Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2008 11:23 - Мечта за масово убийство 2
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2702 Коментари: 15 Гласове:
0



Няколко месеца, след феноменалния ми пост, в който заявих откровено как искам да изтрепя всички пенисоносци, искам частично да се извиня и да споделя обрата, който изживя моята малка и грешна душа. Днес, 31 юли 2008 година декларативно заявявам, че ако имах базука или каквото и да е оръжие, дори самоделно, бих стреляла в муцуните на всички жени. Каква е последоветалността на моето женско движение за убийство на тъпите путки? Ето:

 

1.                  Бих хванала базуката и бих застреляла всичките си колежки. Всъщност ще пощадя една, защото тя е мила, пряма, дипломатична и като цяло представлява едно добро съотношение между положителните качества на мъжете и на жените. Всъщност тя е от онези хора, които потвърждават правилото.

Бих започнала масовото убийство с бабата /всичките ми приятели знаят за нея/. Бабата е най-мързеливото и най-претенциозното същество, което някога съм срещала. Не мога да си представя как по цял ден можеш да стоиш пред едни монитор, да зяпаш тъпо, да пишеш разни глупави мейли и накрая да кажеш ма по-младата си колежка „Ради, ще направиш ли анализа ми, защото аз не успях?”. Младата и колежка, която колкото е смотана, толкова е и рязка отказва, след което бабата отива при другите колеги и и казва „Вече имам едно на ум и за Ради”...Хех...и аз, многоуважаема имам много на ум за теб...имам цели три желания за теб – да те стрелям цели три пъти – първо в муцуната, после в муцуната, и накрая отново в МУЦУНАТА.

Вторият, когото ще тепна ще е моята шефка – не защото е смотана, тъпа и т.н., а защото търпи това същество вече 11 години. 11 ГОДИНИ!!! Тая е луда, но с нея ще бъда мила! Ще я застрелям само един път J

 

След окървавяването на офиса и изписването на имената на глупците по пода със собствената им кръв, гордо ще изляза навън и ще набележа следващите си жертви.

 

2.    Вторите в списъка ми са всички пред-, след- и менструални жени. Тъй като това са поне 60 % от жените, смятам ще реша една голяма част от проблемите с вечно мрънкащите и вечно кисели смотли, които тровят живота на всичко живо около себе си. Независимо дали нещата се случват така както са пожелали или още по-добре, те са вечно кисели и нацупени. Няма угодия и оправия. А съм срещнала само някоя, която да направи дори бегъл опит за мрънкане, а е уредена с романтична вечеря с най-прекрасния мъж, който може да съществува /Исус или Луцифер – по избор на смотлата и съгласно нейните лични постижения/.

Характерното за жените в тази категория са способни не само да изкарат ръкоположен свещеник от кожата му, но  да го направят по такъв начин и използвайки толкова уникални методи, че той да пожелае да ги тресне по главите със светото разпятие/извинявам се за богохулството си/.

 

След успешното изпълнение на цел номер 2, планирам да изпия няколко водки с ред бул за отскок и хармонизиране на всичките си чакри и чакрички и ще продължа.

 

3.    Следващите уникални и великолепни същества в списъка ми са колебаещите се и „подхлъзващи хората жени”. Тези другарки са вечно незнаещи какво искат да правят и къде искат да ходят. Това са приблизително 80% от цялата таргет група за изтрепване, като частично се припокриват с представителките на група 1 и 2. Жените, попаднали в тази група за заличаване се характеризират освен с пълната неспособност за доволство, така и с една дръга способност – тази за вечното подхлъзване на околните. За тази групичка моми няма значение кого подхлъзват – приятели, гаджета, роднини, колеги и т.н. Важното е нещата никога да не се случват, съгласно плановете на околните, а главната им цел е – да провалят плановете на околните, създавайки сами за себе си усещането, че са велики и уникални. Пояснение, за щастливците, които никога не са срещали подобна смотла: обаждат се 10 минути преди срещата ви с тях, за да ви кажат, как всъщност са решили да излязат с някой друг, да не излязат или да си оправят маникюра. Тези смятям да ги стрелям първо в маникюра – нокет по нокет, после в педикюра, а накрая в перфектните им главици, къдетосе раждат тези гениални решения. Всъщност....

За тези жени разстрел или нищо, затова минаваме на следващата група.

 

4.    Последната група в моя списък е тази на депресираните и непрестанно самосъзжаляващите се жени. Както ви е ясно, тук имаме поне 70% от общия брой представителки на „нежния” пол/ имаме пресичане по различни показатели на целевата група/. Тези дами реват, тръшкат се и 24/7 се изживяват като несправедливо изоставени, вечно неразбрани и нуждаещи се от силно рамо, което да облеят с помия. Непрекъснато говорят за себе си и за житейските си трудности, като разчитат на съпричаснотта на околните, съчетана с определено количество за желание за закрила. Тези жени трябва да бъдат избити, защото има достатъчно драм – актриси в театрите, не искам ежедневието ми да е пълно с тях.

