Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2013 23:45 - Гневно!
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 10954 Коментари: 14 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Гневна съм!

Всъщност съм бясна от около месец!

Бясна съм, защото съм част от случващото се!

Бясна съм, защото отказах да  бъда част от него!

Бясна съм, защото ставам свидетел на лицемерие и спекулация, които не мога да спра! Бясна съм на това, че всеки използва всеки, а овцете си вървят и си мислят, че ги извеждат на паша и никога няма да разберат, че отиват доброволно към кланицата.

 

Преди един месец полудях от факта, че назначиха Пеевски.

Реагирах емоционално!

Излязох и протестирах!

Въодушевих се!

Почувствах се силна, когато Пеевски беше свален!

Повярвах и забравих!

Забравих, че ежедневно се сблъсквам с Делянчовци и Калинки! Хора, лишени от опит, знания и интелект,  които винаги са се оказвали на по-високи позиции от тази, която ти заемаш.

Бясна съм, защото още в началото на своя професионален път се сблъсках с Делян и Калинка! Ограничени, прости, незаинтересовани, но за сметка на това с родители, чиято политическа ориентация беше правилна, а финансовите им позиции – стабилни.

Идвам от малък град! Моля се никога да не ми се налага да се върна, защото в малкия град познаваш Делян и Калинка и са твои началници! Те, навират ежедневно своите наглост, безочие, некомпетентност и подходяща династична принадлежност в носа и ръцете ти и не само ти пречат – те очакват да ги боготвориш и да им се подчиняваш.

Бясна съм, защото нямам сили да сваля Делян и Калинка – там, откъдето съм и си тръгнах заради тях! Бясна съм, защото виждам как се клонират… мамка му, като гъби са – не им трябва нищо друго освен спори! Бясна съм, защото Делян и Калинка не се свалят - те се унищожават, защото се видоизменят и ти става все по-трудно да ги разпознаеш!

Искам да крещя!

Искам да имам силата и властта, с които да мога да накарам протестиращите зомбита да изискат техния Супер Бойко да се върне в Парламента!

Искам да мога да зачеркна Волен!

Искам да сменя Сергей и да не се появява никога повече!

Искам Местан да спре да ми говори назидателно!

Искам Плевнелиев да не забравя от къде идва и да не се прави на светец!

Искам разни тъпи посланици да спрат да ми дават тон в живота!

Искам Сорос и неговите хибриди да изчезнат завинаги!

Искам циганите да не ме обиждат на „българка”!

Искам да залича България, за да я създам отново, но не с тези, които се качват по комини и развяват цици, а с Алеко, Димов, Талев, Хаджийски и Чудомир!

Писна ми от комерс! Искам да бъда част от създаването на България, която те разтърсва и разплаква, България, с която се гордееш, която познаваш и която те кара да се усмихваш!

България, която не виждам, защото е превзета от Делянчовци,  Калинки и псевдоинтелектуалци!

Бясна съм и ме е срам!

Всички Вие, от 26-те града в чужбина, които протестирате: върнете се и тогава протестирайте, защото не сте нищо повече от емигранти и защото сте продали себе си, страната и семействата си и нямате право да определяте моя живот – тук и сега.

 

Бясна съм, не защото сме продажни, а защото сме евтини. Иска ми се да сме като елитни проститутки, но за съжаление сме от тези на околовръстното и услугите ни ползват именно тези Делянчовци и Калинки, срещу които скачаме! 




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. marrta - Не знам за калинки,
15.07.2013 07:09
на мен тези за които пишеш и си им справедливо гневна, са хлебарки - неизтребими са...дори да се срути къщата, блока - те остават. На мен ми е тъжно, много тъжно от това, че не мога нищо да сторя, дори гневна вече не мога да бъда
цитирай
2. theeconomist - Право в 10!
15.07.2013 09:28
Умните жени са опасни!

Хубава седмица!
цитирай
3. vmir - А каква, освен такава мислиш трябва да си, за да се чувстват Делянчовците в безопасност?
15.07.2013 17:11
Няма по-безпомощен човек от онзи, който иска всичко на момента. Делянчовците трябва да ти издигнатт паметник, че с невъзможните си искания ги правиш неуязвими. Защото, за разлика от теб, те и да не знаят какво искат, има кой да им казва какво точно да искат, за да го постигат. И за теб остава да си мечтаеш да им станеш любовница или както там горе го каза - скъпа ...........
цитирай
4. pakostinka - Marrta,
15.07.2013 19:41
всички около мен ми казват, че е почти невъзможно да се направи каквото и да е, за да се променят нещата, но ...аз съм тъпа и упорита и все още нямам намерение да се отказвам, а най-хубавото е, че събирам съмишленици :)

Икономисте,
благодаря! И да, опасна съм, защото нямам намерение да спирам да се гневя и да работя, за да получавам това, което искам :)

