Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2008 15:50 - Една обичайна петъчна вечер на Пакост
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4951 Коментари: 27 Гласове:
0

Последна промяна: 16.06.2008 16:27


Моето ярко оче, забелеза че другарката Тотен е направила ретроспекция на своя уикенд и понеже моят беше също интересен ще публикувам само част от събитията, които ми се случиха на мен и на други хора, заради мен:

 

-         Пакостинка се разделя в петък в Тотен, щото групата „Ер малък” /или голям не знам как и се казва на групата/ не и е баш по вкуса, а и и се танцува. Предклубно, тя и още две дами посещават видното заведение „Дивака” на Белчев /или Кънчев/ и тези ги бъркам, където Пакост разпалено говори, обяснява и мята с ръце. Докато Пакост, беше в душевен оргазъм и акцентираше върху поантата в цялата история, една дама я докосна нежно по гръбчето, Пакост скочи и последва изливане на драгоценна течност върху не особено ценната маса. Дамата я информира, за падналата и чанта и Пакост с уникално очарователна усмивка и благодари. После със захват на орлица грабна чантата, за да я паркира там, където беше – на стола. Да, но се оказа че чантата е отворена, Пакост я е хванала за задника, тя подскочи възмутено и изложи на показа в средата на заведението цялата кинкалерия, която беше побрала в себе си. Това се оказа недостатъчно, допълнителни фактори, които въздействаха бяха спусналата се в същия момент сервитьорка, която замръзна и почти изкрещя, когато Пакост се втурна към импровизираната сергия в средата на заведението. Допълнително въздействие, за да бъде привлечено вниманието на всички оказа изподскачалият цели два пъти върху теракота парфюм на Пакост и хвръкналата на 5 метра негова капачка. А да не се забравя  и за полушпагатът, който Пакост направи, защото съвокуплението между теракот и чехлички с пластмасови подметки е доста хлъзгаво. Приблизително 3 минути след приключване на волната програма и завръщане на актрисата в гримьорната, публиката избухна в смях, което бе причина за сравнително скоростно евакуиране от заведението. Груповото изнасяне, бе съпроводено с личното обръщение на сладкия сервитьор към Пакост, което бе „Приятна вечер и късмет”

 

-         Пакостинка се паркира, заедно с две девойки във виден салса клуб. Целта бе да прекара една забавна и лигава вечер в танцуване на неща, дето не ги умее и да прави успешни имитации на клатено от бури и урагани дърво. В столичния клуб нямаше много хора, но за сметка на това имаше достатъчно алкохол – няколко питиета за отскок и нашата Пакост беше във вихъра си. Нямаше танц, който да не изтанцува, че даже и единственият и партньор за танци се появи изневиделица. Пакостинка призна, че това момче е тотален мазохист, тъй като танцува с нея всички видове танци и се опита доста упорито да вкара и хореография. Нашата Пакост е винаги готова за импровизации, но телесните и части понякога се опъват. В следствие на тези разминавания партньорът и бе настъпван, удрян, объркван и сритан няколко пъти между краката /това, защото Пакост обича да импровизира и сварва хората неподготвени на моменти/. Момчето, което имаше нещастие да стои на бара зад Пакост, също беше привлечено за танцувалната кауза в частта блъскане, настъпване и вкарване на лакти. В резултат на Пакостинкиния ентусиазъм, комбиниран с нейната неспособност да координира крайници и да позволява да бъде водена, партньорът и я заряза и и каза, че иска 1 час почивка.

 

-         Пакост успява да изпроси още един танц от момчето с обещанието, че ще се концентрира и поне краката няма да бърка и се справя добре до момента, в който ръката и след поредица от пируети и странни увъртания се озовава зад тялото и и тя усеща лек некомфорт, свързан с дърпане на безименния и пръст от нещо неидентифицирано. Пакост се обръща и забелязва, как пръстенът и /много специфичен и артистичен/ се е закачил за тениската на до скоро настъпваното момче и телта около нето е силно разплетена. Пакост не желае да описва срама, само ще сподели репликата, която изтрещя „Извинявам се много, ама може ли да си откача телта от тениската ви?”. След тази случка, момчето си смени мястото и Пакост се почувства сериозно засрамена.

