Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2006 20:40 - Когато знаеш, че живееш в Матрицата...ма забавната такава...
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1472 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 23.11.2006 21:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Има дни и нощи, че понякога и цели седмици, когато си мисля, че съм част от Матрицата. Но не  като онези герои във филма от т.нар. избрани и просветени, а от типажите, които са част от матрицата и чийто живот се контролира от някакви луди учени, които са решили да експериментират с търпението и издръжливостта на поверените им същества. Днес беше един от тези дни  - дълга поредица от работни срещи, които нямат нищо общо помежду си, каскада от хора, които те търсят за помощ и подкрепа при решаване на несвойствени за теб проблеми, около десетина объркани тийнейджъри, които смятат че ти можеш да бъдеш техния спасител едва ли не, хора които идват днес, за да проведат среща, която е била за вчера, един разобличен крадец и още един неразобличен доведен от него. И всичко това...за периода от 7 часа. Капакът за деня, обаче ми го тресна приятелят ми гей. Вече съм споменавала нееднократно за него...а той в какъв филм живее – не е истина...нека ви го разкажа и споделя...защото неговата история ме разби, наистина...

Той е на 27 години, въпреки че аз никога не мога да му оцеля възрастта – дали е заради неговото поведение, присъщо повече на 15 годишен или за това че е младолик – не знам, ама все си мисля, че е или на 25 или на 28  / а това където го изкарвам по-голям пък идея си нямам защо го правя ама сигналите са от моята планета, а повредата – в моя телевизор/. В нашият град има още един гей, ама той не е много гей – направо си е мръсен травестит. Аз съм мнооооого толерантна, ама него трудно го издържам около себе си и то не защото неговата сексуалност е такава, а защото много позира...толкова позира, че чак прозира...За да придобиете по-пълна представа за него – представете си Пеньо. Сега си го представете с много къса коса...сложете му прилепнали ластични дънки, сребриста вратовръзка и късо дънково якенце, очила Шанел, типичните превзети движения, и тези движения придружени с едни странно пискливи думи, изричани от неговата/нейната уста. Абе мисли си, че е кралица. Сега си представете моят приятел  - той не прилича много на гей, циничен и ироничен е и също си мисли, че е Кралица, ама аз него като кралица го харесвам повече и ме кефи повече. Сега си представете тези две персони на военна комисия. Отиват да си вземат военните книжки, за това, че не подлежат на военна служба – единият /гадната Кралица/ защото е със тегло под нормата, а другият /готината Кралица/ щото има удостоверение от г-н Врабчев, че е хомосексуалист. Сега си ги представете, пътуващи в автобус, пълен с пенсионери и обсъждащи сексуалните си успехи и неволи и водещи следният разговор:

    -         На военна комисия отиваме. Ти по-педерастки не можа ли да се облечеш? – пита готината Кралица 
-         Ми ти к’во грънджа на мода ли връщаш? – изрепчва се гадната Кралица с очила Шанел на моя приятел.

И това на фона на соц-автобусчето, пълно с лели и чичковци, отиващи/връщащи се от пазар. Готино. После са отишли само да си вземат книжките и после – по живот, т.е. кафета-мафета и най-вече мъже. А после разговор за това, как гадната кралица си е сложила фон дьо тен по такъв начин, че прилича на петниста хиена и колко яки били пакетите на разни мъже.

О, а казвала ли съм ви  какъв мръсен коцкар е моят приятел и как се зарибява с по 5-6 мъже наведнъж...та беше си барнал срещичка с един много потаен и според него много готин тип. Та прекарал нашият човек леко 4 часа с него и силно впечатлен от тази среща започнал да праща един след друг смс –и, за да сподели ентусиазма си с една своя приятелка. И така поне 15 текстови съобщения с адресат момичето Х. После още няколко съобщения до човека У, който е номер две в неговата листа за зарибяване и после – лека нощ Кралице. А днес...разбира, че е изпращал съобщенията на грешните хора – обяснявал е за пич номер 1 на пич номер 2 и е канил на среща с цел поизпращяване мацката и тя се чуди "к’во става бе брааааааат"?

И днес – мръсни обяснения, щото нали иска да пие любовен елексир от много извори – типично по женски, някак си...затова го обичам. След като ми разказа тази история с патос, присъщ единствено на драматична актриса, разбрах, че е свалил на един от служебните компютри свои снимки по бельо, за които разбрах, че се ползват с голям зрителски интерес от хлапетата, които идват в центъра...а после...сисадмина ми показа порноклипчета, които са свалени от незнаен потребител и се намират на един от въпросните служебни компютри...а после...се оказа, че не можем да ги изтрием или че поне аз не мога, защото уменията ми са такива един – големи...

Но денят не е приключил за мен и най-вече за хората, с които общувам...след наркопласьора, който се оказа че ме сваля и за когото ще разказвам друг път и едвам разкарах, се появиха крадци...миналата седмица ми се появиха едни личности с девиантно поведение, които трябваше да поправям и вкарвам в правия път и още три тийнейдърчета, чиито любовни трепети по мен трябваше да отблъсквам ма нежно, че да не накърня достойнството им...понякога се чудя как да изляза от матрицата си...но пък, определено се забавлявам, както обикновено...ма то какво му оставя на човек...;-)

Усмихнат ден и вечер ви желая.

 

 



Тагове:   Матрицата,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. outfaced - маааалеее човек
23.11.2006 22:57
ти ме разбиваш просто ... на всичко това, смогваш и да пишеш тука толкова ... аз едва смогвам да ти прочета, чесно :)

ма веселко си живеете във вашия град явно :-)
цитирай
2. mobo - така значи
24.11.2006 10:27
държавната администрация харчи парите на данъкоплатеца?! за порноклипчетана пеерази и разкази в блоговете за тях?!
айде после се опитайте да ме накарате да си платя всички данъци и такси и осигуровки и т.н.:) ша стане, ама некой друг път!
цитирай
3. pakostinka - О, не
24.11.2006 10:47
държавната администрация не дава и едно левче за тези неща, повярвай ми...но това е сложна и друга история...а пък данъците, ако искаш си ги плащай - твой избор и решение...а аз ще го уважа - каквото и да е :Р
На outfaced искам да кажа, че когато емоцията е толкова силна написваш едно такова нещо за не повече от 10 минути - думите просто сами се навързват и излизат изпод пръстите ти...какво да правиш...става бързичко и смогвам :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1948833
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170