Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2008 16:30 - Внимание: Мъже под ножа...отново
Автор: pakostinka Категория: Тя и той   
Прочетен: 13508 Коментари: 44 Гласове:
0

Последна промяна: 03.02.2008 16:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Тема за мъжете и жените за която съм писала и преди. Гледната точка е същата, само позицията е по-различна - една година по-късно.



В живота на всяка необвързана жена идва момента, в който има само два вида мъже – безинтересните и неподходящите.

Безинтересните мъже са онези, които по никакъв начин не могат да те накарат да почувстваш сладостното свиване на стомаха и да въздишаш за тях нощем, докато самотно прегръщаш възглавницата и усещаш настръхналата си кожа. Те са онези, които колкото и силно да се опитват да те завладеят, не успяват – не те провокират и не  усещаш никаква Тръпка. Безинтересните мъже са тези, с които се целуваш или правиш секс, просто заради спорта, независимо колко са добри не събуждат похотливите ти желания да правиш мръсотии и да си безразсъдна и неблагоразумна. Не събуждат въображението ти и  не искаш да останеш с тях, просто защото са ти скучни. Това са мъжете, на които обикновено казваш „Харесвам те ужасно  много, но нека си останем само приятели”.

Ако изключим флуидите, като фактор, който въздейства силно върху сподобността на жените да класифицират, то безинтересните мъже могат да се определят със следните понятия:

-      Срамежливци – повечето съвременни момичета не се притесняват да говорят за свирки, анален секс, връзване и за сексуалните си желания като цяло. Една голяма част от съвременните момчета се притесняват да го чуят от жена и продължават да смятат, че разговорите за секс са нещо толкова тайно, че не можеш да ги провеждаш дори под завивките.  Срамежливите мъже, обикновено свеждат смутен поглед, когато се отвори тема за играчките, които жените харесват и начините, по които обичат да бъдат използвани. Тези мъже не правят дори бегъл опит да флиртуват с теб или ако го правят, то ти определено не разбираш, което е естествено – ако няма игра с очите и обещаващи погледи, ако липсва елементът на „случайното” докосване, а намекът за целувка за лека нощ е заменен с притеснено ръкостискане, няма как да наречеш сигналите, излъчвани от обекта – флирт.

-      Смачкани – луда ставам, когато някой ми каже „Не мога да си позволя да сляза до центъра, защото нямам пари” или „Аз съм беден, грозен и незначителен”. Честно, до преди няколко месеца бях убедена, че тези мъже са останали в миналото, но уви – сблъсквам се с тях непрекъснато и повярвайте ми те бродят по софийските улици- или поне по улиците на софийските квартали. Пият кафе в кварталното барче, говорят си с местните пияндета и се чувстват още по-големи неудачници. В повечето случаи са с жени, които са по-слаби и по-бедни от тях и бягат като дявол от тамян, ако си с що-годе престижна работа или пък демонстрираш наченки на самоувереност и прямота.

-      Зубрачи – това са хора с изключително богата обща култура и теоритични познания и с почти отрицателен life experience. Разговорите, които можеш да водиш с тях са свързани основно с творчеството на Брехт, неофройдизма на Хорни, откритията на НАСА и постиженията на порноиндустрията в лицето на едно от най-великите и открития - Джена Джеймисън. Това са мъжете, които не разбират иронията ти и когато решиш да се пошегуваш с тях или с нещата от живота, те директно отиват в една друга група и почват притеснено да пърхат с клепки  и да се изчервяват. С малко напъни и по-добро познаване дълбините на женските психика и вагина, биха станали почти идеални.