 

-         Пакост скучае, депресира се и съсредоточено джурка леда в чашата и пълна с водка. Тропа с краченца на едно място и както обикновено не по правилния начин. Тя се престрашава да отиде на дансинга, за да блесне в един групов танц, където няма партньори следователно и опасност от инвалидизиране. В процеса на идентифициране на ситуацията, Пакост беше пропуснала гъстотата на танцуващите, та се кандилкаше несинхронно,  неадекватно и не на мястото си като шамандура в средата на пустинята. Докато се чудеше няма ли най-накрая да свърши този танц, момчето, което отказа да танцува с нея я издърпа и каза, „Я се запознай с този пич и го забавлявай, докато аз потанцувам”. Пакост измрънка недоволно нещо, за несправедливостта на живота и как едни се забавляват, а други забавляват и се паркира на бара. Там видя един очарователен младеж, който я гледаше любопитно и пронизващо със сините си оченца. Пакост се притесни и започна да задава поредица от въпроси от типа „Здрасти, можеш ли да ми гледаш на водка или можеш да гледаш само хората?”, „Поради що се подвизаваш сам в тъй пйерфектно заведение” и т.н. в продължение на 5 минути, в които той гледаше със сините оченца, усмихваше ю се и мълчеше, а Пакост се опитваше да запълва празнините, така както само тя го мое – с каскади от приказки. В един момент той проговори на Пакост на перфектен английски и на същият този английски я попита дали би могла да повтори това, което каза на английски, защото тя е много сладка, ама той не разбирал какво му говори. Пакост се сконфузи за пореден път, но тъй като и беше станало навик се окопити сравнително бързо и смени езиците. Пакост и момчето си говориха цяла вечер. Тя е запомняща се със случката и в един Бургаски караоке бар, когато сред множеството пияни и заляни хора, намери момче, с което цяла вечер провеждаше разговори за грешките в политиките на Наполеон, Сталин, Хитлер и Мусолини. Та нашата Пакост и тази вечер направи така...говори си с момчето, до момента, в който възстановилият се неин партньор не я дръпна и тя продължи с млатенето му.

 

-         Пакост и група, отиват да ядат сутрешни супи, след изтощителната нощ. Завръщат се на мястото, от което тръгнаха, но бройката определено е завишена. Към скромната Пакостна компания от трима души са се присъединили един чех /въпросният, с когото Пакост говори цяла вечер/, три дами едната от които под интересното и силно въздействие на приятелчето „Етанол” и двама афроамериканци, които в последствие се оказаха французи, но на Пакост не и беше ясно как точно се озоваха на една маса заедно с другите и изобщо на Пакост и беше трудно да проумее каквото и да било. Тя вече нямаше никакъв акъл да мисли, но имаше енергия да артикулира и използва активно езика на тялото си, когато правилните думички на английски не се появяваха, т.е. освен че продължи та говори, тя мяташе възторжено и въодушевено ръчички. Вечерта за Пакост приключи в 7 сутринта,  за сладкото чешко момче по същото време, но с бонус трак – заляти с червено вино дънки. Пакост беше засрамена и се прибра с наведена глава, но това не беше всичко. Това се случи само в петък...имаше и събота, ама за този ден Пакост ще си замълчи.

 

 



