Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2007 17:18 - Хипотеза: Големите мъже с Големи коли и с Големите пури, се опитват да прикрият нещо малко?
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7253 Коментари: 23 Гласове:
0

Последна промяна: 20.03.2007 22:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Задача: Идентификация на обекта с минимални размери. 

Има едни представители на “силния пол”, които ежедневно ме вбесяват с профанската демонстрация на своите социален и икономически статус. Те са различни, т.е. няколко типа са, но са отчайващо еднакви… толкова отчайващо, че понякога ми идва да им отвъртя един шамар /не, че ако го направя те няма да ми вкарат два и да легна на земята, ама много ми се иска /, но аз ще говоря за едни от тях… ще говоря за Големите Мъже. Та с този си пост искам да визирам, най-вече за една група мъже, които са се превърнали в жалък анахронизъм за нашето време. 

Мъже, които всеки ден се разхождат по улиците и оглеждат нагло онези, чийто икономически статус е по-нисък от техния, т.е. всички, защото нека не забравяме – това са най-богатите, най-умните, най-красивите и най, най, най – “Мъжете НАЙ-” във всяко едно отношение. 


Обикновено, когато ходят пеша, то е за да удостоят нас – жалките простосмъртни люде, със своето височайшо присъствие и за да ни покажат как трябва да изглеждаме, да се движим, да говорим, да гледаме и т.н.

 Те рядко ходят пеша, защото обикновено са в Големите си автомобили, които карат бавно, за да могат всички да ги забележат – автомобилите де, защото мъжете са скрити зад тъмните стъкла. 

Ако случайно времето е топло, те не пускат климатика в своята Голяма кола, а отварят прозореца, за да могат простосмъртните да видят колко Големи са мъжете в голямата кола. 


Понякога пушат и Големи пури…пурите задължително са с размер XXL, също като колите и самочувствието им. 

Никога не правят път на майка с количка, възрастен човек или на някой друг. Не го правят, защото не могат да паднат толкова ниско – все пак те са Големите мъже, в Големите коли, с Големите пури и няма как да позволят на някой от крепостните селяни да мине по пътя преди тяхната Голяма кола, прегъваща се под тежестта на огромното им Его. 


Обикновено се движат сами или с още някой голям мъж в колата. Когато са с жени, то те са с манекенки или фолк- звезди, защото само тези жени са задоволително хай за тяхното свръх хай Его. Достатъчно задоволително, за да ги разхождат като домашни любимци и да ги блъскат като средновековни блудници, за няколко минути през нощта, но не достатъчно, за да ги уважават и приемат като равни. 


На тези мъже всичко им е Голямо… Големи са им и претенциите. Те претендират, хората пред които говорят да ги гледат с богопочитание и по възможност с отворени уста. Ако случайно, простосмъртните не го направят, те могат силово да им отворят устата и да заврат в тях Големите си пистолети, защото никой няма право да не почита и боготвори Големия Мъж с Голямото Его. 


Тези мъже живеят в Големи къщи в крайните и съответно богаташки квартали. В Големите си къщи имат Голям телевизор, Голяма и свръхмощна уредба, Голямо куче-пазач. Вечер, когато се прибират, вкарват Голямата си кола в Големия си гараж в Големия двор и след това се излягат на Големия диван, за да гледат поредния футболен мач от Европейския шампионат, защото българското дерби е твърде малко за техните Големи претенции. 


На тези мъже всичко им е Голямо.
А дали пишките и половата им мощ са също толкова Големи? Незнам… А дали Големите мъже ще позволят на мен нищожната да изкажа една хипотеза и да я превърна в теза?

 Идентифициран обект: Мъжки полов орган, принадлежащ на Голям мъж 

Теза: Колекционерската страст на Големите мъже към Големите неща, е отчаян и жалък стремеж да се прикрие и да се отклони вниманието на простосмъртните люде от едно малко нещо, намиращо се между бедрата им, което е дълбоко заспало и е загубило способността си да се събужда за повече от 3 минути на денонощие.


Тагове:   мъже,   малко,   опитват,   хипотеза,


Гласувай:
0



1. andreytcho - хехе
20.03.2007 17:29
добре че не съм такъв
цитирай
2. анонимен - Haha
20.03.2007 17:51
Леле :) Нали знаеш ..
- "Скъпа, аз съм секс бомба"
- "Да, мило, ма ти е много къс фитилът"

