Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2007 12:08 - Let's talk about...sex..ъгейн енд ъгейн! :)))
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3052 Коментари: 7 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Днес реших за отсвиря всички фактори, които ме депресират, изнервят, изморяват, карат ме да се чувствам в криза и т.н. Ма събудих си се с това усещане и  си казах: „Радке, кажи стига!!!” и след това почти изкрещях „СТИГА!!! СТОП! Благодаря на всички, които ме депресираха, ама смятам че всички могат да ходят и да поздравят нецензурно цялото си семейство и да направят инцест!”...и така...денят ми започна с момичешки оптимизъм и известна доза сексуалност... като по-късно остана само сексуалността...ъгейн... J

Та да си споделя мъкичката аз,  дето ме гризе такава една...по вратлето ме гризка...хмммм... ама ще пиша по часове:

 

 8.00 – 9.30 часа – пия кафе с един мой приятел, с който доста добре си улавяме сигналите и факсовете и ми действа като енергийна напитка, ма яка такава. Като му споделих, че ми действа много свежарски ме попита дали не искам да ме освежи и по друг начин...аз, разбира се му казах „Алоуу, пич...леко 8.20 е...рано е да си говорим за секс”, а той се усмихна изключително доволно ми отговори: „Ма кой ти приказва за говорене?”...та така, отиде коньо у ряката  и се почна темата... говорихме си за това как обикновено мъжете си искат секс и споделихме доста брутални случки от животите си... той ми каза как една вечер бил със супер голям мерак за секс /по мое мнение той винаги е с такъв/ и в заведението имало някаква безумно изглеждаща мадама – мечта. Той много бързо я преценил като фенка на секса за една нощ и се устремил към нея, докато мислел първата си реплика, която момата да запомни и да я накара да го забележи. Та докато вървял към нея и се  гледали двамката в очите, той не видял един праг, точно пред бара, на който стояла тя и се спънал... и съответно полетял напред /към нея/ и паднал отгоре и. В тази ситуация, божествената жена мълчала и го гледала, а той успял да каже само: „Ми, не бях планирал първото ни докосване точно по този начин...ама явно съдбата иска да действаме по-бързо” J...мацката се усмихнала и казала: „Да, така е и съдбата иска много бързо да се разкараш от мен”... е тази вечер не е бил с умопомрачителната жена, но все пак е успял да намери отдушник за желанията си.

Докато си говорихме за това как мъжете и жените си искат секс, установихме, че има основно три подхода, които се използват:

1.      Традиционният – всички го знаем...питие и общи приказки, после танци – манци, после поредица от срещи, после докосванки, целувки, покана за домашно посещение и въпросът „У вас или у нас?”

2.      Директният – той работи безотказно ако го прави жена. Отиваш при обекта на сексуалните ти желания и го питаш дали иска да правите секс. Обикновено отговорът е „да” и жените нямат проблеми. Такъв директен подход не съм виждала да сработва, когато го прилагат мъже, но съм виждала възмутени женски погледи... въпреки, че смятам че щом работи при едните, ще работи и при другите...или поне би трябвало.

3.      Използването на крилати фрази – мда, това е доста добър начин да покажеш чувството си за хумор и желанието си за вертикална кулминация и развръзка на някой човек. Аз лично никога няма да забравя една реплика на момче, което ми беше казало: „Хей, бейби, изглеждаш като ферари сред тея куци гъски. Мога ли да те покарам?”. Не си спомням как изглеждаше, но определено помня репликата... няма да коментирам качеството и, но определено беше нещо, което не бях чувала и ме накара да се усмихна. Само да спомена....реплики от типа: „Бейби, ти си ангел – покажи ми Рая” могат да провокират също такива отговори от типа: „Не мисля, че имаш място там” или „Да не си мислиш, че Раят е бардак и че пускат всеки?” и ако не сте по природа добри в словесните каламбури и метафорите – по добре не използвайте този подход, защото  няма нищо по-жалко от опулено стоящ срещу теб мъж, който не може да ти обели една дума.

