Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2009 19:07 - Филмът "Сексуалната революция в България" вече е по нашите улици и в нашите домове
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3233 Коментари: 11 Гласове:
4



От няколко дни дълбая кратери в гладкия си мозък и се опитвам да открия един-единствен отговор и той е на въпроса „Случи ли се сексуалната революция в България?”.

Големи годишнини и приказки бяха около 10-ти, голямо чудо се случи и след три дни – нищо. Чакаме си следващото чудо, ама то чак на 25-ти декември ще дойде.

И тъй като на Радка и е скучно, а и не е много умна, за да разсъждава и да се изказва за комунизма и демокрацията и предимствата и недостатъците на строевете, камо ли да изразява мнение за Мавзолея /поради щото никога не го е виждала на живо и не е виждала трупчето Димитрово/, мога да си мисля само за сексуалната революция и то стоейки на една сравнително консервативна и малко нестабилна камбанария/съвременно строителство –какво да правиш?/.

Хората, които ме познават знаят, че съм виден воайор. Тези, които не ме познават вече знаят. Важното е всички да са информирани и доволни.  Като себеуважаващ се воайор имам десетки регистрации в десетки сайтове, които ми позволяват дистанционно да се информирам за нещата от живота и тъй като темата е за сексуалната революция искам да поговоря за сайтовете за запознанства за секс. Регистрираните потребители, които са влизали наскоро знаят, че съвсем скоро се случи едно дългоочаквано парти на потребителите на сайта „Гепиме”.  Аз като типична селска клюкарка не бях на партито, защото мама ми е казвала, че такива места са порочни и ги контролира дявола, но пък изгледах едно 20 минутно филмче отразяващо събитието.

И така…сайтът претендира да е за сексуално разкрепостени българи и сигурно по-голямата част от регистрираните в него потребители са такива. Какво видях обаче аз? Видях едни хора, които танцуваха с надуваеми кукли, мажеха се със сметана, правиха стрийптийз и лапаха разни банани. Кампанията за популяризиране на събитието прокламираше много предизвикателства и невиждани неща, а се оказа, че всичкото това съм го виждала и не само – правя си го редовно.

Всеки път, когато започна да боравя със сметана се омазвам и според зависи кое е мястото се самооблизвам или ме облизват. Налапвам цели банани по няколко пъти в седмицата, а танцуването с надуваеми кукли не съм го практикувала, защото си имам истински хора, с които да го правя.

И все пак – случи ли се сексуалната революция в България?

Отговорът ми е „ДА”, случи се, но дали това означава, че е било за добро не знам. Няма начин да не бъдат забелязани промени в ценностите и начините за осигуряване на секс. Вървежните модели днес са няколко:

  1. Пичът с лъскава кола, скъп, но стилен и ненабиващ се на очи часовник спира колата и желаното момиче се качва в нея. Колата и лъскавостта зависят от населеното място – цената на часовника, както и ланците като наличен аксероар, също не са константни величини. В София върви непретенциозният стил и лъскавост, в Сусурлево все още върви тунингованата лада и дългият нокет на кутрето.
  2. Момъкът или момата отиват до желания обект и му казват нещо от типа: „Обичам пица и секс, но вее съм вееряла” и това се смята за признак на интелект и висш пилотаж в сферата на хумора, сатирата и забавата и осигурява един или два или три броя рибки в мрежата. В някои места това  не се котира, затова е достатъчно само потупване по рамото и репликата „Ади” и резултатът е същия.
  3. Следващата опция за отстрелване на мръвка във времената на сексуална революция са именно сайтовете за секс-запознанства. Там репликите са разнообразни, но могат да се обобщят лесно в следните групи: 1. Гастрономическа свалка -  „Здравей, сладурче, искаш ли да полапаш моят 22 сантиметров салам и после да видим дали ще го поемеш?”, 2. Елегантно предложение за секс: „Ние сме двама, но ако искаш можем поединично да ти се наслаждаваме, просто ще е серийно.”  И 3. Примитивно и антикомунално:  „Хайде мацко да ти го набутам целият, а ти да крещиш от удоволствие и да събудиш съседите”.

