Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2008 13:29 - Тръби, канали, гейзери и майстори /поредната, и за съжаление не последната, Пакост-мислица/
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8763 Коментари: 58 Гласове:
0

Последна промяна: 14.07.2008 14:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Мдам...лято е ...хормоните бушуват, флуидите се вихрят, а хората са водени основно от желанието си да открият работливи майстори с добре обзаведени работилници, които да им помогат да изтекат.

 

Интервенциите, които се прилагат, за да се постигне това чудо на наводняването и оттичането са различни могат да са фингъринг, фистинг, петинг, всякакъв вид лингус, но най-вече е свързано с дълбока и изпълваща интромисия или казано по български – яко проникване с последващо качествено клатене. Тези манипулации, комбинирани правилно и подходящо почти гарантирано водят до изтичане, като в някои случаи може да има и гейзероподобно изригване.

 

Гейзероподобното изригване може да се дължи на: / непредставителна извадка, но съгласувана с определен брой изтичащи обекти/:

 

1.                Налагане на режим – всички знаем, че пролетта и лятото са сезоните на режимите. Има всякакви режими – валутен режим, хранителен режим, воден режим, езиков и т.н. В случаят обаче, основна причина за изригването на течностите с неочаквана сила е т.нар. „сексуален режим”. Той обикновено не е планиран и желан. В повечето случаи, той просто се случва. Продължителността на сексуалният режим е средно между две и четири седмици. Обектът, издържал 4 седмици сексуална суша, прибягва много активно или към услугите на първият появил се майстор, за да му продуха тръбите и каналите или следва принципа „Помогни си сам, за да ти помогне и майстора”. След такова въздържание и режим, силата на изригването е унищожителна и голяма /асоциирайте със силата на изригването на Везувий/, затова е добре да не се налага толкова продължителен сексуален режим. Изригването е толкова голямо, че помита всичко, което се намира пред очите и отверстията на изригващият, като не се препоръчва отделената течност да попада в отворени рани, лигавици или в зъркелите, защото съставът на течността дразни горепосочените тъкани и органи.

 

Доста опасно и неприятно е усещането ако сексуалният режим е наложен от специализирани лица, поради наличие на нежелана фауна в персоналната канализационна система. Тогава режимът е задлжителен, но определено е неприятен. Принципът, който се следва тук е „Хем боли, хем сърби, хем гори, хем като изригна не потушава пожара, а пали нов” и си е мъка и мазало.  Причините за налагането на такъв принудителен режим на въздържание обикновено са медицински – заболяване, възпаление, протъркване, алергична реакция  и т.н. Познавам младеж, чийто канализацонен чучур разви тежка непоносимост към една от съставките на препарата за прочистване на именно този чучур и колкото повече чистеше и миеше, толкова по-неспособен за оттичане беше малкия мистър Чу.

 

 

2.                 „Мисля, следователно избирам, следователно се въздържам” – ето това е нещо, което не мога да разбера, особено при мъжките гейзери. Напоследък се забелязва все по-трайна тенденция на пазене на чучурчето или мивката и предоставянето им единствено на майстори, които гарантират определена трайност на поддръжката. Този стремеж на дистанциране от еднократното закърпване на положението и постигане на трайно договорно обвързване ме изненадва, тъй като редовната профилактика и прочистване са полезни за всякакъв вид тръби. Липсата на редовно продухване, поради желанието на клиентите за качество на продухващото устройство е причина да се появят запушвания и следователно доста силни и интензивни отпушвания. Казано с няколко думи – гейзерът да избликне и да удави пилците

 

3.    Злоупотреба с правилото „Оправи се сам”  - в далечните времена, когато ползването на професионалисти и всякакъв вид специалисти не беше толерирано се четяха много книжки от типа „О/Направи си сам”. Няколко десетилетия по-късно този принцип все още е водещ, а българите използват все повече и по-модерни атрибути за самооправяне. Усещането, че си майстор и удоволствието от майсторлъка ти е прекрасно до момента, в който не осъзнаеш, че си е друго да ползваш професионалните услуги на друг майстор. Удоволствието от откритието и от различното усещане, което имат тръбите и каналчетата ти, те изпълва силно и те кара да избухнеш преждевременно.

 

 

4.    Мързел/главоболие – ето тази причина е на първо място в моя личен топ 10 на неразбираемите оправдания. Не знам как може да те мързи и да откажеш смазване на тръбите. Не знам колко силно трябва да те боли глава, за да се лишиш от удоволствието на продухването, но както и да е...тези лица, след като се излекуват от болежките и мързела си, определено изригват с такава сила, че тресат цялата кооперация. Въпросът е „Що бе Миме, се държа толкова много? Я виж каква въжда излиза от канала ти?”