-      Клиширани – в тази група попадат индивидите, които ти задават „разнообразни” въпроси от типа „С какво се занимаваш?”, „Какво обичаш да правиш през свободното си време?”, „От къде си?”, „Каква музика слушаш?”, „Имаш ли братя или сестри? „ и т.н. Разговорите с тях протичат по един стандартен и силно предсказуем начин, наподобяващ попълване на лексикон на третокласник. Имало е случаи, в които съм казвала „Ама моля ти се, да не тренираш за бъдещата си работа като водещ на тийн предаване по Канал 1?” и повярвайте ми – не са разбирали какво искам да им кажа. Често тези мъже са най-предсказуеми от всички, защото правят нещата по тяхна схема – 1-ва среща – ръкостискане, 2-ра среща целувка, 3-та среща – натискане във входа, 4-та среща дълбоко проникване и рядко правят нещата, които са определени за 3-та среща на 1-ва или 2-ра и обратното.

Безинтересните мъже, обикновено не разбират че са такива, защото играта, която се играе от жените /освен ако не са попаднали на някоя от жените, чиято основна цел е да унижават и обиждат мъжа/ е добра и могат само да гадаят какво и как се случва и защо, но никога не получават отговора – такъв, какъвто е, а именно –искрения.

Неподходящите мъже са пълна противоположност на безинтересните – те те възбуждат, прелъстяват, провокират, обладават само с поглед и изгарят с докосване. Това са мъжете, които те карат да искаш да правиш неща, които никога досега не си си позволявала и ти наистина ги правиш. Имат само една прилика с безинтересните мъже  – не можеш да си с тях.

-      Женените – това е така известния на всички жени и мъже „забранен плод”. Можеш да ги имаш, но за малко, защото после се връщат при съпругите и децата си. Това са онзи тип мъже, които даряват наслада и удоволствие „на дребно” и не могат да ти дадат нищо повече, колкото и да си добра във „вземането”. Обикновено, момичетата си казват, че никога не биха се занимавали с тях, но рано или късно всяка се поддава на изкушението и попада в техния капан, а те умеят да го залагат много добре и са добри играчи. Възпитани от съпругите си и обработени от живота, те са изключително питателно ястие във всяко едно отношение. Знаят какво да правят, за да те прелъстят, знаят как да се държат с теб след това, спазват догмите и каноните и е много лесно да им повярваш, ако не внимаваш.

-      Възрастните – ако си във възрастовата граница 25-30 години е неизбежно налитането от страна на мъже, които са на около 45-50 години. Една част от тях са разведени, друга са отегчени, а трета са просто в критическа и си търсят нещо младо и живо за забърсване. Те, подобно на колегите си в тази група, знаят как да те изкусят и примамят, но разликата в годините си казва думата и много скоро, започваш да усещаш желанието им да те укротят и да те превърнат в мило и добро момиче, което няма нищо общо с това, което си била в началото на връзката ви. Изключително опасни са мъжете на тази възраст, които по някакъв начин са постигнали целите си и са носители на една специфична увереност, която кара краката ти да се подкосяват.

-      Лошите момчета – подобно на всеки мъж и жената е привлечена от идеята за лошото момче с нежно сърце, а въплъщение на тази представа са всички онези, които нарушават всички писани и неписани обществени норми – пият по много от любимите си питиета, карат бързо гъзарските си коли, не се притесняват да изневеряват на половинките си и чукат наред, държат се арогантно и не им пука колко се засягаш от това им поведение. Те просто знаят, че това те възбужда, кара те да се чувстваш жена и да искаш още по-силно да ги усетиш между краката си. Рано или късно, всяка жена пожелава сигурност, човек, на когото може да разчита, баща на децата си и това поведение на пубертет и писва.

-      Юпитата – младите момчета в костюми, които излючват секс, секс, секс и пак секс. Няма жена, която да не желае да обладае един такъв индивид, да го метне на бюрото в офиса му и да го остави само по вратовръзка. Те са млади, умни, надъхани, секси, перпективни, амбициозни и още много неща. Това, което също са е че са безкомпромисни – не биха позволили на нещо или някой да измести работата от челната позиция в личната им класация, което означава че момичето винаги ще е на втори план и ще има много дълги и самотни нощи, в които половинката и е в командировка в Москва или пък работи в съседната стая.

Сигурно има още много типове, които могат да попаднат в тази категория, така че сигурно ще следва продължение.