И да се върнем отново към въпроса, който ме терзае – достатъчно ли е само да се случи сексуалната революция или е важно в каква посока се случва и кой е режимът, който идва? Хубаво ли е това, че официално се издава справочник с адресите и телефоните на софийските бардаци? Положително ли е това, че се правят партита, на които 40 годиша жена бива съблечена на сцената от 20 годишен пубер? Да насърчаваме ли случването на безразборният и неангажиращ секс или да се замислим какво се крие зад него?

Аз знам какво се крие – невъзможност за обвързване, неумение за вярност и ампутирано желание за партньорство.  Да, по-лесно е да си всяка вечер с някой нов/нова, защото не ти се налага да разнообразяваш сексуалните си техники – копаш си на едно място и ти е добре. Да, лесно е да се срещнеш с някой непознат и веднага да се награбите в най-близкия ебалник.  Убедена съм, че има определена доза екстремизъм и че е възбуждащо да опознаваш, човекът, когото си чукал след секса, ама моля ви се – има основни характеристики, които е важно да знаем преди секса.  Сигурно е успокояващо съвестта да нямаш информация за семейството и децата, а просто да чукаш. Сигурно е яко да не носиш отговорност за постъпките си, но скъпи мои – неинформираността и бягството не са смекчаващи вината обстоятелства, поне от половин век.

И така, сексуалната революция в България се случи. Скритият под юргана консервативен секс се сноши с парадиращата и изкуствена мечта на порно-ндустрията – да бъдат запълнени всички дупки. Какво да очакваме? Децата на тази революция – те или няма да имат дупки или ще се раждат с по три пениса в себе си или с по една вагина на пишките си.

Дами и Господа, навсякъде има материал-използвайте го и се празнете. Да ни е честита новата революция.

 

 

 






Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bambola - uf...
16.11.2009 19:19
още съм зашеметена под въздействеито на "тунингованата лада и дългият нокет на кутрето".......

иначе нещо такова е май положението...

http://www.youtube.com/watch?v=gOSjKAvyCR8

:)

цитирай
2. pakostinka - Бамболка,
16.11.2009 19:29
тази реклама е убийствена, а тунингованата лада и нокета имах честта да ги видя наживо и отблизо съвсем скоро. Покъртително е :)
цитирай
3. анонимен - Mmmm daaaaa
17.11.2009 00:08
Porednia mnogo tochen i brutalen shamar za sabuzdane ot magliavia i prividno stastliv san na masite.
цитирай
4. pakostinka - Анонимен,
17.11.2009 01:08
понякога се налага да се бият шамари, а друг път да галиш с перо. Лошото е, че независимо какви шамари или юмруци вкарваш - стената не може да бъде разбира - не и тази ...
цитирай
5. sowhat - леле
18.11.2009 13:45
пак разлая кучетата, радке :)
цитирай
6. pakostinka - Соу,
18.11.2009 13:56
ами така е - изчезвам, за да правя разни изследвания и като събера достатъчно мат'риал се появявам тук, за да дразня песовете и песките :)))
цитирай
7. sowhat - а много ти дреме
18.11.2009 14:27
пък ))))))))))
цитирай
8. marcusjunius - "невъзможност за обвързв...
18.11.2009 15:59
"невъзможност за обвързване, неумение за вярност и ампутирано желание за партньорство"

Да.

За съжаление, както казва един по-мъдър от мен човек, който е неслучайно жена: "Човек може да разбере [от обяснение и убеждаване] само онова, което е готов да разбере." Аз бих го перифразирал/допълнил - което вече така или иначе неосъзнато разбира...
цитирай
9. pakostinka - Соу,
18.11.2009 20:24
права си - не ми дреме :)

Marcusjunius,
моля те, поздрави този мъдър човек, защото е изключително прав :)))
цитирай
10. furiika - Да ни е честита!
20.11.2009 09:48
Тази година революция, догодина секс!
:)))))
цитирай
11. mitternacht - ....
07.12.2009 17:42
Кееефиииш :) Много добра гледна точка! :))))))) Браво!

Хахаахаххахахаха ама това за Гепиме не го знаех хахаха :))) омг тия ще да са тотално залухани...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1952182
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170