Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2007 11:47 - Абонатът отнася телефона си на безлюдно място...
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1746 Коментари: 3 Гласове:
0



Уважаеми сладури и сладурковки, 

Пакостинка, отива да си развихря пакостливото съзнание по села и паланки и възнамерява да тормози едни други сладки хора.

Остави това съобщение, защото е възпитано дете, на което мама, като е била малка е казвала да се обажда винаги, като възнамерява да ходи някъде, а не да излиза за хляб и да се прибира след три месеца :))))


Тъй като, местата които ще посети това пакостливо създание са много красиви и живописни и вдъхновяващи - ще пише, ама много. Понякога може да открива и интернет клуб, но не е ясно дали ще може да използва преносимата си памет, тъй като преносимата и мисъл не е особено добре развита и не може да пише едни и същи неща по два пъти ;)))

Та така, официално нашата мома ще се завърне на 10 септември, а до тогава я чака едно празненство посветено на поскъпването и, две къщи, които трябва да посети и едно море, на което да напомни за себе си. Планира да посети и старите си авери, за да разбере какво се мъдри в не толкова мъдрите им главици и искрено се надява да няма нахлувания в стаята и през прозореца, както беше преди няколко години, мечтае си за това никой да не и откача входната врата и да я мята на съседната круша - не за нещо, ами трудно се сваля и иска да няма пияни хора, които правят серенада под нейния прозорец, който се на мира на 50 см. от този на родителските тела, които са решили  в тези часове на нощта да отпочинат, а не да слушат фалшифото пеене на шайка пияни малки хулигани ;))))

Всъщност знае, че няма да и се случи нищо от това, за което говори - то е част от миналото и, но хората за които говори са креативни и ще измислят нещо, с което да я изненадат, а като се върне ще каже какво е било...знае само че няма да е сол в пастата и за зъби, защото и този номер са го правили и е гнусно...ах, колко ги мразеше тогава и как ги замеряше с джапанки :))))

Та това е, скъпи сладури и сладурковци - абонатът е извън обхват...до септември...моля, обадете се тогава  ;))))



Тагове:   място,   отнася,


Гласувай:
0



1. bamby13 - Весело изкарвне
11.08.2007 15:22
и много приятни изненади
цитирай
2. darkanion - :):)
12.08.2007 13:26
не се съмнявам че ще си изкараш повече от невероятно. :) Да, не забравяй да си водиш записки.. няма да не ни е интересно да четем :)
цитирай
3. mitakat - pakostinka
13.08.2007 04:28
Приятно изкарване и аз отивам да почивам, тази година казах: "майната му на всичко, ще почивам". Пък знае ли човек, може и да се засечем я по паланките я по морето. ;)))
P.S. Бъди добро момиче докрай и ни остави поне гласова поща. ;)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1940536
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170