Тагове:   вечер,   обичайна,


Гласувай:
0



1. totenlicht - ха ха ха ха. . не спестявай и събот...
16.06.2008 15:53
ха ха ха ха..
не спестявай и съботната история.. според мен тя повече си заслужава..
пък и ще те представи в една съвсем реалистична светлина, която ти упорито прикриваш, Радолипкен :)))
цитирай
2. pakostinka - Хммммммм,
16.06.2008 16:10
това, което ти имаш като информация е конфиденциално...няма да споделя пък :)
цитирай
3. totenlicht - ехх. . то поне да имах информация, та ...
16.06.2008 16:12
ехх..
то поне да имах информация, та да го кажеш..
за момента само зная нещо, което отдавна подозирам - че си патка :)))))
цитирай
4. pakostinka - Хммммммм,
16.06.2008 16:15
уважаема Тотен, току-що се лишихте от всички шансове да получите детайлна информация за съботната вечер, а че съм патка, то това отдавна се знае - не е нужно да го подозираш - бъди сигурна в това ;)
цитирай
5. totenlicht - хмм. . добре, ще го запомня това л...
16.06.2008 16:28
хмм.. добре, ще го запомня това лишаване.
дори ще си го запиша, за да го запомня по-добре.
ха ха, добре, щом се знае.. :)
цитирай
6. stone - абе аз съм "за" да въведат closing time
16.06.2008 18:19
какви са тези работи, до 7 часа сутринта.
у мен толкоз сила вече няма.
я да направят закон като в америка - 3 часа дискотеките да затварят (а през седмицата - и в 2). и кой откъде е. тогава чеха щеше да намаже. като свършва дискотеката и гонят хората, пък на тях не им се ляга още, най-вървят поканите от рода на "айде да продължаваме купона у нас"
цитирай
7. totenlicht - stone, подкрепям. много хумани...
17.06.2008 10:51
stone, подкрепям.
много хуманитарно насочено:)
цитирай
8. physnews - ето
17.06.2008 13:13
значи каква била логиката да затварят в три ;-)))
цитирай
9. pakostinka - @Stone,
17.06.2008 13:36
Еххх, защо така разсъждаваш само за намазването на мъжете? Къде е ползата на момичетата? Ние искаме да си танцуваме и да си говорим, а и нищо не пречи в 7 часа да бъде отправено подобно предложение - тъкмо ще заспим доволни ;)))

@Тотен,
не се прави - видях възмутената ти физиономия ;)))

@Physnews,
малко конкретика - ето каква е мъжката логика ;). заведенията, управлявани от жени са малко и затварят по-късничко или изобщо не затварят :РРР
цитирай
10. stone - абе логиката по принцип е друга
17.06.2008 14:08
да не се алкохолизира населението, да не се тормозят комшиите с гюрултия цяла нощ, да не се губи после цял ден в сън, като може да народонаселението да иде да работи или да харчи пари в мола... и т.н.
но за мен има и added benefit, дето се вика ;-)
цитирай
11. pakostinka - Хехе,
17.06.2008 14:17
това е едно добро прикритие и оправдание за постигане на конкретни ползи, свързани с купони и удоволствия. Аз малко не съм съгласна с това, че репликата 'Хайде на купон у дома", гарантира тишина и спокойствие на съседите или неалкохолизиране...просто...замисли се - може много шум да се вдигне, а че е по-удобно да се постигнат допълнителните неща, щото спалнята ти е на врата разстояние - ок, ама все пак..пари в Мола могат да се харчат до 23 часа, което означава, че моят график е добър. След изхарчването на парички в Мола, просто бръщаш страницата и започваш отначало с купоните :)
цитирай
12. totenlicht - Радолипкен, възмутена?!? оп...
17.06.2008 14:53
Радолипкен, възмутена?!?
опитах се да придам леко кисело изражение на безспорно преразвеселената си физиономия.
въобще - стоун е мой човек:))

стоун, а шумният секс по-малко ли толмози съседите? права е пакост..

Влади, човек всеки ден научава по нещо ново:)
цитирай
13. анонимен - ///
18.06.2008 10:05
Бих ви посъветвал 2-те сТотен да отидете на село и да отглеждате кокошки;
цитирай
14. dexter - :)
18.06.2008 10:22
Винаги ли си така деструктивна?
цитирай
15. pakostinka - itsasin69,
18.06.2008 10:57
с удоволствие бих последвала съвета ти, но навит ли си да ни покажеш как се гледат петли? :)

