Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2009 17:25 - Аре, сички на боба, "Голямото ебане" вече е тук
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 20165 Коментари: 46 Гласове:
0



Последните дни, бяха наситени със събития, които ни накараха да осъзнаем, как нещата са навързани и как великите сили, въпреки, че стоят на една маса и ебат едни и същи путки, са всъщност едни евтини селски манафи, които ги оправят редовно едни други сили – прехвърчащи, пръскащи чар и пърхащи с клепачи, подобно на неразработена евтина проститутка.

 Всъщност политическият живот, съдебната система, здравеопазването, образованието, социалната сфера...НАТО, ЕС и всичко консорциуми...принципите и правилата са едни и същи, а играта се казва „Голямото ебане”.

И така, уважаеми момичета и момчета – Добре дошли! Играта започа, но преди да навлезем в нейните дълбини, нека ви информираме, че:

Това не е Матрицата, нито пък е Боен клуб,

Не се намираме на изток от рая

Нямаме пътеводител за измъкване,

Бонус, обаче е наличието на много мат’риал за ебане. По последни статистики, този материал, само в нашия ареал наброява 7 милиона. Всички тези 7 милиона са участници в играта, като всеки един от тях носи различен брой точки.

Матриалът е разпределен както следва:

 

„Некачествен, нискоефективен и/или  неебателен” – това е онзи материал, на който не му прави впечатление, че участва в играта „Голямото ебане”. Той се отличава с висок праг на търпимост и ниска впечатляемост от размерите на атрибутите, с които го покоряват и незаинтересованост от социалният статус, партийната принадлежност и родствените връзки на активно е*ящия.

Числеността на мат’риалът от този вид варира в границите 4-5 милиона, като за всеки един наебан, получавате по една точка.

На всеки 100 покорени от вас получавате по една бонус-точка, а ако успеете да наебете качествено някой, оноден преди вас от друг участник и го мотивирате той да избере вас и да си дава аналното отверстие само на вас печелите 100 точки, за всеки.

„Малокалибрен” – в тази група попадат два вида мат’риал – единият е този, който съгласно правилата на играта не е навършил възрастта за участие в „Голямото ебане” и всяко посегателство се охарактеризира като блудство и/или изнасилване. Вторият вид е този мат’риал, който се отличава с трудна проходимост и е необходимо, да се използват помощни материали, за да се постигнат целите и да се изпълнят изискванията от всичко играчи.

Числеността на този мат’риал също варира между 2 и 2.5 милиона, като на моменти се забелязва спад до 1 милион .

Първият вид, ненавършил възрастта за участие започва да играе и да тренира незаконно за играта „Голямото ебане” и по този начин влиза в едни други регистри, управлявани от великият орган Миризлив Вонящ и Ръждясал, и се употребява само от този орган до  навършване на възрастта.

Вторият вид, също често променя бройката си, тъй като има специално предвиден орган, който да подобрява качеството на мат’риала, за пълноценна игра. В случаите, в които има констатиране на малокалибрен мат’риал  и повишена трудност на проникването, се сезира втори много важен орган в нашата игра, назоваван Масово Онождане с Насилване, което гарантира почистване на всички непроходими участъци.

Ако успеете да онодите „Малокалибрен” от първия вид и докажете пред Миризлив Вонящ и Ръждясал, че сте бил заблуден или че малокалибреният ви е въвел в изкушение и той ви е онодил, получавате 1000 точки и почетно място в алеята на депутатите.

Ако онодите „Малокалибрен” от първи вид, получавате 100 точки като компенсация за трудността на мишената и по 10 точки за всяко допълнително проникване, извършено от представители на органът  за всяко последва Масово Онождане с Насилване.

Труднопокорим” – в тази група мат’риал попадат всички онези борчета, дъбчета и брезички, които за съжаление на участниците в играта „Голямото ебане”, се опъват и не са много „За” това да бъдат бройки в класацията на големите ебачи. Много често с тях се срещат трудности – бягат, бият, крещят, сезират органи, които мониторират играта и имат правомощия да санкционират управниците и, тъй като тя все още е полулегална.

Числеността на мат’риала е ниска – не повече от 2% от общото количество мат’риал, затова се счита за изключително ценен,

Печелите бонус точки, ако откриете подобно нещо, а ако успеете да запушите устата и да вържете ръцете на труднопокорим материал, използвайки методологията на играта, печелите 10 000 точки, ако успеете да го направите свое протеже и перманентен всичко лизец, печелите по 1 000 точки за всеки ден, в който този мат’риал извършва услугите.

