Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2007 02:00 - Айде юруш пак на темата...мъжковци и женки :)))
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2339 Коментари: 12 Гласове:
0



Какво искат жените? А мъжете? Не търсим ли всички ние едно и също и не се ли загубваме по един и същ начин, докато го търсим? Не се ли разминаваме, докато се сблъскваме един с друг, защото търсим нещо друго? И не са ли една огромна курвачка приказките, с които израстваме и идеалите, които изграждаме?

Какво търсят жените? Обикновено, мъжете отговарят, че и те самите не са особено наясно и не са далечо от истината – безспорен факт е, че всяка харесва различни мъже и си има различен тип хора, с които си представя процеса на остаряването. Има обаче характеристики, които може да се каже, че са универсални като:

  1. Мъжът трябва да има чувство за хумор – тук представителките на нежния пол не са дали точна дефиниция и този вид чувство варира от тъпи, просташки и селски псувни до префинено чувство за хумор, гарнирано с лека ирония, а какво точно се търси – ходи го разгадавай.  Важно е обаче да има чувство  за хумор и да те кара да се усмихваш.
  2. Мъжът трябва да създава усещане за стабилност и сигурност – това отново е една изключително неясна дефиниция и характеризирането на пазара е невъзможно . Аз лично познавам жени, за които сигурността, която мъжът осигурява е свързана само и единствено със способността му да смачка от бой всички онези неориентирани екземпляри, които са се осмелили да кажат нещо на въпреки на принцесата, която явно същият ден е станала от леглото и не е усетила, че е спала на грахово зърно и е решила по принцески да си отмъсти на всички. Познавам и друг тип жени – онези, за които стабилността има само и единствено материално измерение – брой коли, къщи, дрехи и дебелина на пачките. Познавам и трети тип жени, и четвърти и пети и всяка една от тях разбира тези понятия по свой си, леко извратен начин, но всяка една иска сигурност и стабилност.
  3. Мъжът трябва да бъде галантен и да е джентълмен. За едни от нас, това понятие се свързва с даването на път, дръпването на столчета, отваряне на врати на заведения, коли и прозорци и т.н., а за други това е онова поведение, в което за всяко нещо се търси мнението на момата и момчето се превръща в един долнопробен малък путьо.
  4. Мъжът трябва да е добър любовник. Това изискване може би трябваше да е на първо място, защото съм убедена, че колкото и да не искат да си го признаят всички женки искат да бъдат с меж, който знае какво и как да прави с тях, а и те с него, но.... едни искат бурен  и див секс на публични места, а други държат ввсеки п ът да преговарят мисионерската поза, за да се убедят, че не са забравили как се прави,  така че... и тук нещата се разминават доста.

Мъжете са друга бира, но за тях... в следващия пост.



Тагове:   мъжковци,


Гласувай:
0



1. stone - Пакостинке, ти май говориш за сериозни връзки
25.05.2007 11:46
За мен по-интересно е какво поражда първоначалното привличане...
Че е важно дали е добър любовник, и тези другите неща, за които си писала - важни са, ама това жената го разбира, чак като вече е спала с него.
А какво я кара да преспи с него?
Тук май печелят добрият външен вид, чувството за хумор (пак), и май най-вече демонстирането на някакво превъзходство над останалите.
цитирай
2. pakostinka - Е, аз не мога да кажа за всички, но...
25.05.2007 14:30
това, което ме привлича първоначално в мъжете е тяхната самоувереност. Тук не говоря за онова идиотско парадиране, което е характерно за пубертетската възраст и за селаните с малко повече пари, а за мъжете, които знаят колко труват и са наясно, че могат да имат всяка жена. Визията не е толкова важна... важни са усещанията - настойчивият поглед, неприемането на "Не" за отговор и умелото измъкване, постепенното скъсяване на дистанцията и плавното, но сигурно превземане на територия и падането на бариерките. Когато една жена усети, че мъжът е такъв, тя му се отдава... и затова смятам, че всеки мъж може да има всяка жена, най-важното обаче е да е достатъчно уверен, че може да я има, защото се усеща... и да, чувството за хумор е много важно в случая, както и умението да флиртува, да говори за секс небрежно и да я подпалва... ако може да го прави - ще може да има становище по т.4 :)))
цитирай
3. stone - Да поспорим
26.05.2007 11:45
Може и да има становище по т. 4, ама с голяма вероятност - погрешно. Този тип мъж, който може да има всяка жена, много не си дава зор да открие тя какво иска, как стига до оргазъм... За какво му е да я задоволява и да получи покана за следващата нощ, като той следващата нощ ще е с друга.