Декс,
обичайно да :)
цитирай
16. totenlicht - itsasin69, споделям ентусиазма на ...
18.06.2008 11:24
itsasin69, споделям ентусиазма на Радолипкен по отношение на твоето обучително пребиваване с нас.
цитирай
17. анонимен - ///
18.06.2008 11:46
и двете сте неприемлива компания за мен защото не ви харесвам,ясен ли съм?
цитирай
18. pakostinka - Хмммммм,
18.06.2008 11:49
казала ли съм, че искаме да сме в една компания и да бъдем заедно или че ние те харесваме? Ето на това му се казва яко разминаване и неразбиране...аз просто попитах, ще ни научиш ли как се гледат петли, тъй като кокошката си сака петел, а и без петли нашата фермичка ще замре. Мислех си, че целта ти е да се разкараме за по-дълго от очите ти, така че ако искаш да се случи ще трябва да осигурим устойчивост ;)
цитирай
19. анонимен - Голямо самочувствие те гони СЛА...
18.06.2008 13:05
Голямо самочувствие те гони СЛАКОСТ :)).
Ама ми се струва, че и много комплекси са по петите ти...
Ти си точно от онзи тип ПАТКИ, които пускат въдици на "загорелите" типове, омотават ги съвсем целенасочено и после се дърпат, като си мислят че "онези" са недостойни за тяхната особа..., защото имат нужда от постоянно гъделичкане на егото :)).
На това му се казва 101% лицемерие.
цитирай
20. анонимен - ///
18.06.2008 13:05
и двете ли сте обратни резби?
цитирай
21. totenlicht - леле, анонимен 19, как само я разкри ...
18.06.2008 14:08
леле, анонимен 19, как само я разкри начи..
егати, поне на лични да и го беше казал.. ся ще и изгониш аудиторията начи..

itsasin69, твоите сексуални фантазии трябва ли да ги споделяш с всички?!?
цитирай
22. pakostinka - Анонимен,
18.06.2008 14:26
на това му се казва 200 % флиртуване, ама явно имаме проблем с дефинициите? Защо така агресивно, уважаеми - да не би често да сте се сблъсквал с такива патки?

Itsasin69,
ми не знам коя е правата резба, за да ти отговоря - винаги съм имала проблем с болтовете, гайките и часовете по "труд и творчество"

@ Тотен,
така е - ще започна да страдам от липса на читатели...сакън, самочувствието ми ще пострада и ще стана още по-комплексирана и язвителна и зла и това...само заради острата мисъл на един анонимен. Въх
цитирай
23. анонимен - В тая връзка ще подчертая Слузест - ...
18.06.2008 15:40
В тая връзка ще подчертая Слузест - много комплексирано флиртуваш :))).
Има ли нещо за запъване в душицата ти?
Дай да викнеме майстори и да ти запълнят дупката?
цитирай
24. pakostinka - Еми какво да правиш Анонимен,
18.06.2008 16:04
кой както може така флиртува. Трябва да има баланс, не може всички да са виртуози и естети по отношение на флиртуването и да има много неща за запълване на душицата, но ако имаш нещо предвид - сподели го. само майсторите да не се занимават с бетониране, щото съвсем голямо дърво ще стана, ако запълним дупките с бетон ;)
цитирай
25. анонимен - Май не схващаш - целта е да няма много ...
18.06.2008 16:21
Май не схващаш - целта е да няма много неща за запълване и да си виртуоз, но ако така ти харесва давай... :))))..
Всъщност не съм сигурен може бетона да ти помогне до някъде и да ти затвори някои стратегически отвори, които така или иначе само ти пречат отколкото да ти помагат :)).
И защо пък трябва да има баланс - това ли е оправданието ти или по-точно оправданието на "неудачниците"?
цитирай
26. pakostinka - :)))
18.06.2008 16:44
Схващам много добре каква е целта, но ти ми говориш за съвършенство присъщо на малко хора, които са почти богоизбрани, а аз съм малка и неука и не съм от избраните.
Стратегическите отвори ми пречат на моменти - факт, но има моменти, в които ми помагат изключително за постигане на други стратегически цели и изпълнение на житейската ми мисия :)))
А идеята баланса не е оправдание на неудачниците, а част от философията за вселенска хармония ;)))
цитирай
27. анонимен - "Вселенска хармония" ...
23.06.2008 10:17
"Вселенска хармония" ?
Ако говориш за вселенска хармония от гледна точка на Пакостикула, то баланс може да постигнеш отчасти и с натуралната "Активия" на Данон... при правилна употреба, на гладен - лишен от чужда, кръвна плазма стомах.
Изобщо занимаването с "философия" до известна степен говори за много неуспехи в житейското поприще...
Сподели как ти помагат стратегическите отвори? :))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1949448
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170