Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2006 13:33 - За малолетните момичета и момчета и големите каки и батковци
Автор: pakostinka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9528 Коментари: 11 Гласове:
0

Последна промяна: 21.11.2006 14:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Мдааа,

Отдавна не съм размишлявала за секса :-) То не са много размисли за секса, а за обществото ни, но...сега е времето да разкажа. Това, което ме провокира да седна и да напиша поредните си дълбоки размисли за тези величави възвратно-постъпателни действия е нещо, което ми се случи докато отивах да пия кафе с една приятелка в обедната си почивка.

Офисът ми се намира в непосредствена близост до едно училище – основно училище, което ще рече че главният провокатор е бил в най-добрия случай на 13 години. Но какво ми се случи? Бързах си аз, за да не закъснея за срещата си, както обикновено ми се случва, необяснимо за мен самата и се оказа, че дечурлигата са в някакво междучасие. Минах покрай главния вход и покрай една групичка от момчета, чиито членове са от т.нар. „пичове” и са сигурно най-оборотни сред момичетата там. В един момент, докато ги подминавах, чух зад себе си репликата: „Ей, сладурано, искаш ли да ти го боцна?”...помислих си, че не съм чула добре и се обърнах, казвайки „Моля” с тон, предвещаващ само лоши неща за малкия отворко. Той обаче се изкефи, че е привлякъл вниманието ми и каза, че можел да ми го вкара и отзад ако съм искала, защото съм имала подходящата за това анатомия...Онемях...този  малък отворко беше на не повече от 13 години...единственото нещо, което успях да отговоря притеснено е че едва ли половата му зрялост позволява да вкарва каквото и да е, а и дори да позволи ще е колкото бобена шушулка и няма да го усетя...Не се гордея с реакцията си, определено, но много отдавна не съм се чувствала така...Докато вървях към срещата си спомних за едни други контакти с момчета на подобна възраст, които ми предлагаха да се срещаме в градинката на НДК и да ходим да правим секс и да ги отраквам и за един друг случай миналата година, когато едно 12 годишно момче ми предлагаше да ме повози на своята кола и да ми покаже анатомичния си скоростен лост...лудница, честно.

Сетих се и за хлапетата, с които работя. Едно от тях, което сега е на 16години е започнала да прави секс на 12 със 35 годишен мъж, който според мен трябва да бъде линчуван публично, но пък като гледам момиченцата – те определено не изглаждат никак по детски и може и той да е решил, че е поне на 18....

Замислих се каква бях аз на 12 и се сетих за един случай, когато намерих кутийка с неизползвани презервативи в детската количка в стаята си, които са били подметнати от брат ми...не искам да си мисля как са се озовали там и какво е правил той в стаята ми...радвам се, че бяха неизползвани и типично по детски реших, че са някакви балони, чиято издръжливост реших да пробвам веднага - напълних един с вода и ходих да го показвам на братлето, което определено изглеждаше изумено и същевременно се забавляваше с моето невежество на 11-12 годишно хлапе. А сега...на 12 момичетата правят секс с 35 годишни мъже...

Напоследък все повече мои познати и приятелки по на 30 -35 се влюбват и имат връзка с 18 -19 годишни момчета, които те възприемат като мъже, а за мен са просто малки пишлегарчета.

Означава ли, че акселерацията е толкова голяма и видима, че биологичната възраст няма значение?

Не съм толкова голяма, но понякога се чувствам толкова стара, защото не мога да разбера как можем да живеем в общество, в което 13 годишни момчета предлагат секс на 25 годишни жени, в което 35 годишни жени се влюбват в 18 годишни момчета и си мислят за семейства с тях и в което педофилията е толкова широко разпространена...Мамка му...яд ме е, защото хлапетата не са виновни – ние сме ги направили такива...яд ме е защото вече загубих мярката за нещата и защото отново закъснях за срещата си...




