Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2010 20:37 - България!
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1679 Коментари: 2 Гласове:
6



България е странно място.  Странно място за живеене, развитие, отглеждане на деца и като цяло е смесица от произведение на Луис Карол и Олдъс Хъксли, гарнирана със сарказмът на Уайлд. България е специфична, характерна и  контрастна.

България е курва. Държи се, според повода и консуматорите си. Понякога слага скъпа рокля на Кавали, а друг път облича спортно трико с надпис Puna.  България е актриса – безпроблемно влиза от роля в роля, докато накрая се обърка толкова, че не може да бъде себе си.

България е проститутка. Всички граждани са потенциални клиенти, но е силно обърната и внимателна с по-заможните. Знае, че те могат да и купят нов чифт обувки Прада или да я заведат на Малдивите.

България е девственица. Не пуска на никого, защото се пази за този, който ще даде най-висока цена. Обявява търг за невиността си и примамва клиентите, показвайки съвършено оформените си планини и добре изсечените си гори.

България е захвърлено и изпълнено с омраза сираче. Използва своята трагедия, за да привлече съмишленици, които после да унищожи. Не познава любовта. Движена е единствено от жаждата си за мъст. Мъст насочена към всички, които имат това, което и се е полагало и и е било отнето.

България е краставо куче. Иска да има стопанин, но никой не се осмелява да го доближи, защото болестта е лечима, но заразна, а никой не иска грижи на главата си.

България е лицемер. Набира милиони, за да помогне на деца на хиляди километри и изоставя своите в мизерни домове  или в миризливи бардаци.

България е болна. Проказата изяжда плътта и, но тя се лекува от грип, защото това били модерните болести и лекарства. Тя не се изследва и не се лекува от това, от което е болна. Тя прави това, което правят другите, затова и никога не оздравява.

България е содомит.  Блудства с децата си и изнасилва сестрите си, а когато не го прави пише порнографски романи за случилото се или продава порноклипове в интернет.

България са баба Надежда и дядо Борис в село Палат. Чули, че се говори на другия баир на селото и излезли на улицата с надеждата, че техните внуци са си дошли.

България не е нито родината, нито държавата. България  - проститутката, курвата, содомита и кучето сме всички ние.  Всеки един от нас прави България това, което е.

България са забравените от нас родители, баби и дядовци, които чакат и рядко дочакват децата и внуците си, които са забравили корените си. Децата, които не се завръщат.

Не мразя нито държавата, нито родината. Не мразя българите, но ме боли. Боли ме заради хората, които не искат нищо повече от това да се завърнем за един ден при тях. Да се върнем към корените си. Към това, което сме и на което принадлежим. Ако го направим, България може и да се излекува. Може да види нещо друго освен клиентите, перверзниците и мащехите. Може да започне да пише приказки, вместо евтини порнографски романи, а баба Надежда и дядо Борис да видят внуците си, преди да отидат при своите родители – на най-красивото място в селото – гробището.




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. pipil - ще ми простиш, и надявам се да ме р...
02.03.2010 23:19
ще ми простиш, и надявам се да ме разбереш, това е много силно като диагноза и с твое позволение искам да го сложа във fаcebook, искам и моите приятели да разберат каква приятелка имам :)))
цитирай
2. pakostinka - :)
03.03.2010 00:53
Разбира се, че позволявам, само че малко се притеснявам от обратната връзка. Моля за милост :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1949252
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170