Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2009 17:21 - Пакост се заключи и никой не и е виновен, мамка му!
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2457 Коментари: 10 Гласове:
0

Последна промяна: 23.01.2009 17:24


Няколко неща  за самозаключили се профани:

Ниво 1: Направете мисловен списък на лицата, които притежават ключове за помещението, в което не можете да влезете. Не забравяйте чистачките, хазаите, пазачите и всякаква друга възможна паплач.  Ако се окаже, че никой от гореспоменатите не е наличен в сградата, населеното място или страната, преминете към следващото ниво.

 

Ниво 2: Така, вие стоите пред вратата, чувате надутата музика в помещението и осъзнавате как всичките ви телефони, ключове, пари и изобщо връзка със света са там, където не можете да влезете. Мислите бързо и осъзнавате, че вариантите са два: звъните на съседите или отивате до близкия ключар. Сещате се и за трети – напъвате вратата и я разбивате, ако решавате това – минаваме на следващото ниво.

 

Ниво 3: Радвате се на сутрешното си решение да си обуете патъците с по-стабилна подметка. Отмествате се назад и вкарвате здраво крак в бравата. Ако вратата не помръдне имате две опции – повтаряте или отивате при съседите. Ако повторите отивате на следващото ниво.

 

Ниво 4: Вдигате отново краче, насочвате цялата си жизнена енергия и сила към противната брава на вратата, която така гнусно се затръшна под носа ви и о, небеса – част от вратата се откърти, но не и някое от железата, към които се целяхте. Ако съседите са се появили – минавате на следващото ниво.

 

Ниво 5: Съседите от отсрещния офис вече са излезли и ви задават въпроса „Какво правите”. Естественият отговор е: „Разбивам вратата”, но в такъв случай има опасност да ви сметнат за крадец и съществува риска да се викнат органите на реда. Другият вариант е да започнете сълзливо да се обяснявате колко сте нещастни, защото сте се заключили, как всичко ви е в тъпият апартамент от другата страна на вратата и т.н. Ако сте избрали тази опция – минете на следващото ниво.

 

Ниво 6: Съседите се втурват да ви успокояват и да ви предлагат помощ. Вие им обяснявате как не може да сменяте бравата, защото в понеделник идва цял антураж в офиса ви, който няма как да информирате, а ако нямат ключове ще дойдат СОТ, МОТ и производните му. Ако съседите са се мобилизирали и са извадили интересни уреди от шкафовете си – минете на следващото  ниво.

 

Ниво 7: Уредите, които се вадят са непознати за вас. Виждате дори макетно ножче с фенер. Искате да помагате на пръхтящите мъже, а те ви казват да се пазите, за да не ви наранят. Ако все пак сте се юрнали да помагате – минете на следващото ниво.

 

Ниво 8:  Вие сте застанала между двама мъже, които завират разни отверки и метални пръчки в бравата и се опитват да отворят вратата. Връчили са ви нещо подобно на мини-крик, което да държите, а вие говорите почти в несвяст „Моля, внимавайте да не разбиете вратата”. Ако усилията са дали резултат – минете на следващото ниво.

 

Ниво 9: Вратата е отключена, влезли сте в помещението, но щетите трябва да бъдат заличени. Мислите си с какво може да заковете или залепите разбитата врата. Ако прекрасните мъже, са ви предложили да ви помогнат минете на следващото ниво.

 

Ниво 10: Прекрасните съседи са заковали вратата, залепили са я с С200, боядисали са необходимите места с маркер и нещата изглеждат така, както половин час по-рано.

Ако сте изживели всичко това, защото сте взели грешната връзка ключове – елате да се запознаете с мен.





Тагове:   МУ,   Мамка,   Никой,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bambola - чудна музика ...:)
23.01.2009 17:46


успокояващ пост, значи не съм само аз

един съвет от патила-препатила, със една радиография / RХ снимка/ широчка, ако не е превъртян ключа номера е само да я вкараш в процепа на вратата ,и при най-блиндираните влиза :)и плъзгаш надолу докато мине през езика,щрак и няма никакви следи.

За целта естествено следващия път като си снимаш нещо раздаваш на комшиите снимки за всеки случай.След време се превръщаш в спец и можеш да влезеш където си поискаш когато си поискаш :)


цитирай
2. pakostinka - Абе Бамб,
23.01.2009 17:54
ти професионално си разполагаш с тези снимки, а аз за да се сдобия с тях трябва да обера нещо, но си мисля, следващият път да дам един ключ на някой от съседите - ама на някой от младите и сладките, така може да се случи и флирт :)
цитирай
3. bambola - aaaa не става,
23.01.2009 18:00
точно когато се заключиш той ще е на път извън града :)
Снимай си нещо бе, от вътре не сме чак толкова грозни :)

цитирай
4. pakostinka - Аааааааа,
23.01.2009 18:08
Бамби, ти пък - ами нали даже да си снимам разни работи и да ги раздам на съседите, то с този късмет или ще са по почивки, или на гости на внуците си или в неизвесност от 10 дни. Направо си е ебало майката ;)
цитирай
5. ngc7293 - Тц тц тц...
23.01.2009 19:06
....а защо не му ебеш бащата, или ЛИЗбийките още ти държат влага?!

А иначе... лесно е...

http://www.clip4e.com/play_otvarqne_na_sekretna_kliutchalka.htm?

Другия вариант е да се обадиш на специалисти, които да дойдат и да ти отворят (е как откъде да се обадиш, от услужливите съседи), по-принцип идват за 15 мин до половин час и вратата остава здрава!

P.S. Не съм взломаджия...
P.P.S. ...все още ;)))
цитирай
6. viki11 - Зоро в женски вариант. Супер идея. ...
23.01.2009 20:23
Зоро в женски вариант. Супер идея. Да можеше да стане, и жените да страт да проституират послушно!
цитирай
7. blagorodnik - Ами варианта
23.01.2009 22:58
с прозореца къде остана?
цитирай
8. totenlicht - сори за офтопика, ама viki11 можеш ...
24.01.2009 13:48
сори за офтопика, ама viki11 можеш ли да имаш връзка в изреченията си поне веднъж??

Пакост, само ти си такъв идиот, че да почнеш да разбивш вратата с шутове :)
но поне можеш да се оправдаеш пред началството, че си креативна, за това ти е хрумнал тоя нестандартен метод :))
и си забравила ключовете, щото мислиш само и единствено за работа :)
цитирай
9. stone - добре, че се намериха комшии (мъже!) да помогнат
26.01.2009 10:22
пък после прасета сме били. добре, че ни има, че без нас сте заникъде.
цитирай
10. pakostinka - ngc7293,
26.01.2009 11:12
следващият път ще те ползвам - ай промис, и после ще те почерпя :)

viki11,
на мен ми е удобно да проституирам послушно - ходи ти се пъни и опъвай

Благородник,
ми на третият етаж е трудно с прозореца, а както споменах, аз бях с подходящите обувки, но не и с такива дрехи ;)

Тотен,
ми как се разбива врата, бре? С шутове е най-безболезнено, а началството днес като му казах, се скъса да се хили с мен - обещаха ми да менаджирам следващата кампания за мобилизиране на народ, щото явно ми се отдавало ;) И да, тогава само и единствено за работа си мислех :)

Каменчо,
аз не говоря така за мъжете - обичам ги уважавам ги и никъде не ходя без тях :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1940390
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170