 

Любимата ми причина  - откритието на твоя личен  майстор, който не само ти обяснява чертежите и познава в детайли елементите на твоята канализационна система, ами е склонен да експериментира и пренарежда и изпробва нови методи и модели, което води до моето любимо изригване.

 

И все пак – лято е...време е за секс и отдаване на хормоните..майсторите и частичното пренасяне във вълшебните работилници за профилактика на всички системи и отвори J



Тагове:   майстори,   канали,   мислица,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Някой май е загорял.
14.07.2008 13:32
цитирай
2. totenlicht - шестица за новия термин. "...
14.07.2008 13:35
шестица за новия термин.
"канализационен чучур" влиза в топ десет на пърсънъл фейвъритс.
иначе главоболието не е причина, а измъкване от нежелано продухване на тръби.
цитирай
3. pakostinka - :)
14.07.2008 13:37
Не знам дали точно това е правилният термин с оглед канализационната тематика...може би е по-правилно да се каже "някой май сака да му ги отпушат, зашушват, отпушват...."
Иначе да Тлнет, както винаги си прав, въпреки различния понятиен апарат ;)

@Тотен,
теьзи гениални термини се появяват в дългите ми нощи, в които си представям майсторите и техните атрибути и моите атрибути...и мерси за почетното място в класацията...медал?
цитирай
4. анонимен - Ако pakostinka е < 65 кг
14.07.2008 13:56
ще се включа!
цитирай
5. totenlicht - номер 4, ти пък като анонимен отде ...
14.07.2008 13:59
номер 4, ти пък като анонимен отде извади и претенциите?!?

Пакост - тиквен :)
цитирай
6. stone - а така, пакостинке
14.07.2008 14:03
явно топката вече се загнезди там, дето я чакахме миналата седмица.
цитирай
7. анонимен - продухване
14.07.2008 14:11
си трябва - много е важно дори :-)
цитирай
8. pakostinka - Анонимен
14.07.2008 14:14
към какво по-точно бихте се включил? Оферта?

Тотен,
важно е медалът да е с размер пасващ на тръбите и да може да се използва и с други цели, т.е. да е мултифункционален.

Стоун,
мдам...бая време я чакахме тази топка - сега да видим кой ще е късметлията, който ще да помогне за вакуума ;)

@Бурканче,
ама е важно да е качествено и двустранно ;)
цитирай
9. анонимен - ох,ох
14.07.2008 14:19
трябва повече конкретика тук. Жалко, че излезе на първа.
цитирай
10. pakostinka - Хехе,
14.07.2008 14:23
мдам...но ако ми кажеш сега, че това те спира, всичките ми идеализирани представи за теб ще рухнат.
Не може ли завоалирано конкретно да обясните? ;)
цитирай
11. gothic - Според мен, истината е да се намери ...
14.07.2008 14:24
Според мен, истината е да се намери опитен майстор, специалист в дълбокото разстъргване на всякакви вътрешни повръхнини, последвано от фино райбероване. Последващото продухване също не е без значение. И да не се забравя размера на борщангата при първата операция. Поздравления за постинга :)))
цитирай
12. pakostinka - Ето
14.07.2008 14:27
на това му се казва РАЗБИРАЧ!
Впечатлена съм от професионзлизма на изказа Ви и силно изразеният елемент на познавателност. Имате ли си ударна бригада, уважаеми Gothic? :)
цитирай
13. totenlicht - pakostinka, много алчно от твоя ...
14.07.2008 14:30
pakostinka, много алчно от твоя страна да изискваш многофункционалност от всичко.
освен това, вероятно е важно да престанеш да отхвърляш бизнес оферти от различни майстори, иначе тръбите имат склонност да ръждясват, а канализацията - да бъде безвъзвратно и окончателно запушена, че дори вакуумирана.
цитирай
14. pakostinka - Многоуважаема Тотен,
14.07.2008 14:32
нищо не отхвърляме, засега. В момента сме в етап на проучване на офертите. Използваме профилактично средства и препарати против ръжда и запушване, като сме си поставили и краен срок.
Все пак - това си е сделка - не може да се подхожда несериозно към нещата ;)
цитирай
15. анонимен - pakostnika,
14.07.2008 14:37
съгласна съм - качеството е от значение, особено ако продухването е инцидентно :-)
цитирай
16. pakostinka - Хехе,
14.07.2008 14:41
инциденто означава ли еднократно? Ако е така, да - от качеството на продухването зависи налягането на течността и силата на изригване...и все пак - инцидентно, свързвате ли го с еднократно? ;)
цитирай
17. totenlicht - Драга ми Пакост, до моето знание ...
14.07.2008 14:56
Драга ми Пакост,
до моето знание беше доведено преди известно време, че все пак отхвърляте различни оферти, поради тази причина споменавам.
крайният срок обаче, не винаги е особено мотивиращ, да не говорим, че неспазването му би могло да доведе до трайни форми на меланхолия с леки депресивни разсейки.
и именно в името на бизнеса (щото си е бизнес все пак) не бива да се отхвърля с лека ръка предложение в кризисно положение.