Та тези фрази са интересни, забавни и винаги могат да измъкнат от кофти ситуация, но пък не знам доколко гарантират секс в момента на изричането им или поне същият ден, вечер, сутрин и т.н.

 

9.30 – 9.50 – бърза разходка в Общината, за да поздравя част от колегите си, че скоро няма да ме виждат и отново се позавихри темичката за флиртовете и за секса между колеги. Въпросът беше дали онази маса, дето я има в центъра, в който работя, би ни била удобна за секс и дали да не я пробваме? Казах: „Край, тръгвам си” и си тръгнах J

 

10.00 – 10.30 – на работа, бърза миниоперативка с доброволчето от корпуса, преглеждане на пощата и влизане в кю-то. Там съобщения от трима души и линкове – двата бяха към вицове /разбира се на сексуална тематика/, а третият линк беше към някакво анимационно порно, където някакво момиче в гората караше животинките преди да я изплющят да правят разни изпълнения – да пеят, свирят, танцуват и т.н. Както и да е....

 

10.30 – 11.00 – Симулирам дейност и започвам да се вихря в блоговото пространство и какво изскача я да видим?  Сутрешният пост на Андрейчо /не мога да сложа линк, щото не знам как/ за аналния секс...хм, вярно че на мъжете им се иска секс сутрин ама все пак, бива ли така сега...тцтцтц, туй вече на нищо не мяза, честно....още повече, че вчера цял ден разнищвахме темата, щото се тръгна от там, че една приятелка има изпит по някаква дисциплина за Първа помощ при екстремни ситуации и учи за правенето на клизма и оттам...айде за клизмите, аналния секс, дълбокото проникване и маточния оргазъм.... Оф....секс на парцали лети тук...ма айде...

 

 

Айде, успокоих се и си споделих мъкичката, а сега отивам да си обшувам с разни хора по работа...никакъв секс следващите 6 часа...поне за мен J

 

 

 





Тагове:   sex,   Talk,   ъгейн,


Гласувай:
0



1. faerie - Не очаквах толкова бърза реакция ;)))
17.01.2007 12:38
Вчера ти пожелах провокативната и иронична pakostinka да се завърне и днес - ето я отново на линия.
В работна обстановка, по обед, не ми точно до секс, въпреки че днес определено ми е тръгнало романтично. Не че секса и романитката имат много-много общо ;)))
Виж правенето на любов е друго нещо, по ми допада ...
цитирай
2. lea - боооже,
17.01.2007 13:20
моите разговори с приятели в 99% от случаите избиват на секс тематика :D
цитирай
3. анонимен - Ъ?:)
17.01.2007 13:41
Ъъъъ,

да питам, всъщност за какво говориш? Понеже става ясно, че нищо не се случва. Явно само секс във вид на разговор или нещо такова , а??:))))
цитирай
4. dimitko - Еее
17.01.2007 13:46
ако всеки секс разговор водеше до секс екшън... светът щеше да е един огромен секс.
цитирай
5. pakostinka - Оф, феичке...
17.01.2007 13:54
това правене на любов... ми то като го няма любимия - как? Остава ти само сексченцето :)
А пък искам да кажа че това с говоренето за секс и неправенето му, явно си е доста добро щото много се плаща за услугата... иначе за екшъна и оргиите съм съгласна... понякога просто трябва да си поначешеш езика :)
цитирай
6. анонимен - относно тва за анания секс и искането
17.01.2007 14:54
не си права, даже те опровергават научно :))))
http://www.tialoto.bg/article.php?id=4127
ти да видиш в ква заблуда живеем, срамота !
;)))
цитирай
7. xbizzit - Бъъй....
29.01.2007 19:59
Големи игри стават тука...П.и.М.п - ски истории..:)"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1952425
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170