Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2010 17:17 - Честит празник, Мистър Президент!
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2038 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 08.03.2010 17:19


Днес, господин Първанов реши да поднесе специален подарък на всички Дами, а именно:

Един Неманипулиран, но направен без изричното съгласие на двете страни аудиозапис, в който прозират некадърността на сценаристите и режисьорите, слабата игра на главния герой и фалшивите патос и загриженост за благото на гражданите на страната в т.ч. и на всички дами.

Подаръкът самопо себе си не бе изненадващ, защото разни листи, показващи съдържанието му и намеренията за вида опаковъчна хартия, който ще бъде използван  се мяткаха няколко дни пред очите ни.  Уникалността и изненадата за всички дами, а и господа идва от начина на поднасяне.

От президентската институция ни направиха образователен подарък, който ми напомни на пионерските съвети, на които присъствах като дете. Поучение и възпитание, чрез даване на личен пример. Станахме свидетели на демонстриране на най-модерната линия на поведение, а именно:  мироглед тип „ощипана, след доброволно сношение  с виден буржоа, мома, възмущаваща се, че са я ощипали, а не онодили повторно”. 

Подаръкът бе поднесен грациозно на специално организирана за целта церемония, а вместо картички се раздаваха приемно-предавателни протоколи.

Днес, благодарение на господин Първанов разбрах, че не е нужно да се поднасят цветя и да се купуват подаръци – необходимо е да има зрелища, излагации и светъл Президентски пример за това как се организират преждеспоменатите.

 Защо да давам пари за театър, като той е в новинарските емисии?

 Защо да уважавам институциите, когато те самите не се уважават?

 Защо да се извинявам, когато Президентът ми дава пример за арогантност и себичност и показва как можеш да унижиш човек, който е имал подобни намерения?

Защо да бъда благородна, когато това е безсмислено?

Как да да бъда справедлива, когато вече изгубих измерителите си за това?

Как да не благодаря на държавния глава, който ми показа, че да си пут*а не означава да си носител на този полов орган? Как да не благодаря за това, че ми напомни, че това е и негов ден? Така, че...

Честит празник, Мистър Президент !



Тагове:   Мистър,


Гласувай:
8



1. pontis - Както винаги, си изстъргващо пряма
09.03.2010 08:11
и непримирима към уродливостта, която очевидно не е и няма никога да те спечели или успее да те манипулира. Поздравления за неотклонната ти позиция, всеки път.
цитирай
2. pakostinka - :)
09.03.2010 10:08
Тази ми непримиримост ми носи доста беди и ме поставя в едни ситуации, за които обикновените хора само са гледали по филмите, но пък тренира комбинативността и устойчивостта ми спрямо бурените и ментетата.
Благодаря :)
цитирай
3. darkanion - страхотен
20.03.2010 17:04
постинг, супер!
цитирай
4. анонимен - хубаво е,но си оправи
20.03.2010 17:10
правописа
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1951980
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170