Въпросът, след всичко, което изписах е „Кои са интересните и подходящи мъже?”...това е една от тайните на всяко едно момиче ;))))

 



Тагове:   внимание,   мъже,   Отново,   ножа,


Гласувай:
0



1. soho - Ето още по темата...
03.02.2008 16:42
дори и в малко по-различна светлина:

http://soho.blog.bg/viewpost.php?id=119477
цитирай
2. анонимен - Какво е общото между блогерките
03.02.2008 16:56
pakostinka, soho i trevistozelena? А кажете, да ви видим.
цитирай
3. pakostinka - Мдам,
03.02.2008 16:57
определено с твоите класификации, картината става пълна и въпреки че са различни изводът е един и същ - няма свестни мъже или поне не и излапани такива ;)))

@pepas,
може би общото е това, че са стигнали до едни и същи изводи ;)))
цитирай
4. thomas - Не ми хареса...
03.02.2008 17:02
Мога в замяна да направя дисекция на жените, която току-виж излезе подобна. Нещо повече, от това, което пишеш, мисля, че ще успея и теб да те поставя все в някоя категория. Но смятам, че е вредно да се категоризират, защото като наместиш всяка в някоя от негативните категории, накрая сам ще си се оставил без избор.

И впрочем, едно допълнение... Всеки може да излезе от категорията си, стига да има основателна причина за това, а именно - да е срещнал КОГОТО ТРЯБВА. :-)
цитирай
5. thomas - И едно продължение...
03.02.2008 17:20
На второ замисляне опитах и нещо друго - да видя в колко от категориите мога да намеря себе си...

Срамежлив - определено не ми се говори за свирки и анален секс с момиче, с което не съм започнал да правя подобни неща. Да не говорим, че считам "играчките" за долнопробен опит за компенсиране на невъзможността за истински преживявания, за които по принцип ни е дадено всичко необходимо.

Смачкан. Тука малко по-трудно ще попадна (въпреки че понякога по подобен начин ми е било тълкувано нежеланието да харча пари за глупости), но все пак ако нямам интерес към някоя жена, мога да го изиграя и по този начин, за да не кажа "не ме интересуваш". Ако ме интересува, не с такси до центъра, ами със самолет на другия край на света ще отида. И съм го правил.

Зубрач? О, да! Знам толкова много за толкова много неща, че няма начин да не ме сложиш тук. Вярно, имам колкото си искаш и практически опит, обаче него можеш да го усетиш само "в движение", т.е. в началото той ще ти остане невидян.

Клиширани. И тук попадам от раз, ако не ме интересуваш достатъчно - даже няма и да чуеш въпроси-клишета, ами направо ще преобладава мълчанието.

Що се отнася до неподходящите - какво ти пука, че са такива? Ако в момента тъй или иначе не разполагаш с подходящи - смело напред! :-)
цитирай
6. soho - До 5
03.02.2008 17:24
Всичко, напълно съм съгласна с написаното от теб. Само бих оспорвала коментара ти за "играчките" - определено не са за коменсиране, а за допълване на истинските изживявания.
цитирай
7. thomas - @soho
03.02.2008 17:36
Наистина ли не ти се е случвало всичко да е толкова чудесно, че да не се сетиш за тях?! :-)
цитирай
8. 100jan - Още една принцеса, която не намира принца
03.02.2008 17:37
и за тази й неудача е виновно всичко, що има фалос...

Мога и по-вулгарен да бъда, ама хайде!