„ВИП – мат’риал” – тук влизат всички трески и тресчици, които са популярни и които се определят като лидери сред другия мат’риал. Ако успеете да го начукате на ВИП матриал, който останалите трески в играта харесват, моментално бивате обявен за победител и ви се окачва орден „Баш майстор Ебач”.

Числеността на ВИП – мат’риалите, клони към отрицателно число, като за пример можем да дадем един такъв – Максим Стависки, ама на него вече му го начукаха, затова – търсете някой друг.

 

Право да участват в играта „Голямото ебане” имат:

-         Висши партийни служители, включително всичките им роднини по пряка и съребрена линия, любовниците им и всичките техни роднини, както и представители на обръчите от фирми около тях.

-         Служители в дуржавна администрация, с ранг не по-нисък от Директор на дирекция, като също се разрешава участието на всичките им роднини, а също така и управляващите оперативните програми лица

-         Висши магистрати

-         Гъзолизци и дупедавци с опит не по-малък от 10 години в тази сфера

На финал, искам да пожелая приятна игра на всички, а на мат’риала пожелавам да изпита поне малко удоволствие от помпането на големите ебачи.

П.П. „Ще полудея! Баси майката в каква страна живея!”

Така бих интерпретирала текстът на един от съвременните стожери на гражданското общество, към днешна дата.

 

А финалното ми послание е:

FUCK THE FUCKING FUCKERS

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Откъде ти хрумна финалната фраз...
06.01.2009 17:49
Откъде ти хрумна финалната фраза??!?!? Сравнително наскоро я измислихме на маса с двама мои хора... направо си мисля, че имаш нещо общо с някой от тях... а?
цитирай
2. pakostinka - Скъпи анонимен,
06.01.2009 18:01
за мое нещастие не съм била с вас на масата, но пък за мое щастие, видимо е че мисловните ни потоци се движат в една посока :)
цитирай
3. анонимен - не, можеше да си говорила с някой от ...
06.01.2009 18:04
не, можеше да си говорила с някой от тях или да си си чатила и т.н. и да ти я е споменал... както и да е, интересно е баси...
цитирай
4. pakostinka - Ех,
06.01.2009 18:06
ами ако знаех кои са те, може би щях да си говоря и с тях. За съжаление, тази простотия ми дойде по една тъпа аналогия от трите Х-а и се сетих за трите F, като смятам, че това трябва да е името на следващия екшън герой ;)
цитирай
5. bambola - поздравления за поста :)
06.01.2009 18:10
подсети ме за това

http://www.youtube.com/watch?v=oohc_T0jj4g&eurl=


цитирай
6. pakostinka - Бамболка,
06.01.2009 18:28
никога не съм го гледала, но е много яко - ако знаех за това, определено щях да го сложа като клип към поста си - гениално е ;)
цитирай
7. анонимен - :)
06.01.2009 18:34
Отде се снабдяваш с това, което пушиш? За Бога - зарежи тоя доставчик - не е читав коза ти според мен... :)
цитирай
8. totenlicht - bambola, аз ли съм куку, моя нет ли е ...
06.01.2009 18:44
bambola, аз ли съм куку, моя нет ли е зле или има проблеми с линка??

Пакост, FUCK THE FUCKING FUCKERS!
не разбрах обаче.. кандидатираш се за ебач с финалната фраза или подчертаваш принадлежността си към мат`ряла?
цитирай
9. pakostinka - Анонимен,
06.01.2009 19:03
за съжаление пуша единствено легално предлагащи се по магазините продукти, което е притенително, тъй като нормалното ми състояние ме мотивира да творя гениални неща, а напушеното ми...ми спряха ми коза преди време, защото казаха, че съм трудна за преглъщане ;)

Тотен,
сложи едно h в началото и ще ти тръгне, а за посланието - мацкоооооооооуууу, сички ние сме част от мат'риала, ма мацкоууууу ;)
цитирай
10. анонимен - A при нас ситуацията беше, че единия ...
06.01.2009 19:30
A при нас ситуацията беше, че единия мой човек каза, че на - не може на английски да кажеш като на български примерно с еднакви думи - шибайте шибаните шибаняци... :)))
цитирай
11. totenlicht - Пакост, поне на вазелин право имаме ...
06.01.2009 20:00
Пакост, поне на вазелин право имаме ли?:)
цитирай
12. pakostinka - Анонимен,
06.01.2009 21:11
това е малко ниска летва, я се опитай следващият път да преведете с приятелите си репликата "Ябе, що не се таковаш с таковата у таковата"...ако го измислите ще ви призная :)

