Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2010 22:18 - Изпуших...отново, но този път за малко
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2580 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 14.06.2010 23:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Да си дойда на мнението от преди няколко години: мъжете са или путки или курви.

Никога не съм знаела, защо думата „курва” е в пъти по-популярна от думата „курвар”, при положение, че индикативно, ситуативно и фигуративно съм ставала свидетел на мъжко поведение, което я олицетворява. Както и да е…

Има два вида мъже – путки или курви.

Мъжете-путки не знаят какво искат, камо ли как да го постигнат. Обикновено подават двусмислени и неясни сигнали към обекта на своите желания, така щото той да се обърка тотално и да не е наясно дали мъжът сака да го перка или само да му споделя. вижданията си за нещата от живота. Мъжете-путки, много често са мамини синчета – обгрижвани, глезени и дундуркани. Малко по-рядко са подтискани и им се е налагало да се справят сами с живота, но…. реалностите и резултатите са идентични – това не са мъже, а ходещи путки с пениси, което ги прави хермафродити и обърква нормалните хетеросекусални жени, които проявяват интерес към единия, но не и към другия полов орган.

Мъжете-курви са друга бира, там профилът е по-многоспектърен и обхваща бройкаджиите, укротителите, експериментаторите и т.н. Практиката ми показва, че независимо какви са мотивите им, резултатите са едни и същи – склонни са да ти свалят звездите, само и само да те вкарат в леглото си или да те окачат на куките на тавана си. Няма значение дали онождат няколко твои приятелки или да – единственото, което има значение е твоята все още непокорена вагина, която престава да представлява интерес в момента, в който чушката бъде топната в нея. Колкото и да са прекрасни тези мъже, те не представляват интерес за нормалната хетеросексуална жена, която не е чак толкова близка с идеите за полигамност и swing.

Както и да е, ясно е едно: изборът е никакъв, но най-важният въпрос е как да си запазиш достойнството и самооценката при подобен  избор?



Тагове:   път,   малко,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. buboleche - ..като обърнеш резбата?
14.06.2010 22:39
Майтапя се. Като хванеш един путка или курва за да продължиш рода, да предпочитане е курва, и като му дойде времето и ти да му сложиш красиви рога да си ги носи. :) И да не ти дреме.:)
цитирай
2. анонимен - яж повече магданоз
15.06.2010 14:38
яж повече магданоз, и ще срещнеш единствения :)
цитирай
3. stone - полека, бе ради
15.06.2010 17:16
на теб като не ти върви с мъжете, недей си го изкарва на всички. има и точни мъже. и жени, които ги намират - е, питай жена ми ;-)
цитирай
4. pakostinka - Буболече,
16.06.2010 13:05
права си, ама ми е малко трудно да преглътна някои неща. Важното е, че тренирам преглъщане и изпробвам разни смазки, а иначе - отивам да го събуждам, щото как така ще ми дреме? :)

Анонимен,
слушам. Грешката в консумираните зеленини обяснява защо не ми се получава - наблягах досега на коприва и спанак - явно съм станала много бодлива :)))

Камен-чо,
не си го изкарвам на всички - само на някои, а и все пак знаем, че доброто възпитание изисква присъстващите/четящите да правят изключение :))))
цитирай
5. анонимен - Елементарно!
09.07.2010 10:19
Влюби се в себе си. :D
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1940771
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170