Бурканче, критерии за качественост имаме ли? минало ли е ОТК? регистрирано ли е по ИСО? и други такива..:)
цитирай
18. gothic - Уважаема Пакостинка, моята фирма е ...
14.07.2008 14:58
Уважаема Пакостинка, моята фирма е ЕТ и високият ми професионализъм и дългогодишен опит ми позволяват да работя и сам. Още повече - специализирал съм обслужване на до трима клиенти едновременно. Горе посочените причини ми позволяват да обслужвам както новооткрити, така и дълго използвани инсталации. Висококачествената смазка, която се използва предпазва от ръждясване и клеясване, но има доста клиенти, които я намират приятна на вкус, изблизват я и така отварят допълнителна работа, но в това, разбира се, няма нищо лошо. Впрочем, ако клиентът държи на по-голям екип, възможно е да се обърна към колегите ми от бившата бригада за ударен социалистически труд, които ще откликнат с готовност...
цитирай
19. анонимен - инцидентно не е еднократно
14.07.2008 15:08
по-скоро е неколкократно, но за кратък период от време - нещо такова ;-)
цитирай
20. pakostinka - @Тотен,
14.07.2008 15:35
отново използвате поверителна информация и я изтъпанчвате по публичните трибуни. Току-що ви бе отнет достъпа до такава :)
Крайните срокове ние винаги си ги спазваме, а закъснението при нас поражда още по-голяма жажда за отпушване...за съжаление и редовното отпушване и прочистване води до същото така, че е малко сложно, ма ще се справим ;)

@Готик,
при тази така представена оферта Ви информираме, че свикахме експертна комисия, която се интересува от финансовата част на Вашето предложение. Информираме Ви, че при представяне на икономически изгодна и обусловена оферта, Вашето предложение ще бъде прието.
Комисията моли, при представяне на финансовите ангажименти, с които ще са обвързани страните да предвидите и използването на услугата "ползване на екип" ;)

С уважение,
Експертна комисия за проучване административното съответствие на офертите.

@ Бурканче,
в такъв случай знаеш колко обратнопропорционално на издухването е налягането на течността в тръбите ;)
цитирай
21. totenlicht - pakostinka, тази информация не е ...
14.07.2008 15:41
pakostinka, тази информация не е поверителна, а общоизвестна, защото всички ви познават като една капризна персона. ако държите на поверителност, не издавайте сама "тайните" си.:)
не звучи успокоително факта, че и в двата случая резултата е еднакъв..
колко мъка има по тоя свят..
:)
цитирай
22. pakostinka - Уважаема Тотен,
14.07.2008 15:44
тежък е живота и безкрайна глупостта, но не можем да преборим нито едното, нито другото.
По-добре да се пуснем по течението, без значение кое ;)
цитирай
23. totenlicht - а, няма да се разберем така. на мен от ...
14.07.2008 15:48
а, няма да се разберем така.
на мен от течението ми настива кръста, пък хората по клетви пращат други, неприятни течения от гореспоменаваните тръби.
така че, ако не става въпрос за духовен живот и течението не е в тоя смисъл - аз няма да играя.
цитирай
24. gothic - Финансовите аспекти се обсъждат ...
14.07.2008 15:53
Финансовите аспекти се обсъждат след извърване на услугата и доказванто на качеството на извършения ремонт. Екипът участва на приятелски начала...
цитирай
25. pakostinka - Тотен,
14.07.2008 16:28
ма големи претенции голямо чудо. В такъв случай ще ви оставим да се самоотпушвате и саморемонтирате, а с вас ще си говорим само за философия, религия и физика ;))))
Така ще играете ли?