Тотен,
тц - на сухо, маме ;)
цитирай
13. анонимен - Няма да можеш да ни признаеш, я си го ...
06.01.2009 22:00
Няма да можеш да ни признаеш, я си го преведи ти да те видим?
цитирай
14. abs - ...
07.01.2009 00:03
Отива момченце при баща си и го пита:
- Тате, тате, какво е политиката?
- Ами моето момче, представи си, че аз съм правителството, майка ти е демокрацията, прислужницата е работническата класа, ти си народа, а малкото ти братче - бъдещето.
Момчето си легнало и като се събудило вечерта отишло в стаята на майка си и я видяло, че спи. Погледнало в стаята на прислужницата и я видяло да се е..е с бащата, влязло в стаята на малкото си братче и го видяло, че се е наакало. На сутринта отишло при баща си и му казало:
- Татко разбрах какво е политиката - докато демокрацията спи, правителството чука работническата класа, народът е изолиран, а бъдещето... е цялото в лайна!
цитирай
15. pakostinka - Анонимен,
07.01.2009 02:09
аз, поради щото не мога да си го преведа и заради това предизвиквам теб и групата на шаро, а ако го преведете - имате две бутилки вино от мен ;)

Абс,
вицът е много як, ама не е съвсем топик :)
цитирай
16. furiika - :)))
07.01.2009 09:31

Всеки може да полее жена си(разбирай - мат'рияла):))) с шампанско и да я намаже със сметана.
БЪДИ БЪЛГАРИН - Полей своята с боб-чорба и я намажи с люти чушки. Яж и твори, че на ЕС му е нужен газ!
:)))
цитирай
17. abs - Пакост
07.01.2009 11:14
баш по топика си е. не е за анално обладаване от колекционерски тип, но пък обяснява картинката от друг ъгъл ;)
цитирай
18. pakostinka - Фурийка,
07.01.2009 12:26
това е много добър алтернативен източник на енергия - мисля, че ще можем да оправим нещата с боба и чушките :)

Абс,
бе така е, ма е малко сериозен за виц ;)
цитирай
19. анонимен - tl
07.01.2009 15:48
dr
цитирай
20. анонимен - С.
08.01.2009 13:48
Браво, Пакост! Рядко се случва някой да ме остави безмълвна! Поздрави!!!:)
цитирай
21. ngc7293 - Отново...
08.01.2009 18:43
...разочаровате, скъпа Пакостинке!

Първо, "голямото ебане" изобщо не е голямо (нек'ви 7 мил на нек'ви 111хил кв км (земя като човешка длан))!

Второ, играта изобщо не се казва "голямото ебане", а "прееби другарче" (моля да забележите, че е другарче, а не приятелче или съратниче, или френдче)!

Трето, тая игра се практикува от време оно и изобщо не можем да претендираме, че сме я започнали ние!

Четвърто, всичко е мат'риал и следователно всичко ебе или бива преебавано, в зависимост от коефициента му на ебителност (КE)!

Шесто, (да знам, че изпуснах пето, ама на него като му дойде времето, след 800 дни) в 99.99% от случаите победителите в играта не са успели да наебат нищо, защото загубилите са се преебали сами! Останалите 0,01% нито са ебали, нито са били преебани, което си е един вид победа.

И Седмо,...абе еба ли му майката, вече забравих.

Така, че скъпа другарко, моля спрете да дезинформирате блог.бг с невярното съдържание, което предлагате.

Щастлива нова 2009 г.!
цитирай
22. pakostinka - Скъпа С.,
08.01.2009 19:20
много благодаря и като се засякохме, аз да попитам, какво стана с прелестния Данчо? :)

ngc7293,

Съгласно ваш коментар, отговорите, както следва:

По точка 1. - единственото основание, което приемам, за да не наричаме "Голямото ебане" Голямо е само ако масово се практикува пренатрация в по-масов мащаб - напримен 20 милиона на 500 хил. кв.км, но тъй като за мен това определено са големи цифри, го наричам голямо.

По точка 2,
играта е нова - тази, която вие познавате като "Прееби другарче" е по-нежният демо вариант на играта "Голямото ебане". В играта, която явно познавате добре, основните цели са били да се прецакат другарчетата, а в тази, това да се случи по кървав и болезнен начин.