:)
цитирай
3. ady - :))
20.03.2007 17:55
много хубаво:)
цитирай
4. анонимен - ?
20.03.2007 17:55
И какво излезе - хората с много пари имат малки пишки, а хората с големи пишки имат малко пари??? Така ли? Ами ако аз утре успея някак си да забогатея ( начини има много и чести и не до там) и си купя голяма кола и голяма къща с голям телевизор, уредба, гараж, двор и т.н. ... пишката ми малка ли ще стане ???
цитирай
5. crmx - Проблема
20.03.2007 18:19
на хипотезите е че са просто едно предположение нищо повече... иначе забавно звучи ама като чета имам чувството че ги мразиш защото всичко им е било голямо и мислиш че е несправедливо спрямо теб и тайно им завиждаш..
цитирай
6. vanguard - Пакостинке,
20.03.2007 18:40
предполагам че пишките им са средно-статистически, за твое разочарование. Все още няма доказана връзката между голямото его и голямата пишка. Андрейчо е жив пример!
А и имаш противоречие:
Как може с малка пишка да "брули" жена си като "средновековна девственица'???
А колкото за харесването на големите неща...аз харесвам големите коли, това автоматично ли ме слага в графата.."малка пишка"?
цитирай
7. thomas - Анонимен 4...
20.03.2007 18:45
Не бе пич, ти си обречен. Щом пишката ти е голяма, понеже си прекалено зает да я ползваш (предполага се), няма да имаш никакво време да забогатееш. Нали разбираш - жените не носят пари, те само ги харчат, на всичко отгоре ти отнемат и времето, пред което би могъл да ги изкараш.

Кофти теория, честно казано. Сега ще ме караш довечера да си правя измервания, защото скоро си купих голям телевизор за големия си апартамент. Успокоява ме само това, че обичам да карам малката си кола и че не обичам големите кучета (малките също, ако ще ми стоят у дома)...
цитирай
8. thomas - Андрейчо...
20.03.2007 18:47
Къщата ти ми се видя голяма ;-) А и пари твърдиш, че имаш - щом казваш, че ще си купиш имот в София не защото ти трябва, а понеже можеш... Изобщо ставаш ми подозрителен нещо и ти! ;-)
цитирай
9. анонимен - *
20.03.2007 18:49
Що за простотия е тоя пост. Имат пари пичовете, евала. Имат си и самочувствие. Къв е проблема?
цитирай
10. shiva - съвсем
20.03.2007 20:11
ама съвсем
ама съвсем
ама СЪВСЕМ не е вярно!!!! :))))
цитирай
11. eenchev - Нещо ново
20.03.2007 20:26
Не съм чувал за подобна зависимост между малко и голямо :)
цитирай
12. marty - Интересна теза???????
20.03.2007 21:28
Но и ти, Пакостинка изпадна в една крайност като мен в един мой постинг- обобщаваш.
А те са различни , -
И като мъже и като ....и .
цитирай
13. andreytcho - ХАХА
20.03.2007 21:38
vanguard и thomas вие ме разбихте, пред единия трябва да показвам, а пред другия трябва да пояснявам как съм си изкарал парите.

Елате някой ден като снимам порно за да задоволя любопитството и на двамата :)

Сладури :Р
цитирай
14. pakostinka - @Andreytcho,
20.03.2007 23:09
в какъв смисъл не си такъв? Нямаш колата, къщата, парите или размерите на пишките? :))))

@Мейче,
това го знам, ама знам и още един...
- Скъпи, искаш ли днес да правим секс на пода?
- Защо?
- Защото днес искам да усетя нещо твърдо...
Малко грубо, ама е като лека закачка и продължение на твоя виц :)))

@ Ady,
мерси :))))

@ Анонимен 4,
моят отговор се пропикрива частично с този, който ти е дал Томас..., а като закака искам да кажа, че пък ако все пак успееш да имаш всичко това, от страх да не го загубиш и да не зачезне нанякъде някое от големите ти неща, ще изчезне способността ти за еректиране на Голямата ти пишка :)))

@crmx,
не е нужно да задълбаваш и да се опитваш да разбереш какво изпитвам или не към гореописаната група... няма значение... просто съм се отдала на моментата си емоция и съм я споделила и ако наистина е забавно да се чете, значи съм постигнала целта си :)))

@Fil,
ако рещат да го правят дали ще ги намерят и ако ги намерят дали ние ще разберем, че го правят и дали ще видим каквото и да е без бинокъл? Хм, интересно е за проучване ;)))

@Вангард,
може би си прав за размерите им, но защо мислиш, че ще съм разочарована от това? Едва ли има жена, която да е недоволна, когато види че това, което и се предлага е по-голямо от първоначално очакваното... та така и с големците... аз просто си градя тези и тезички, а за Андрейчо... това вие си го знаете, аз не се меся във вашите работи, че нещата ще отидат към оргийка :РРРР
А за противоречието... о, няма такова... представи си напорист и обсебен от желанието да се докаже в леглото мъж... сега си представи поредица от неуспехи... сега си представи, колко ожесточено се опитва да се докаже цяла нощ и накрая ако успее, то той наподобява селянин, който тръска отдавна обрулена джанка /извинете ме за просташката аналогия :)))/

@Томас,
ти все още си в златната среда, типично по Аристотеловски, спокойно докато си караш малката кола и не си падаш по големи кучета си ок ;))))