@Готик,
предполагам, че предвиденият тестов период не е уловка, чрез която да подмамите потенциалните клиенти и докато тестват уменията им, да използвате шанса да повредите канализационната им система с цел - задължително да Ви ползват след това. Ако ремонтът се извършва с цел да се определи какво е качеството и дали клиента е доволен, то е важно да бъде съобразена с цената, поради щото представете си, че всичко е прекрасно, но не можем да платим извършването на услугата?
Екипът...ето на това вече му се казва бонус. Те специализирали ли са прочистване, продухване, смазване, откъртване и т.н. дейности?
цитирай
26. gothic - Да, специализирали са особено по ...
14.07.2008 16:51
Да, специализирали са особено по отходните колектори...При интерес услугата се извършва неколкократно, за по-голям ефект...А цените са народни...
цитирай
27. pakostinka - Хм,
14.07.2008 16:57
имам известна неяснота по отношение термина "колектор", тъй като ми е познат само в съчетанието "слънчев колектор" и по-специално слънчев вакуумен колектор.
Моля Ви да поясните областта на специализацията си, като имате предвид, че ни е интересно професионалното Ви тълкувание.
Също така, бихме желали да използвате малко повече конкретика при дефиниране на цените като "Народни", защото ценообразуватели различни ;)
цитирай
28. totenlicht - pakostinka, туй по въпроса за въ...
14.07.2008 17:41
pakostinka, туй по въпроса за вътрешната информация ли?
ми може.. щото аз и без това съм една изтънчена, философска и прекрасна личност.
що да не играем, ще играем..
цитирай
29. gothic - Това са едни големи тръби, които ...
14.07.2008 17:44
Това са едни големи тръби, които изпускат отпадните води. Екипът изпитва особен афинитет към нови инсталации, неремонтирани до сега. Много клиенти са се бояли да не би да се повреди системата, но неизменно са оставали доволни, благодаряли са горещо и на майстора и на инструмента му и са търсели услугите му и по-нататък...
цитирай
30. pakostinka - Тотен,
14.07.2008 18:17
правилата ги определям аз. Не подлежат на оспорване-вече се нави да играеш ;)))

Готик,
размерът на трабите зависи ли правопропорционално от степента и честотата на експлоатацията? И вие само с един инструмент ли работите? Описание на този мултифункционален поправител можете ли да направите?
Вече ме навихтте :)))
цитирай
31. ahmeddogan - пак
14.07.2008 18:38
мултифункционален:)
цитирай
32. gothic - В специализираната литература се ...
14.07.2008 19:00
В специализираната литература се казва, че въпреки честотата на профилактиките, размера си остава непроменен. Описанието - не тук и не сега :)
цитирай
33. anallizator - "Където е текло, пак ще теч...
15.07.2008 00:23
"Където е текло, пак ще тече!"

народна поговорка

цитирай
34. pakostinka - @Диги,
15.07.2008 10:26
ми какво да ме правиш - не обичам струпване на инструменти - фен съм на мултифункционалността - това повишава ефективността, а и заема по-малко пространство за съхранение и се почивства по-лесно ;)

@Готик,
Хммм, аз съм чела друга литература, в която се пише че при увеличени температура и налягане се наблюдава промяна, в повечето случаи деформиране, на размера ;). Къде и кога описанието ? Важно е да си направя графика и да се освободя ;)))