По точка 3 - както се казва, всичко ново е добре забравено старо и все пак, моля ви да не отричате модификациите и промените, съобразени със съвременните условия.

По точка 4 - правите препратка към един закон на джунглата, като не съм сигурна,че отчитате промените в схемите, с първопричина - човешката намеса и интерпретация на този закон.

По точка 5 няма да коментирам, защото е несъществена.

Точка 6 - винаги импотентните и тези с меките са били победители, но това е защото оценителната комисия е корумпирана.

Точка 7 - еби му бащата, за да си спомниш.
Финална реплика:
Ще си правя каквото си искам, нали сме в "Голямото ебане"?

Щастлива и еблива и на вас :)

П.П. Извинете, че ви разочаровам, обещавам да не спирам да се напъвам, докато не ви очзровам :)
цитирай
23. ngc7293 -
08.01.2009 20:45
1. нарича се пенетрация
2. няма нежна и ненежна пенетрация, ебането си е ебане!
3. съвременни ли казахте? съвременни в сравнение с кое?
4. та... учените доказаха, че човешката насема си е част от природната намеса (априори след като човека си е природно създание оО)
6. първо, нямате никакви доказателства срещу оценителната комисия второ, оценителната комисия само привидно прави нещата да изглеждат така, че те са победители и трето меките киткии са си наебани по презумция, а пък импотентните са си преебани отсекъде :)

7. О, не знаех, че ебането на баща е лек срещу алцхаймер-а... а вие откъде знаете?

Благодаря, за пожеланието, но предпочитам тази година да съм от страната на победителите.... :D

P.S. Какво е очзаровам, предполагам сте го писала докато сте трупала точки?!! w00t
цитирай
24. pakostinka - Ах, скъпи мой ngc7293,
08.01.2009 21:02
1. Благодаря ви, така и не се научих как се произнася и изписва правилно това понятие - просто предпочитам да го изживявам, вместо заучавам, но вече знам :)
2. Има нежно и ненежно, но ако вие познавате само един от тези видове ебане, с оглед на милата игра, която познавате, считам че сте по-скоро фен на нежното такова, което обяснява защо не познавате усещанията, за които ви говоря :)
3. Как в сравнение с какво? С методите, играчките, помощните средства и т.н. в сравнение с тези от 50-те години. Все пак, силиконовите лубриканти и вибраторът "Зайче" ги откриха след това :)
4. Моля, обяснете ми значението на думата "насема", след което може да очаквате моето становище по т.4 :)
6. Смятам, не сте напълно запознат с коврността на оценителната комисия и вие сте поредният, паднал в нейният гнусен капан от онтриги и саботаж. Освен това не съм казала, че хората от Оценителната комисия са победители, защото би било конфликт на интереси, а само че са корумпирани. Четете ме, уважаеми - внимателно :)
Освен това, познавам много индивиди, които често биват наебавани, но китките им са доста добра, а за импотентността откриха разни хапчета в различни цветове.
7. Ето, добре че ви просветих. Може да паднете на колене и да ми благодарите с репликата "О, велика, доня Пакост - благодаря ви. А иначе - просто чета :)

След като тази година предпочитате да сте на страната на победителите, означава ли, че миналата сте били в групата на побеждаваните? Мдам, това означава. В такъв случай да попитам - как са китките ви? :Р

П.П. Всъщност, писах го в паузите. И аз имам нужда от цигара в почивките. Какво да правиш - пороци ;)
цитирай
25. ngc7293 - ...
08.01.2009 22:06
"насема" е всъщност намеса

А иначе, наистина не знаех, че ебането си има нюанси, за мен то винаги си е било... ебане... един вид селска работа, а чикията... тя наистина изгражда характера, но да не се отклоняваме от темата.

С лубрикантите и вибраторът "зайче", не съм запознат, моля да ми простите, но съм сигурен, че през 50 години са имали подобаващи заместители на по-горе посочените, въпреки неудобствата, които са създавали (нивата на вибрация при прахосмукачки "Ракета" са наистина впечатляващи, оставям на фантазията Ви да прецени, какви преимущества биха могли да бъдат извлечени)

Относно оценителната комисия, не съм споменавал, че ТЯ е победител, а че те (меките китки и импотентните) са обявявани за победители само привидно.