Къде ще ги стрелям тея? Все още нямам  концепция – ще се отдам на импулса.

 

Така, след като успея да изтрепя 99 % от жените ще седна, ше си поръчам още една водка и ще се почувствам щастлива и доволна живеейки в един свят без интриги, нерешителност, мрънкане и депресии.

Аз ще създам идеалния свят J)))



Тагове:   мечта,   масово,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. totenlicht - съжалявам, че ще те разочаровам, но ...
31.07.2008 11:37
съжалявам, че ще те разочаровам, но споделените от теб симптоми са силно заразни и в резултат на това една седемдесет и шеста от мъжете са същите пу.. хльовци като гореописаните.. само че без оправдания..

п.п. подкрепям усилено и предния ти пост.
цитирай
2. pakostinka - Хех,
31.07.2008 12:30
ми ето - нямаше да има толкова много мже путки, ако не бяха пустите жени, които да ги облъчват - още един аргумент за масовото им изтребване :)))
цитирай
3. stone - от група номер 3 започни, моля
31.07.2008 12:40
аз от такива съм бил пишман неведнъж.
един път на морето тръгнахме на дискотека с групичка 5-6 подобни, е какво да ти кажа - в 11 тръгнахме, в 1:30 влязохме, и то в най-тъпата, щото предишните няколко, покрай които минахме, все някоя не ги харесваше.
цитирай
4. totenlicht - pakostinka, само не разбрах кво се ...
31.07.2008 12:52
pakostinka, само не разбрах кво се случва след като избиеш мъжете и жените..
ще почнеш да гледаш котки?:))

stone, разногласията в харесването на дадени неща не са присъщи само за жените.
цитирай
5. pakostinka - Каменски,
31.07.2008 13:04
не измествам от челните позиции любимите си колеги, ако ще турско да стане, ама мога да разменя групи номер 2 и 3 и да продължа с недоволните кифли. Само за протокола - аз имах преди две седмици подобно изживяване, като сменихме 5 заведения и две кръчми и излезли в 21 часа чак в 3.00 бяхме постигнали някакво доволство в смотлите. Това бе постигнато благодарение на все по-намаляващият брой отворени кръчми и на все по-гнусните ми коментари :)

Тотен,
щне разбра ли, че ще пощадя всички мъже? Как какво се случва - сбъдване на всички развратни мечти и желания ;)))
П.С. Котки мразим, особено женски ;)
цитирай
6. totenlicht - е нали в предния пост вече приключи с ...
31.07.2008 13:19
е нали в предния пост вече приключи с тух и ги изтреби до крак като хлебарки?
ай стиа противоречия, ща замолъ:)))
долна лъжа е това, особено като те виждам с мацата у вас.
цитирай
7. pakostinka - В предишния пост,
31.07.2008 14:36
заявих намерение да го направя, но се вразумих и не го :)))
Освен това с Маца се борим за територия сериозно :)
цитирай
8. totenlicht - ха. . добре де. . вразумила се. . не ...
31.07.2008 15:18
ха.. добре де.. вразумила се.. не бива така.. ставаш непостоянна и променяща решенията си, като разни жени, влизащи в горепосочените категории..
не е хубаво това, лош пример даваш..
цитирай
9. pakostinka - Еееееееее не,
31.07.2008 15:21
просто си давам повече време между формулиране на намерението и неговото реализиране, което ми позволява и промяна на намерението. Всъщност ставам много повече като някои мъже, отколкото като екземплярките, за които ми говориш ;)))
цитирай
10. totenlicht - изобщо не съм съгласна с тези екв...
31.07.2008 15:56
изобщо не съм съгласна с тези еквилибристики и алабалистики :)))))
но пък принципно този тип измъкване е мъжопосдобно:)
цитирай
11. pakostinka - Хм,
31.07.2008 16:00
Тотен това комплимент ли беше, защото мисля, че трябва да благодаря ;)
цитирай
12. totenlicht - наполовина беше:)
01.08.2008 00:16
наполовина беше:)
цитирай
13. pakostinka - А другата половина
04.08.2008 09:00
какво беше? Сега ще ме караш и теб да те трепя ли?
цитирай
14. totenlicht - pakostinka, заради едната поло...
04.08.2008 10:06
pakostinka, заради едната половина комплимент?!?
ей тва жените спирка нямате.. ужас просто :)
цитирай
15. viki11 - Всъщност ще пощадя една, защото тя е ...
19.09.2008 01:00
Всъщност ще пощадя една, защото тя е мила, пряма, дипломатична

Тази горе, тя дала ли е нов живот на тази планета? Или живее за себе си и не "мрънка"?
По тая логика да спрем да съществуваме на Земята. Долу раждането и грижите. Сп. "Егоист", секс, рокендрол, наркотици и алкохол. И порно. Не, те мрънкат, искат още. Без порно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1949014
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170