Vmir,
къде видя, че искам всичко на момента и защо реши, че съм безпомощна? Паметници се правят, за да се почетат героите - нима наричате моето послание героично? Благодаря за това, но все пак мъдрите хора са казали да не се отсъжда необмислено, а ако Вие желаете да станете нечий любовник - ок, много хора са постигнали много неща по този начин. За щастие, това не е моят път и метод, защото все пак имам достойнство и ако трябва да се продам няма да е за свирка за 5 лева и пълна програма за 50 - ще е много, много по-скъпо, а този, който ще ме купи ще е много по-интелигентен от Делянчо и Калинка. Хубаво е да си знаеш цената и да не се притесняваш от дъмпинг.
цитирай
5. theeconomist - Не се стягай,
15.07.2013 20:16
фмир е импотентен доносник..............:-)))
цитирай
6. pakostinka - :)
15.07.2013 20:34
Затова ли завижда на тези, които могат да бъдат нечии любовници? Просто той няма шанс, защото е импотентен и е с орязаната - доносническа, версия? :)
цитирай
7. vmir - 4. pakostinka,
15.07.2013 21:04
pakostinka написа:
всички около мен ми казват, че е почти невъзможно да се направи каквото и да е, за да се променят нещата, но ...аз съм тъпа и упорита и все още нямам намерение да се отказвам, а най-хубавото е, че събирам съмишленици :)

ако Вие желаете да станете нечий любовник - ок, много хора са постигнали много неща по този начин. За щастие, това не е моят път и метод, защото все пак имам достойнство и ако трябва да се продам няма да е за свирка за 5 лева и пълна програма за 50 - ще е много, много по-скъпо, а този, който ще ме купи ще е много по-интелигентен от Делянчо и Калинка. Хубаво е да си знаеш цената и да не се притесняваш от дъмпинг.


Щом сама се оценяваш за продан, няма никакъв шанс да се разберем и не ми остава друго, освен да ти пожелая изгодно самопредлагане, добавяй словесна гарнитура към стоката, щом вярваш, че това ще ти вдигне цената, повече няма да я коментирам.
цитирай
8. theeconomist - Забравих да добавя, че е и
15.07.2013 21:12
кавалер и джентълмен!:-)))
цитирай
9. pakostinka - Vmir,
15.07.2013 21:14
ако ми казваш, че не се продаваш, значи си лъжец, защото всеки се продава - продаваш се като експерт и получаваш хонорар или заплата за това. Тези, които не се продават са на партийна хранилка или в Бюрата по труда. Ти от кои си?
цитирай
10. pakostinka - Икономисте,
15.07.2013 21:27
това нямаше нужда да го добавяш - не е като да не стана ясно още в първото му изречение :)... ама то може ли да скриеш тези финес и изисканост? :)
цитирай
11. vmir - 9. pakostinka,
15.07.2013 22:37
pakostinka написа:
ако ми казваш, че не се продаваш, значи си лъжец, защото всеки се продава - продаваш се като експерт и получаваш хонорар или заплата за това. Тези, които не се продават са на партийна хранилка или в Бюрата по труда. Ти от кои си?


Вече ти казах, че няма шанс да се разберем. Че ти не правиш разлика между продаване на умения и продаване на себе си. Няма как да продадеш креватни умения, без да продадеш тялото си, поне аз не съм чувал за такъв начин, а и не ме интересува.
цитирай
12. pakostinka - Vmir,
15.07.2013 23:44
никъде и никога не съм казвала, че продавам креватни умения - просто ти така реши да интерпретираш нещата. Проблемът не е в сигнала, а в приемника и да - прави си, няма как глухия, немия и слепия да се разберат :)
цитирай
13. vmir - 12. pakostinka,
16.07.2013 06:15
pakostinka написа:
никъде и никога не съм казвала, че продавам креватни умения - просто ти така реши да интерпретираш нещата. Проблемът не е в сигнала, а в приемника и да - прави си, няма как глухия, немия и слепия да се разберат :)


След като си писала черно на бяло, че навсякъде подценяват професионалните ти умения, приемаш за свой пример елитните проститутки и заявяваш, че за теб е особено важно да се продаваш на висока цена, за каква интерпретация ми говориш? Че той и Лъжеикономиста биеше тъпани в блога си, че бил "професионалист" и затова уволнявали критикарите във фирмата му, а след като ми изтри коментара в блога си и аз публикувах изтритото в моя, взе да пищи, че го доноснича. Май си падате по едни и същи интерпретации. Надявам се да имаш по-голямо достойнство от неговото и да не ми изтриеш коментара.
цитирай
14. shtaparov - В Бюрото по труда ли ги регистрираш ...
21.08.2013 00:14
В Бюрото по труда ли ги регистрираш или в гостилничката? Щото двама питаха да те намерят,искат да се регистрират при теб. Бирата от тебе,мезето от тях или обратно? :))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1940159
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170