цитирай
9. soho - #thomas
03.02.2008 17:57
Разбира се, че ми се е слувало. Но то едното като цяло няма връзка с другото. Природа.
цитирай
10. gothic - Любопитно четивце. . . . безинте...
03.02.2008 18:10
Любопитно четивце....безинтересните, както и да е, с една забележка-мъжът на място не говорят за свирки, връзване и анален секс, а обикновено го практикуват. Смачкани-Томас, прав си не на 100 а на 1000% Зубрачи и клеширани-както и да е, но тука хавата идва малко субективна...А за неподходящите демонстрираш много силна незапознатост с материята. Вярно, секса със семеен далеч не е за всяка почитателка на "Секса и града". Но с "критическата" настъпваш много яко мотиката. Като гледам "симптомите" и май ме държи от 18годишен...и нямам нищо против това да продължи още 15-20 год. Впрочем, аз лично предпочитам да изневерявам със жени между 35 и 40 год. Сори, някак си са по-стойностни....Бъдете щастливи!
цитирай
11. apollon - не те е "газил" някой ...
03.02.2008 18:50
не те е "газил" някой който не влиза в нито една от тези категории, за да видиш още колко много мъже можеш да срещнеш и тази гледна точка колко беден може да бъде life experience с мъжете :))))))
цитирай
12. анонимен - Да.
03.02.2008 19:38
точно заради постинги като този има да си пишеш още доста писма до любимия.
цитирай
13. onex - що не го направиш какъвто на теб ти харесва или не ти се получава?
03.02.2008 19:51


pakostinka

брех, че сме генерални
много опит ще струи от теб

кофти само за този "недостоен" мъж който не е с теб - горкия той.

п.п. предполагам само, че мъжете който са имали честа да те опитат вече имат смисъл в своя безцелен живот?!

цитирай
14. piccola - :)
03.02.2008 20:56
и безинтересните и неподходщите страдат от онзи неизлечим страх от обвързване и сериозност....

кога ли ще порастне Малкият Принц?
:)
цитирай
15. анонимен - X
03.02.2008 21:59
Пиши отново, когато започнеш да разбираш от мъже. Беше интересно все пак. Лека нощ
цитирай
16. noir - ~ N ~
04.02.2008 00:49
@piccola НЯМА ДА ПОРАСНЕ, ЩОТО ЩЕ СИ ЗАГУБИ ФЕН КЛУБА.

Иначе не съм виновен аз, че имам високи критерии за живота, виновен е животът, че не може да ми ги покрие.

В крайна сметка- интересно четиво за това време на нощта. Браво, пакостинке!
цитирай
17. july26 - Че умеете да категоризирате,май на всеки отдавна е ясно...
04.02.2008 01:32
Та след тази не лоша категоризация,макар и не изчерпваща категориите мъже, в мен напират поне два въпроса:
1.Кому е нужна подобна категоризация и на теб лично помогна ли ти с нещо?
2.Коя е твоята категория,която е до теб и която предпочиташ и която те предпочита?Съществува ли изобщо и може ли да я има?
Май въпросите станаха повече от два,ама нали живота е сложен и трудно се обяснява с един два въпроса и съответните отговори...?
А ,и един последен...:Не е ли по-добре да си изживееш живота,отколкото да гледаш отстрани и да си губиш времето с това да опитваш да обясняваш подобни неща...?
цитирай
18. swetq - Точно такива жени като теб с този ...
04.02.2008 02:39
Точно такива жени като теб с този начин на мислене неприятно по селски категоризирам като "тъпа путка".
цитирай
19. анонимен - Wanna Be Smart!
04.02.2008 07:12
4удесно! Не мислq оба4е 4е нqкои нормален 4овек има наистина нужда от твоите така важни заклю4ениq. Това ,4е си наблюдателна и пресметлива да преброи6 колkо вълни се плискат в една скала за една минута при 4ервен флаг е достоино за кратък аплауз.Разбери,4е прозрениqта ти са доста повърхностни и наи-доброто което може6 да направи6 с тqх е да ги продаде6 на нqкои жълт вестник; Кери:))Успех!
цитирай
20. vladikoff - На мен пък ми хареса написаното:)
04.02.2008 09:22
Даже се познах в една от категориите :)))
цитирай
21. pakostinka - @Thomas,
04.02.2008 10:28
самият факт, че нещата те касаят, ама не съсем, означава, че попадаш в категориите, ама не съвсем ;))))

@ На всички останали - искрено се забавлявах с коментарите на подивелите мъже - забавно е...все пак, една от цеите на този пост беше да разбера кои са начините да скочат мъжкарите, а те са стандартните - силно критикуващо, слабо замислящи, агресивно обиждащи и тривиално категоризиращи :)))

Харесаха ми определенията "тъпа путка", "повърхностни прозрения", "неразбираща от мъже" и т.н.