@Анализатор,
Така е, но ако запушат добре и ремонтът е качествен може и да спре да тече - все пак поговорките са, за да се оборват ;)
цитирай
35. анонимен - Искам все пак да разбера
15.07.2008 10:34
Колко килограма е pakostinka?
цитирай
36. pakostinka - Пакостинка
15.07.2008 11:26
е висока 3 метра, тези 200 кила, гръдната и обиколка е - 50 см, а дълбочината на половият и орган е 1 метър.
Още инфо? ;)
цитирай
37. gothic - пакостинка, имаме различна базова ...
15.07.2008 13:07
пакостинка, имаме различна базова информация. Аз предлагам, като се върна от почивка (щото утре заминавам) да се видим и да стиковаме методите и познанията. Какво ще кажеш?
цитирай
38. pakostinka - Ауууууу,
15.07.2008 13:23
това бизнес предложение, трябва да бъде обсъдено с комисията и ако членовете и позволят няма проблем. В противен случай има опасност да ме обвинят в субективност и подкупност ;)
цитирай
39. gothic - Все пак нали си съгласна, че с про...
15.07.2008 13:30
Все пак нали си съгласна, че с прочистени и добре обляни със смазка тръби решения се вземат по-добре, отколкото на сухо!
цитирай
40. pakostinka - Ааааааааааааааааа,
15.07.2008 13:35
зависи дали искаш да вземаш решенията с отходните си колектори или с едни други органи, които се нуждаят от частична лоботомия, според група приятели. Те вземат по-добре решения на сухо, щото смажат ли се тръбите, потече ли и почне ли ремонта - няма връщане назад. Автопилотът сдава багажа ;)
цитирай
41. gothic - Прочистените колектори се отра...
15.07.2008 13:42
Прочистените колектори се отразяват по-добре на другия орган, отколкото затлачените, това исках да кажа...
цитирай
42. pakostinka - Хех,
15.07.2008 13:45
добре, ще сведа това ви мнение до знанието на експертната комисия, но се опасявам, че те няма да проявят разбирането, което очакваме да проявят.
Искам да ви запитам, познавате ли средства за самостоятелно смазване и почистване на колекторите?
цитирай
43. gothic - Мога да подпомогна мисленето и на ...
15.07.2008 14:15
Мога да подпомогна мисленето и на останалите членове. Да, познавам средства, както изкуствени, самоходни и ръчни, така и естествени, но те не притежават едните необходимата твърдост, а другите- необходимите дължина и цолаж за ефективно шомполиране. Те стават само за подготвителни операции. Що се отнася до смазката, тя е приоритет само на оригиналния мултифункцонален прибор....
цитирай
44. totenlicht - gothic, подгответе доклад по те...
15.07.2008 15:27
gothic, подгответе доклад по темата. аз, като председателна Комисията, ще се запозная с него и ще ви бъде отговорено в законовия срок.
преди това не се ангажираме с крайно мнение, на за момента не сме никка склонни на компромиси и проявяване на разбиране.
цитирай
45. gothic - Опааааа! Май на специалиста му се ...
15.07.2008 15:41
Опааааа! Май на специалиста му се поставят условия?
цитирай
46. totenlicht - gothic, като едни модерни бизнес ...
15.07.2008 16:22
gothic, като едни модерни бизнес дами ние сме напълно наясно с факта, че и двете страни имат изисквания.
за постигане на задоволителни резултати трябват възможно най-малко компромиси и задължително изясняване на параметрите на знанията и уменията на Специалиста.
поради компетентността ни, не бихме могли да си позволим да работим на сляпо, да се предоверяваме без факти и да приемаме каквото и да било безрезервно, защото съществува голям риск от компрометиране.
всичко е въпрос на професионално, а не лично отношение.
цитирай
47. gothic - Именно затова държа да докажа ум...
15.07.2008 18:46
Именно затова държа да докажа уменията си пред и върху ЦЯЛАТА комисия. Обмислете предложението докато се върна от море към края на месеца и после ще видим....
цитирай
48. pakostinka - Хммм,
15.07.2008 18:48
сега вече ми става ясно защо канализационната ми система е в така трагично състояние - то комисията властва с пълна сила над мен и няма време и сила да се опъна и да пожелая да ми напънат тръбите :)))
цитирай
49. gothic - Колко бизнесдами има в комисията и в ...
15.07.2008 18:49
Колко бизнесдами има в комисията и в какъв възрастов диапазон са, ако не е тайна?
цитирай
50. pakostinka - Бизнесдамите
15.07.2008 18:57
са три, възрастта е прекрасна, но има и два броя бизнесмени - не знам какво ще правим с тях. Единият ще се съгласи на продухване на тръбите, ама за другият не съм сигурна ;)
цитирай
51. gothic - Предпочитам на линия да са само б...
15.07.2008 19:40
Предпочитам на линия да са само бизнесдамите. Бизнесмени до момента не съм прочиствал и не смятам да го започвам на тази възраст. А за три имам практика...;)
цитирай
52. gothic - Поздрав на комисията! Излизам от ...
15.07.2008 19:44
Поздрав на комисията! Излизам от тук и отивам на море, там ще събирам сили ;) Вие мислете :)))))
цитирай
53. anallizator - ако поговорките можеха да се обо...
15.07.2008 23:15
ако поговорките можеха да се оборват не биха издържали проверката на времето....,а щом се носят от уста на уста от векове, значи са доказан факт...

в тази връзка още една поговорка:

"Глупава вода (жена) няма, винаги тече надолу по наклона, по лесния път..."

Успех в начинанието!
цитирай
54. totenlicht - pakostinka, това беше долна инс...
16.07.2008 09:52
pakostinka, това беше долна инсинуация, извинение с околните и неправомерно измиване на ръцете и бягане от отговорност:)
цитирай
55. анонимен - pakostinka
17.07.2008 18:32
е над 80 кг.
цитирай
56. pakostinka - Всъщност, Пакостинка, е точно
18.07.2008 11:07
103.5 кила
цитирай
57. ahmeddogan - дам
21.07.2008 16:47
барабар с грима
цитирай
58. pakostinka - С грима,
22.07.2008 10:47
ама без дон дьо тен-а. С него ставам 105 кила, че има много нящо за запълване ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1949362
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170