Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2009 14:08 - Истинската история на бялото зайче :)
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2260 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 16.07.2009 14:17


Имало едно време, в една гора, едно малко сладко зайче. То било малко особено – косъмът  му бил по-загладен от обичайното и харесваното, очите му били вечно червени, въпреки визинът, който постепенно запълвал малкото му мозъче, а освен това, зайчето било много похотливо и ебливо.

Всяка сутрин, този малък дебил, ставал, овъргалвал се в купчината кюмюр, намираща се пред перфектно подредената му градинска мебел, удрял един качак и плюел на лапите си с една много специална слюнка – мазна и непротриваща се.

Всяко едно от действията му било ритуално и носело голям смисъл:

  • Овъргалването в кюмюра, било важно, за да не изглежда като местния латентен педераст с този загладен и бял косъм.
  • Качакът имал функция на успокоително и действал сравнително добре на сутрешната му ерекция – демек забавял я,
  • а слюнката – това бил начинът да изхвърли част от натрупаните в организама му количества визин и/или вазелин – това все още се уточнява J

След това, бялото зайченце, което вече било сиво, с червени очички и оформили се ботушки, тръгвало из гората. Ходело си напред и назад, подскачало щастливо и доволно и следвало традиционния си маршрут.

Първо била змията, с която провеждал традиционния си разговор:

-          Лельо змийо, хайде да ме ядеш, ама преди това да ме наебеш.

Змията, въпреки, че се славила като лош герой и всички и имали страха, винаги се изненадвала от зайчето, защото и влизало много направо и насухо, а нейните отвори били с по-малко фи от необходимото. Освен това се притеснявала за доброто си име и достойнство и докато мислела какво и как да отговори, зайчето я оправяло с малкото си свределче. После и казвало:

-          Ей, лельо змийо, ще ме ядеш само ако по този начин ме наебеш...

След това се отупвало, оправяло перчема, вкарвало няколко капки визин и продължавало напред.

Втората му среща била с Прасчо, а както всички знаем „Прасчо е велик”!

Да, но прасчо имал травматичен опит с зайченцето и си бил сложил девствен пояс, защото нито едно прасе, не трябва да позволява да му разширяват аналното отверстие и да го експлоатират. Това било въпрос на прасешка чест. Както, обаче споменахме, Зайчето било ебливо и не държало много на конкретни отверстия – за него било важно да е дупка или ръчичка, краче, носле и т.н.

От много време, зайчето се било наканило на зурличката на Прасчо, защото била малка, тясна и влажна. Като го видял Прасчо, ококорил очи, изквичал на умрело и побягнал. Зайчето с един скок, заковало своето мощно оръжие в зурличката му и използвал краткото време на свински тръст, за да напълни и двете дупки със заешка мъзга. След това продължил по маршрута си.

Реда на животните е ...вълкът, лисицата, глиганът, маймуната, папагалът и лъвът.

Всяко едно от животните, нашето зайче, оправяло по различен начин, а вечер когато се прибирало изморено и доволно, си пускал на CD-то „Зайченцето бяло”, защото кюмюрът отдавна бил изпаднал, след това „Я съм питбул, териер”, докато злоупотребявал с визин и Pussy”, докато пушел качак и си мислел за това какъв велик К** е!

 

Край!



Тагове:   зайче,


Гласувай:
0



1. smani - Егати
16.07.2009 14:14
това много здраво!
цитирай
2. pakostinka - Хах,
16.07.2009 14:17
ама не е по-здраво от Зайко-байко, нали? :)
цитирай
3. smani - Зайко
16.07.2009 14:20
е майстор на спорта.:)
цитирай
4. pakostinka - Според мен,
16.07.2009 14:23
най-ниското прозвище, което може да получи е "Сенсей сексуален Зайо"... и всички да коленичат и да се надупват, като се появява :)
цитирай
5. smani - Задължително,
16.07.2009 14:26
за всеки един трябва да е чест да бъде оправен от Зайко! :)
цитирай
6. pakostinka - :)
16.07.2009 14:30
Ще предам на Зайко и ще се постарая, утре, когато слуша песента за Пуси-то, да си мисли за теб и специалните начини да те о-чест-и :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1940532
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170