Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2009 10:33 - Областния град S
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2024 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 29.08.2009 11:35


ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, ЧЕ ДУМИ КАТО "ЕБАНЕ" И "ЛАЙНА" СА ЧЕСТО ИЗПОЛЗВАНИ И МОЛЯ ВСИЧКИ МОРАЛИСТИ ДА ОТИДАТ ДА ЧЕТАТ НЕЩО ДРУГО.

В околийския град N бръснарниците и погребалните бюра бяха толкова много, сякаш жителите му се раждаха единствено, за да се избръснат, да се подстрижат, да се напръскат с одеколон и тутакси да умрат. А в действителност в околийския град N хората се раждаха, бръснеха се и умираха твърде рядко”


В областния град
S бардаците, кръчмите и  кенефите са толкова много, сякаш жителите му живеят единствено, за да пият, ядат, ебат и тутакси да се изсерат. В действителност в областния град S, хората пиеха и ебяха твърде рядко, нo страдаха от хронично хранително разстройство.

 

Такава би била интерпретацията ми на цитата от една велика книга днес. Изненадващо е как когато си сред септичната  яма, загубваш постепенно сетивата си. Миризмата започва да не ти прави впечатление, възприемаш фекалната маса като алтернатива на калните бани, а хилядите мухи, като всички останали – поредните натрапници искащи нещо от теб.

Какво искат хората в областния град S? Искат да има повече като теб и да прилагат закона на Архимед, за да могат да се хванат за някой клон на съседно дърво. Интересуват се от това да вкарат колкото се може повече наивници като теб в лайната, защото това е единственият им билет за навън. Приличат на наркодилъри  - колкото повече зависими има, толкова повече стока продават и толкова по-висок е стандартът им на живот.  

Основното правило на успешния наркодилър: не си ползвай стоката, която продаваш за лични нужди и консумация.

Основно правило на златният медалист по измъкване от  септични ями: не сери в ямата, от където искаш да се измъкнеш – прави го в тази на конкурентите си.

Наркодилърите и жителите в областния град S си приличат и по методите, които използват, за да направят от теб добър клиент или пък да те заприходят като част от инвентара в ямата.  Случва се постепенно. В началото както си вървиш по улицата някой техен колега случайно изтърва пицата си върху теб. Тук имаш няколко избора:

  1. Да крещиш и да започнеш нервно да се опитваш да изчистиш мазнотията с кърпички.
  2. Да спреш, да покажеш изненадата си и да продължиш омърлян и безмълвен към крайната цел на твоето пътешествие.
  3. Да се върнеш и да се преоблечеш, казвайки, че ще закъснееш.
  4. Да се съблечеш гол и така да продължиш.
  5. Да влезеш в първия магазин и да си купиш нов парцал.

Дали и за колко време ще попаднеш в септичната яма, зависи от избора, който направиш. Ако покажеш, че си податлив следващият етап е да пуснат някое куче, което да се изпразни върху крачола на панталона ти. После следва романтича вечеря с много слабителни в нея и липсваща тоалетна. Ключовият момент е да усетиш какво е ти сам да създаваш септични ями. Тогава вече спира да ти пука чии са лайната и дали си до глезен или коляно в тях.

В областния град S хората имат странни навици. Обичат са ходят почти голи и да размахват пишките и прелестите си пред очите на околните. Правят го, защото знаят, че колкото повече дрехи имат, толкова повече усилия ще им струва да се отърват от лайната. Знаят също така и че наличието на дрехи не ги предпазва от проникването на миризмата във всичките им отвори.

В средата на нощта, септичните ями са място, на което се пие много, друса се много, а тези, които могат и ебат. Най-якото е, че можеш да правиш всичко, докато си в тях – пикаеш, сереш, повръщаш и не ти пука, че го правиш, защото си толкова мръсен и толкова свикнал с всичко, че нищо освен усещането ти за принадлежност към септичната яма няма значение.

А после, когато нощта отива към края си и областния град S поемe към своя делник, хората излизат от ямите, изтръскват се и поемат към домовете и работните си места, за да се върнат отново там, където се чувстват единствено свободни – в лайната.

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sowhat - kill
29.08.2009 11:25
him!
цитирай
2. pakostinka - Соу,
29.08.2009 13:18
рано е - все още има малко време преди да настъпи deadline-a :)
цитирай
3. анонимен - О, що не вземеш да се гръмнеш?
29.08.2009 13:20
Отивай си от блога, за да не вони :(
цитирай
4. pakostinka - Анонимен,
29.08.2009 13:26
първото изречение, преди да започне творението ми е точно за такива безгръбначни моралисти като теб.
Вместо да ми се правиш на отворен и да ми даваш тон в живота, ти предлагам просто да отидеш в някой друг блог, където ароматът е приятен и подходящ за възвишените ти сетива.
цитирай
5. анонимен - daj
30.08.2009 01:21
daj malko joker za kaku govorish i koj te nasra
цитирай
6. pakostinka - анонимен 5,
30.08.2009 05:37
относно обектът на моето лирическо изложение, смятам, че трябва да знаеш, че това са всички говеда и прасета във Вселената, а за второто - никой конкретен човек, просто цялата вселена
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1949256
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170