, за бога ще се светнеш, че зад всичкото това умело се прикрива една нежна, объркана душа. нежна, защото е красива - тя пленява; има чар. нежна е, защото чувства и го изразява, сякаш, че без страх. объркана е, защото не среща никаква подкрепа, а само присмех или ругатни. жената е като махало с много крайни състояния, а ти момче си като вятър, който духайки люлее прекрасното махало. ти го обгръщаш, увличаш, понасяш го или го изоставяш, но ти го движиш. ти го палиш и го гасиш. момче, махалото се вее и от теб зависи на къде! само трябва да намериш твоето махало, което те изпълва с желение и с трепет те подканя да го полюлееш, а не само с нагон за сексуален порив.
момче, взимай се в ръце на време! "защото тази работа не е като онази работа" и стига с тез глаголи, ник'ва връзка няма! шантава работа ;)
цитирай
16. анонимен - DURVENCE SI
23.10.2007 21:03
И понеже ограничеността е много характерна за наш'те българки веднага отговарям по ред на точките съответно :
1)ще гледам където си поискам когато си поискам; не си тази която да дава ТОН пред моя хоризонт; независимо коя си;
2)ще приказвам за каквото си поискам когато ми е гот така че у левооооооо; независимо коя си;
3)ползвам по мое желание, а не защото ти си ми казала;
4)интересувам се от супер много неща; както и всички останали мъже се интересуват от много неща; дали не си прекалено задръстена, за да го забележиш?;
5)не наставлявам, когато считам за ненужно;
тези подточки, които използваш са един вид наставления тъпа кранто;не наставлявай когато искаш да не бъдеш наставлявана;
6)че кой е казал че ти си курва?
ти се една от многото курви;
7)това е ограничено; едва ли все още някой го употребява;
8) и ти ако искаш да се докопаш до мен няма да ти е лесно; защо пък аз да ти се натискам?;
още повече след това което пишеш................
има толкова подходящи жени;
9)опонирането го имаш; в кърпа ти е вързано;
въпрос на време е да осъзнаеш, че си си навлекла голяма беля на главата;
10)няма да се напъвам; мога но не го считам за нужно; ти си тривиална съвременна боза; на мен ми трябва нещо по-шукаритетско, по-женско(и го имам ;);
11)плановете за далечното бъдеще са за лумпените;
12) мен ще ме е гнус повече;
13) капризна и незадоволена ; хубаво а ти с какво ще ме зарадваш?; това е услуга от моя страна все пак;
14)ок няма да ти правя комплименти; ти нямаш нужда;
15)има ли такива още?;
16)и двете думи са налице; няма да е зле да се погленеш в огледалото дали и за теб важат ;
17)това е най-тъпото нещо което съм чел;
18)приказки;
19) не ме притесняват; те се притесняват понякога от мен ;)
20) МНОГО ИЗИСКВАНИЯ, А В ЗАМЯНА НИЩО;
Това не е договор.Това са отношения.
ХММММММММММ, я по-добре да ти тегля една дълга, сочна...
21) ти си една от идиотите за които говориш; нормално е да налетиш на идиот.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1940380
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170