Всъщност...усмихвам се исрено...благодаря ви ;))))
цитирай
22. swetq - Ние също е не толкова исрено можеби. ...
04.02.2008 10:36
Ние също е не толкова исрено можеби. и "тъпа путка" си е класика неможе да кажеш че не си го заслужила. какво очакваше след класическите глупости които си написала?
цитирай
23. gothic - Подивели мъже? Странно!!! Бих к...
04.02.2008 12:54
Подивели мъже? Странно!!! Бих казал-"иронично подсмихващи се мъже"...Бъди щастлива :)))
цитирай
24. prayer4eto - Интересно ...
04.02.2008 18:08
Същите категории важат и за вас - жените. Аз се чудя в коя категория бих те сложил ... Ако е в "Безинтересни", най-вероятно ще е от "клиширани"-те. Ако е в "Неподходящи" ... Нещо не ми се връзваш в нито едно там ... Е, дерзай - като измислиш още категоризации, ще те преразпределям, ако има нужда :-D.

Поздрави.
цитирай
25. 100jan - :)
04.02.2008 20:29
http://i.i.ua/prikol/thumb/0/0/43200.jpg
цитирай
26. noir - ~ N ~
05.02.2008 00:46
Аз все пак си мисля, че подобни анализи са крайно поучителни и дълбоко насърчавам да търсиш още приказни герои :P Персонажи има колкото пожелаеш на този грешен свят :P
цитирай
27. nakom - _-_N_-_
05.02.2008 08:31
Пакостино, тоя път се уля с глупостите чесну ;-).Нема те слагам в шаблони, но обикновенно момиченцата пишат такива писания когато някой мъж им е "разбил сърцето", и то обикновенно някой от типа "прави ми голяма тръпка в долния край на стомаха".Не е задължително де, иначе е интересно писаното ама си е повърхностен анализа според мен.Няма ги и няколко интересни категории - "Селски бек" например.Няма го и перфектния (мен).Да предположим че ти липсва опит все пак ;-).
Но тоя тип драсканици са си чиста сексистка провокация, после се чудиш що те наричат тъпа путка.Поне не е писано с оная квичаща романтично-самоубийствено иронизиращо трагедична драма, с която пише шугъркряс (ака кендисез).Но именно и затова не е забавно ;-).Обаче идеята е добра (ако разбира се експеримента е бил цел), дръжте се жени.
цитирай
28. andreytcho - :))
05.02.2008 17:39
Свестните момчета като мен също не ги искат. Не знам защо :Р
цитирай
29. candysays - "шугъркряс"?!
05.02.2008 21:48
хахах :)))

(Пакостинке, извинявай за спама ;)
цитирай
30. pollinka - много е добро
05.02.2008 22:29
и не можеше да е по-точно....
цитирай
31. anallizator - поздрав Пакост! Като четох ко...
05.02.2008 23:03
поздрав Пакост!
Като четох коментарите се сещам за следното:
хората са два типа-
1.Такива,които просто ядат хляб и произвеждат ако.
2.Такива,които ,като видят хляб знаят ,че ще се превърне във ако и обратно,знаят,че акото преди е било хляб.

