Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2017 13:54 - Пътеводител на една романтичка: в търсене на мъж, с който да излезеш на среща!
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8157 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 03.12.2017 18:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 След известен период, в който си имах гадже ( всъщност няколко поред), насладих се на свободата и независимостта си, изтормозих всичките си приятели и приятелки с желанието ми да  пътуваме и ходим по клубове ( често несподелени и неразбрани), дойде моментът, в който в мен се събуди желанието да излизам по срещи, да откривам красотите в мъжкия характер и естествено отново да си имам гадже. 

Като жена, която е изгубила своя тренинг да флиртува и да сваля мъже поd път и над път ( в т.ч. и градски транспорт), реших да започна с наваксването, използвайки съвременните методи за запознанства. 

Стъпка номер едно беше да си сваля Tinder и да започна да го използвам. Естествено, това приложение не върви с инструкции (или поне аз не съм попаднала на тях), в резултат на което се оказа, че съм харесала камара мъже, намиращи се в Турция и жадуващи за бялата ми кожа и сочно тяло. Езикът, на който получавах тези "изкушаващи" предложения беше различен - английски, развален български и турски. След първоначалния ми шок и преминаването от ниво "начинаещ" в ниво "напреднал", започнах да селектирам мъже по критерии "възраст", "местоположение" и т.н. Тогава започнаха да се появяват потенциално "подходящи" обекти. Някъде в този момент си говорих с една дама, която използва това приложение в чужбина и ми каза как всички масово са полудели по Tinder и ако не си намират партньори в живота, то поне попадат на подходящи хора, с които да излизат. Излизат на срещи, вечери, кино и т.н. Все неща, които са стандартни и представляваха интерес за мен. Това ми даде крила и станах "професионалист" в използаването на Tinder, а нещото което истински ме изненада, че заваляха предложения. Ама много предложения. Не ме рабирайте погрешно - знам, че съм сладка, но никога не съм била "жената, която всеки мъж иска да забие".
Та, тези предложения бяха написани отново на различни езици - български, английски, шльокавица... получих даже едно предложение на италиански и още едно на френски. Установих, че в София живеят доста чужденци, с което открих и "топлата вода" за пореден път.  Всички те (предложенията), обаче, бяха свързани с бърза среща на кафе/бира/вино и съдържаха изречението "и ако си паснем ще отидем у дома/у вас/в хотел".
Комуникацията, естествено спираше в момента, в който кажех, че обичам секса, но не съм фен на секса за една вечер. Оказа се, че това мое поведение, действа по-ефективно от змия в леглото на мъжкия интерес към моята ярка личност, и от изключително сладка и секси, преминах рязко в категорията "задръстена", "смотана" и "старомодна" за мъжете, с които си комуникирах. 
След около месец в tinder реших, че е време да се разделим с това приложение по взаимно съгласие и да опитам в други сайтове за запознанства. Все пак все още не бях излизала на среща и категорично не си бях върнала умението да флиртувам така, че да предизвикам интерес и да бъда поканена на среща в градския транспорт. Е, междувременно получих няколко комплимента за "перфектната си нокътна плочка" от мъже, единият от които в трамвай, но бях толкова шокирана, че  в продължение на две спирки не успях да реагирам адекватно. Може би това е бил мъжът на живота ми, но за съжаление го изпуснах и така попаднах в сайтовете за запознанства. 
Историята за преживяванията ми в тях ще разкажа в следващия си пост :)



Гласувай:
2



Предишен постинг

1. merlin68 - Удобството е хубаво нещо, обаче ...
03.12.2017 14:30
Удобството е хубаво нещо, обаче води до лоши последици. Добре е да седнеш в къщи на топло, или пък на хладно (зависи от сезона), да си приготвиш напитка по избор, да си пуснеш любима музика и постигнала това удобство, да се отдадеш на инстинктите. В случая, търсене на мъж в интернет. Удобно, цивилизовано, в крак с технологията, тоест ужасно мързеливо. Подхождайки към природните си потребности по такъв уникално мързелив и пасивен начин, за нас резултата рядко може да бъде добър... много рядко.
Правилният подход изисква разумност, търпение и разбира се противоположното на мързел - упоритост и активност... не в нета.
1. Разумен избор на критерии, какъв мъж търсиш - за брак, за секс, за взаимно губене на време, за приятно изкарване плюс финансови инжекции...
2. Определяне местообитанието на желаните екземпляри - барове, градски транспорт, библиотеки, гори, язовири, спортни площадки, пенсионерски клубове...
3. Лично физическо посещение местообитанието на въпросните обекти. Упорито, търпеливо с демонстриране на поведение което прецениш, че може да примами желания от теб обект.
Така ставаше едно време тая работа:)
цитирай
2. saankii - тоъ пък седнал... merlin68
03.12.2017 16:00
акъл да дава..
на кого бе,чичкаа..
на мара отварачката!?
цитирай
3. troina - това ли е Пост № 1 в България...
04.12.2017 12:11
РАЗГОВОР С BLOGBG


защо тук има безумно тъпа цензура,
и толериране на „мъжки елементи“
ще пиша, дотогава,докато
продължавате да търпите манипулации
и грозни обиди..и скандали

къде е моята провокация?!
с едно пате, и три думи
за икономическата криза!
обърнете внимание на
тези двамата, и техните паразитни постинги..
Изпратено: 11:04 От: troina
цитирай
4. ladylady - ето още..факти..
04.12.2017 12:13
от 5 г пиша тук редовно
всички се страхуват, и бягат от тези двама
с паразитни постинги, и нагли подигравки..
най-вече към „слабия пол„, има свидетели..
Много съм ядосана, и след Нова година,
ще заведа Дело за редовна дискриминация.

пп
моля ,вижте в блогрола
дЖули е пачавра..
blackpredator.blog/

theeconomist.blog/
blackpredator.blog/
Изпратено: 11:10 От: ladylady
цитирай
5. whitebarde - ах Тиндър и сайтове
04.12.2017 13:44
парад на фотошопа и снимки от преди 10 години, когато човекът е изглеждал добре.
Добре де , в тези клубове нямаше ли готини пичове?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1940280
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170