Отделно за твоя пък подход, не поставяш ли твърде много бариери? Този мъж, дето го описа, е свикнал на лесното, свикнал е да го харесват и другите жени, и като види твоето "умело измъкване" като нищо ще си каже "айде следващата, вместо да си губя времето с тази".
цитирай
4. pakostinka - Ок, може и да си прав, но частично...
26.05.2007 13:37
каквото и да си говорим, мъжете а ловци и рядко, за да не кажа почти никога не оставят плячката да им се измъкне, а жените за вас са плячка и не вилияе добре на егото ви да я оставите да си тръгне, небелязана от конкретния ловец.
Има нещо, което не си разбрал - не говоря за тип мъж, говоря за всички мъже. Лично при моите приятели, проблемът е в самочувствието и само там, което е и причина да са абсолютни лузъри по отношение на жените. Да, лепят им се, защото са хубави и финансово осигурени и т.н., но все пак им се лепят някакви тъпи кофи, а не такива каквито търсят, което е проблем, а тези които те си харесват, не ги поглеждат, защото не излъчват необходимата доза увереност, а иначе има всичко...или поне по-търсените неща.
В никакъв случай не ти говоря за мъжете от типа "путкоброячи", говоря ти за нормални мъже, които знаят и могат да флиртуват и най-вече мъжр, които искат достоен партньор, а не безмозъчна путка.
Вторите са прасета и изобщо не смятам да пиша за тях - няма смисъл.
А сега, след като си прочел това, можеш да прочетеш и първият ми коментар, ако искаш :)))
Уточнихме ли недоразумението? ;)
цитирай
5. stone - Ок, разбирам те
27.05.2007 11:28
говорим за сериозна връзка с достоен партньор, и какво е това, което те кара да останеш с него.
според мен и тук важи един от принципите на офисната политика ;-)
както там всеки се издига до нивото си на некомпетентност, така и във връзките всеки търси по-добър и по-добър партньор, докато накрая намери такъв, за който той самият не е достатъчно добър.
тези твои хорица, уж красиви и богати, като си намерят "тъпа кофа" се стремят по-нагоре, но жените по-нагоре в стълбицата на привлекателността пък те не ги харесват.
това е търсене без край. важи и за двата пола.
цитирай
6. pakostinka - обаче има нещо, което изтърваш и то е
02.06.2007 09:35
принципа на офисната политика, спрямо теб самия, т.е. ти повишаваш очакванията си, за качествата на продукта, който търсиш, но е необходимо да си наясно и за подобренията на личния си такъв и какво предлагаш... и да, това е търсене без край, но може да се ограничи между двама души, стига да са наясно за какво си говорим и да искат непрекъснато да прилагат разни иновации спрямо себе си, за да са си интересни - най-вече на себе си, а после и на другите :-)
цитирай
7. podlopioner4e - :)
04.06.2007 00:56
Пакост ще вечеряш ли с мен ;)
цитирай
8. pakostinka - :))))
05.06.2007 00:16
хаха - според теб ще вечерям ли с теб? :))))
цитирай
9. podlopioner4e - hahah:)
05.06.2007 11:18
Estestveno:) po-dobur ot men s gazova lamap v polqrna no6t nqma da nameri6... Osobenno ako si dostatu4no gladna ;)))))))))
:P
цитирай
10. pakostinka - е браво...
06.06.2007 16:00
ти на полюс ли ще ме водиш и на лампа ще ме грееш? А с какво ще се нахраня? :)))
цитирай
11. podlopioner4e - :))))
06.06.2007 20:07
hahah
abe kadeto si pojelae6 tam 6te te zaveda :P puka sa za qdene... ako pri6tipeme nqkoi pingvin moje id a vurje :) v protiven slu4ai 6te trbqva da se zadovoli6 s men ;)
:P
цитирай
12. podlopioner4e - :)
17.06.2007 15:58
ahhaha:)
abe kakvo tipuka :P
nali si 6tastliva ;)
:PPp
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1952683
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170