Иначе казано аз приветствам мислещите хора,без значение дали съм съгласен с мисленето им.
АКОпроизводители за жалост има много...
цитирай
32. анонимен - Прав си АНАЛизатор! И ти си АКО...
05.02.2008 23:23
Прав си АНАЛизатор!
И ти си АКОпроизводител и то голям ! Честито на акащите вкл. СЛУЗЕСТИНКА и АНА ЛИЗА ТОР.
цитирай
33. anallizator - :))))
06.02.2008 00:25
еееееееее анонимен,поне пусни водата...
Светът е оцелял,защото се е смял.....а и защото хората са различни,а мненията са ,като задниците-всеки си ги има!
И така трябва да е!!!
Поздрави за духовития коментар :)
цитирай
34. stone - ами пазар, бе пакостинке
06.02.2008 11:35
те мъжете, като всяко нещо, се продават и купуват и си имат цена. и в магазина като идеш за телевизори например - този много малък, оня по-голям, ама резолюшъна му нисък, другия му по-висок, ама нямал дигитален тунер... е, там в кьошето има и един перфектен, ама струва 12,000 лева - можеш ли да си ги позволиш?
цитирай
35. анонимен - Пуснах водата още с първия комен...
06.02.2008 11:47
Пуснах водата още с първия коментар.
Аз винаги си чистя ...
М/у впрочем не всеки има задник, но това е друг въпрос.
цитирай
36. анонимен - Здравейте!
06.02.2008 12:04
Въх,толкоз писане за нищо...
Мъжете са само два вида:със или без мозък.
Както между впрочем хората изобщо!
Да допълня анализатор и анонимен:
Мненията са като задниците.Всеки го има.Въпрос на вкус е обаче къде и кога ще го показваш.
цитирай
37. soho - Интересното е как с такива постове ...
06.02.2008 12:15
Интересното е как с такива постове си навличаш гнева на голяма част от потребители - било анонимни или не. А най - обичам и квалификациите, които ти лепват след изразяване на мнението ти.

Този тип постове не прави жените мъжемразки, нито показва липса на опит (даже напротив), както и не ни прави тъпи. Просто света се обърка и за жалост много от нещата описани тук са истина.

Ако има таква класация за жените няма д аме обиди, даже напротив - ще ме накара да се замисля.

Поздрави :)
цитирай
38. анонимен - Вишновке имаш грозно дупе. Засрами ...
06.02.2008 12:52
Вишновке имаш грозно дупе.
Засрами се
цитирай
39. gothic - тука стана весело......
06.02.2008 13:06
тука стана весело......
цитирай
40. анонимен - Идейка
06.02.2008 15:49
Мило, Джена Джеймисън е история. Гледай някое филмче със Тори Лейн и пак ще си говорим :)
цитирай
41. thomas - Хм...
06.02.2008 15:55
Да не би да има и нещо, различно от цици?! ;-)
цитирай
42. gothic - Споко, и Тори Лейн ще стане история. ...
06.02.2008 17:05
Споко, и Тори Лейн ще стане история....
цитирай
43. soho - Аз пък харесвам Лени Барби:)
06.02.2008 17:58
Аз пък харесвам Лени Барби:)
цитирай
44. nonstop - хм
13.06.2008 19:06
А женените, щом толкова ги хвалиш, към каква група са били преди това? В някоя от "неподходящите" или "безинтересните"? И ако са били в безинтересни, това не значи ли, че не е трябвало да са там... Не вярвам женен мъж да е "възпитан" от жена си, по-скоро е до личностни характеристики, изграждащи се непрекъснато при взаимодействието с живи същества, в частност с съпругата. Което, от своя страна, води до това, че периодично определен вид хора си сменя групите. Няма как да провеждаш постоянен "мониторинг", за да знаеш кой на какво ниво е. А заклеймявайки някой в само една група води до опасността да го "изпуснеш" в момента, в който е най-примамлив и започва да клони към групата на тези, които не влизат нито в "безинтересни" нито в "неподходящи"... :)

А разведените, които са под 45 години? ... По твоята логика те трябва да са "перфектни"... А щом са перфектни, защо са се развели? ... Значи всеки разведен е перфектен мъж, който просто е попаднал на лоша жена или на неспособна да го укроти и изкриви...

Не чакам отговор на тези въпроси. И все пак това е доста добра справочна информация. Сега знам още един признак, по който да отличавам мислещите жени, които си мислят, че мислят. Такива жени прекаляват със "Секса и града" и обикновено търсят причината на проблемите някъде другаде. Такива жени са "безинтересни" и обикновено са адски "клиширани" :)

И все пак поздрави за постинга, определено се е получил добре! :) Макар и не съвършен, а още по-малко - задълбочен и изчерпателен :) Но ме развесели и усмихна :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1951547
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170