@tlnet,
о да, няма как да не се съглася с теб, че постът е простотия и всичко казано в него е изключително просто и елементарно .благодаря, че сподели мнението си и отдели толкова много от ценното си време, за да коментираш този така просташки пост, писан от елементарен и още по-прост човек. А проблем няма има само благодарност от моя страна :))))

@ Shiva,
Съвсем,
ама съвсем приемам тезата ти... аз все още съм само на ниво наблюдение на обектите на изследване, експериментите и империчното изследване предстоят... тогава ще видим какво ще стане с хипотезата :))))

@ eenchev,
ето, че благодарение на болният ми ум и компютърните ми умения, вече чу :))))))

@ Марти,
мда... изпаднах в крайност и генерализирах, ама защото се вбесих...всъщност е така, едва ли всички са с малки пишки, може би само 2/3 от гореспоменатите субекти, а останалите са от свръхголеми до средни като размер :)))
Ако трябва да съм сериозна, го осъзнавам и знам, че а различни хора и че в повечето случаи размерът няма значение, ама пък ми стана хубаво да го напиша това... да е едно такова... шантаво :)))

@Андрейчо,
това с порното за каква консумация ще е - само за Вангард и Томас или ще го споделиш и с френдовете си от блога? Ако решиш да го направиш, може в началото като инро да вкараш кадри, които да показват голямата ти кола, къща, куче и т.н. и после да минеш към същността - голямата пишка :)))







цитирай
15. thomas - По последното...
21.03.2007 08:19
Според мен Андрейчо по този начин с порното уцелва с един куршум 2 заека: на Вангард ще покаже колко точно му е голям и как го използва, а на мен - с какво си изкарва парите ;-) Въпреки че явно не ме е разбрал правилно: аз не се усъмних в това от какво точно си изкарва парите, а в това, че след като твърди, че и изкарва пари, и е много добър по отношение на размера (споменато в контекста на използването на презервативи в онзи пост на Тревистозелена за безопасния секс), то съгласно твоята теория може би преувеличава за едно от двете... Просто игра между хора с чувство за хумор - нищо сериозно ;-)
цитирай
16. comfy - Интересна хипотеза...
21.03.2007 10:00
Трябва да се намери начин да се провери - мирише на докторска дисертация!!!
Съвсем сериозно!!!
Както и например хипотезата, че има физическа прилика между устните на жената и срамните устни на жената... Но... трябва да се провери!!

Поздрави, пакостнико! ;)*
цитирай
17. dimitko - Според мен
21.03.2007 14:30
просто си чешеш езика, за да привлечеш внимание. Не е нужно да ми отговаряш...
цитирай
18. nio - Изпуснала си един случай дето му ...
21.03.2007 14:31
Изпуснала си един случай дето му викат "На голо дупе,чифте пищови".
Има една категория дето нямат пари за кафе,ама трябва да се правят на велики в очите на другите.

Наскоро гледах един страхотен мерцедес кабрио с газова уредба и втора употреба гуми.Излишно е да разправям за собственика му.:-))
цитирай
19. pakostinka - @ Thomas,
21.03.2007 16:31
сега само остава и Андрейчо да каже "Да" и шерне филма някъде, където нашите персони могат да го дръпнат и да си го гледат и най-вече да се потвърждава или разбива моята хипотеза :)))

@ Comfy,
и аз си мисля, че в тази теория има много хляб, ама в нея има и много други неща, не е само хляба :РРР

@ Митко,
щом така казваш - ок... ама да те коригирам само - не си чеша езика - правя тренировка на пръстчетата :))))

@Nio,
е тея съм ги изтървала, защото не мога да разгранича газова уредба от акумолатор, а забелязването на гумите и определянето им като нови или втора употреба е химера за мен, но пък ето че има експерти и като теб. Блягодаря за допълнението... гарантирам ти, че ще бъде взето предвид при окончателното изграждане на научната ми дисертация :))))
цитирай
20. dimitko - Слънце,
21.03.2007 22:49
Притеснявам се понякога за теб, а напоследък повече... Писа преди време, че мъжете били путки, а сега че имали и малки пишки. Мисля, че започваш все повече да имап нещо притв тях. Да не би околната среда нещо да ти се отразява..? Не се заяждам, просто съм загрижен.
цитирай
21. pakostinka - Слънце,
22.03.2007 16:31
благодаря ти за загрижеността... но съм наистина добре...уж...
Нямам нищо против мъжете като цяло - не харесвам само една част от тях, за която съм и писала... а това с путките - то е друга бира...
Абе нали знаеш, че като ме избият моите и паля моторетката и всичко е под ножа...та и в този случай беше така, ама спокойно - мина ми...вече съм си пак аз :))))
А околната среда на кого не се отразява?
цитирай
22. dimitko - Тоест
23.03.2007 16:19
признаваш че ти влияе?
цитирай
23. pakostinka - Т.е.
25.03.2007 14:11
признавам, че ми влияе - но не и в смисъла, който ти влагаш... това не съм го казала, нали? :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1951509
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170