И! Изпуснал съм едно и, "...и тази година бих искал да съм сред победителите", но разбирате ли, понякога пропускам и-тата, а те са толкова важни...
цитирай
26. pakostinka - :)
08.01.2009 22:19
След като изяснихме значението на думата "насема", отговорът ми по т.4 е: след като човешката намеса е част от природната такава, то да разбирам ли правилно, че правите предложение за включване на по-природни мат'риали в играта (тук се има предвид флората и фауната, като изключваме мекотелите) :)

Всъщност, признавам си, че не съм запозната с предимствата на прахосмукачките "Ракета" в тази област, но много добре познавам предимствата им в процеса на балсамиране и по-конкретно - изсмукването на всички вътрешности. Чела съм, че вакуумът е много добър, затова наричам съвременните открития "открития", а не уреди за изсмукване с леки елементи на удоволствие, докато усещаш отлепянето на вътрешните си органи. (Ау, това стана малко брутално - може да предложа хорър вариант на играта "Голямото ебане", който да се казва "Стилното дране" :Р )

Забелязвам известни противоречия: ако, съгласно оценителната комисия, всички победители са меки китки, а вие също сте победител, то това означава ли, че или и вашата китка е такава, или не сте победител :)

А "и"-тата, винаги са много важни, както и "по"-тата и "най"-тата.
Моля ви, старайте се да не изпускате в бъдеще тези важни детайли, въпреки че съм убедена, че го правите само поради силното си вълнение ;)
цитирай
27. ngc7293 - :)))
08.01.2009 22:45
По-природните неща са си включени в играта ВЪПРЕКИ моите предложения. (Разни хора, разни интереси)

Вторият абзац отказвам да коментирам!

Ще се самоцитирам: "Относно оценителната комисия, не съм споменавал, че ТЯ е победител, а че те (меките китки и импотентните) са обявявани за победители само ПРИВИДНО"!

Лека вечер и се извинявам за оспамването на тази, иначе толкова приятна статия, която богатата Ви фантазия е успяла да произведе!
цитирай
28. furiika - КЪМ ngc7293
08.01.2009 22:45
"А иначе, наистина не знаех, че ебането си има нюанси, за мен то винаги си е било... ебане... един вид селска работа, "

Господин ngc7293, нещо против ебането ли имате? Защото цитираната от мен Ваша реплика ме навежда на тази мисъл.
Простете ме, и още един нескромен въпрос:
Вие не се ли ебете?
цитирай
29. pakostinka - :))
08.01.2009 22:49
Уважаеми ngc7293,
всъщност, аз така и не успях да съзра вашите конкретни предложение, но пък определено се запознах с основателните критики, за което благодаря.

Разочарована съм от отказа ви да ккоментирате втория абзац, защото именно там виждах неограничени възможности за бъдещо партньорство, но уви - пак ще си остана сама с въображението си.

Сега чак разбрах за меките китки и привидната им победа - както споменах, малко съм тъпа и бавно захапвам - възрастови изменения.

Благодаря за спамването, накара ме да си поразмърдам мозъчните клетки, които бяха изпаднали в дивна летаргия, а въображението ми затанцува под музиката на Чайковски.

Лека вечер и на вас
цитирай
30. totenlicht - ама много интелектуална е станала ...
09.01.2009 00:22
ама много интелектуална е станала тая тема.
човек да не се обърне за малко..:)
по всичко личи, че драгият блогер ngc7293 очевидно не се ебе. или поне не възприема възвратно-постъпателните движения като еквивалент на тази така вулгарна думичка, която използвате. не ви е срам, ебли такива. да не разберете, че човека прави Любов.
де ви отиде разбирателната, нежна женска същност, а?
цитирай
31. furiika - Аууууу! :)))
09.01.2009 09:42
Нюанс на ебането - правене на л(Л)юбов?
Ама господина твърди, че няма такива нюанси, бре!
:))))))))))))))))
цитирай
32. pakostinka - Тотенче,
09.01.2009 10:48
абе съмнявала ли си се някога в способностите ми да водя интелектуални разговори? Освен това, коментарите ни не засягат темата дали драгита блогери се ебат или не се ебат, а по какъв начин те, като блогетри участват в играта и как разбират основните и прнципи...а за Любовта, е как? Всичко разбирам и нежната си същност съм пуснала и викам тая вече да идва при мен, щото с тези кризи, поне тя да ме топли :)

Фурийката,
според мен, господинът е една мила и нежна душа, която просто го играе мачо и вярва не само в нежното ебане и в Любовта, ами и във влъхвите и всякакви приказни създания :)
цитирай
33. анонимен - аве стига с това ебане
09.01.2009 11:09
стига с това ебане . Къде изчесна любовта .
цитирай
34. pakostinka - Анонимен,
09.01.2009 11:10
мъжете я убиха, защото преценииха, че е много мелодраматична и сълзлива и сополива ;(
хлип-хлип
цитирай
35. ngc7293 - Аз се изгубих...
09.01.2009 11:45
...някъде из превода :( В тази тема за ебане ли си говорим или за ебане?!!!
цитирай
36. furiika - ngc7293
09.01.2009 11:49
да пуснем ли кучетата да те издирят?
:)))))
цитирай
37. pakostinka - ngc7293,
09.01.2009 12:20
ми като се съберат много жени на едно място и така става, добре, че имам малко мъжко мислене та да ти обясня. Става въпрос за ебливо ебане с илюзия за любов, нещо като "Измъчвай ме, но ме обичай" :)

Фурийка,
хммм, ама да са мили и добри - все пак, да не нараняваме доброто и мило момче ;)
цитирай
38. totenlicht - pakostinka, да наричаме нещата с ...
09.01.2009 13:18
pakostinka, да наричаме нещата с истинските им имена - "Бий ме, обичам те":)
и не, не съм се съмнявала и за момент.
по въпроса с ебане или не - не е ли някакъв вид аксиома, че като се ебеш не правиш любов и обратното?:))

furiika, не знам, аз разглеждам нещата хипотетично, а господина май не е решил накъде му е завъртян нюанса (да ме прощавате за френския), за да се определи окончателно.
цитирай
39. pakostinka - Тотенката,
09.01.2009 13:48
истинското име, което цитирам си е това и е заглавие на култов за времето си индийски филм - аз не знам ти какво цитируеш, ама явно има сходна сюжетна линия :)

И не знам дали е аксиома, ама напоследък само ебанйе с изхвърлянйе :)
цитирай
40. ngc7293 - OMG
09.01.2009 14:16
Чак сега разбирам какво означава, "Това не е Матрицата, нито пък е Боен клуб", трябваше по-рано да споменеш за индийските филми...

Мдааа... сkъпи дами, нюанса ми си е напълно определен, окончателно и напълно. Въпросът е там, че когато чуя ебане... си представям това...

http://www.youtube.com/watch?v=ec2SC0ZW6V4

А когато вие чуете ебане си представяте това:

http://www.youtube.com/watch?v=r_86R_upwQE

Въпрос на възприятия, какво да се направи...

P.S. I felt like destroying something beautiful!
цитирай
41. pakostinka - хаха,
09.01.2009 14:44
не мога да не призная, че иронията ви е много забавна, скъпи господине, но това, което си представям, когато казвам "Боен клуб" е това:

http://www.youtube.com/watch?v=4KqACFTwJug&feature=related

моля ви, обърнете внимание и на текста или поне на една част от него, която съм убедена, че ще откриете с прецизността на мозъчен хирург.

Подценявате ни, многоуважаеми, но какво да се прави - въпрос на преценка.

П.П. Няма как да унищожите нещо хубаво, нали си говорихме за това, че ебането няма нюанси, особено приятни такива :)
цитирай
42. furiika - Тц, тц,
09.01.2009 17:06
тоз човек ми преобърна всички представи за ебането, макар честно казано, в нито един от линковете да не видях такова...

Какво да се прави - въпрос на гледна точка.
цитирай
43. pakostinka - Фурийка,
09.01.2009 17:15
бъркаш играта "Голямо ебане" с другото ебане - човекът само за първото ебане говореше или поне аз си мисля така ;)
цитирай
44. ngc7293 - Wot r we tolkin bout???
09.01.2009 19:11
http://www.youtube.com/watch?v=eGDBR2L5kzI

We r tolkin' bout practice man! We ain't tolkin' bout the game, the real game!
цитирай
45. pakostinka - Аууу,
10.01.2009 11:30
по едно време си помислих, че яко съм зациклила на:
We're talking about, practise....
Хах...да те питам ли за начина ти на упражняване? ;)
цитирай
46. vmir - Гледам и не вярвам на очите си: Как може да има такова заклеймително отношение към ебането?!
12.01.2009 21:44
Бе момичета, вас да не ви е донесъл щъркел случайно? Имайте милост поне към майките си, а? Или сте убедени, че сте резултат от злощастното им участие в ебането? Ами ако рекат да си поправят "грешката"?
Абе, що уйдисвате на акъла на бройкаджии, дето им е все едно къде си пъхат оная работа, пък после ебането им било виновно, че пикаели бръснарски ножчета...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1950533
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170