Гласувай:
0



1. foxy - Ами и аз лично недуумявам какво става:!!
21.11.2006 14:15
Поздравления аз отдавна си мисля да драсна некои ред точно по тоя топик ама не ми стига нито времето нито акъла чесно казано.Така е,за съжаление,вече няма нищо странно 12-13 годишни момиченца да си лягат с 18-20 годишни батковци.И за да не бъда голословен.Годината беше 2001 аз 10и клас тогава млад зелен,даи ми мачове биричка и да задявам точно такива какички като тебе(абе хлапе дето го бият яко хормоните).Та с един приятел и една приятелка се дигаме и отиваме на Велинград за една седмица еи така да се поотпуснем.Нещещ ли в същия хотел в които отсядаме цяло училище с художнички,дизаинерки и сичките там разновидности.Както се сещащ ведна ни светнаха очичките.Ама все пак не бяхме толкова отворени колкото днешните 15-16 годишни момчета(за щастие).Та набързо се интегрирахме пък и в цялата станция имаше 3-и момчета.Единия педал,другия с гадже и един проекто педал.Вечерта тримката си отидохме на кръчма да пиинеме ама то бая добре си пиинахме.Та прибираме се ние в станцията а то от всякаде музика ехти.Мадамата дето беше с нас си легна много ясно,да не е лезбиика.Ама ние с въпросния пич почнахме да обикаляме по стаите.Влизаме в неква стая а там 5-6 девоики се събрали и си пуснали некво порно там.Нали сме батковци веднага им се скарахме а те невъзмутимо ни хванаха под ръчичка и аиде в другата стая дето беше празна.В началото си викам ако е детствена направо се обръщам и си тръгвам(не ми се мърльоти).Това беше първия ми въпрос а тя само се усмихна избръщолеви едно НЕ и се почна.Предполага се че като батко аз трябваше да съм по напорист ама къде ти бе,направо ме разкачи.На сутринта само се запознахме изпушихме един чадел заедно и по една цигара и кои от къде е.Не че се гордея с постъпката си,но честно казано никога не съм съжалявал.Все пак разликата ни беше 2-3 години,но за тия изроди дето са на по 25-26 и се занимават с 14-15 годишни момиченца направо разстрел ако питаш мене.И накрая за по големите ти приятелки и момчетата на по 18-лошо няма все пак са момчета и все пак са на 18 да правят каквото искат.Пак те поздравявам за хубавия постинг и на пикльовците дето то подвикват им бии винаги по един цигански шамар да значт че с каките шега не бива.Аиде всичко наи-наи.Take care...
цитирай
2. dosheva - :(
21.11.2006 14:51
най-лошото е, че всички ние ги правим децата такива.

и аз се изумих като видях онзи ден как едно дете на не повече от 10 години псува като каруцар, и съжалавам, че не се скарах, а трябваше наистина по един шамар да им ударя., а да обяснява на майка си после, защо съм го ударила.
цитирай
3. arnette - Ъъъъ
21.11.2006 16:00
Моят бивш приятел беше на 18, когато се запознахме. Просто не ме кефи какви увиснали и космати стават, когато прехвърлят 25, какво да направя, че не се поддържат повечето?
цитирай
4. анонимен - A az vse si mislja, che kogato az bjah ...
21.11.2006 21:39
A az vse si mislja, che kogato az bjah na 15 si igraeh oshte s barbie-ta. I njakaksi mai se chuvstvam dobre, che ne sam jivjala kato dneshnite 15-godishni.
цитирай
5. tessy - за съжаление
21.11.2006 21:59
Да така е за съжаление, но е факт, че не е само у нас (или може би за някакво успокоение), световен феномен е някакъв. Бързат децата да порастнат и да се поотворят, относно 18 годишните момчета с по- големите каки, няма лошо според мен, има достатъчно зрели личности сред тях ( поне моят случай е такъв). Поздравления за хубавия пост.
цитирай
6. viki02 - децата и преди бързаха да пораснат
21.11.2006 23:48
и пушеха още в 1 клас, или 2-ри някои. Лошото е, че сега да пораснеш значи да си извратен! Моралните ценности са други днес, а даже не знам има ли ги изобщо. Това всички ние го правим. Сама аз лично не мога да се боря. Ходих по улиците с дъщеря ми и късах порно плакатите на двете възкачили се мадами. Ами само това можех да направя, за да й покажа, че АЗ съм против, и че това не е нормалното положение на нещата! Е, и правя скандали по реповете и сергиите, които ми тикат в очите полови органи, докато яде сладолед детето ми , да речем.
Ама май съм сама, и затова не става. Иначе знам, детето ми знае моята позиция, всеки отговаря първо за себе си!
А тия хлапета, дето ми подвикват, обикновено им се приисква да си повърнат червата, като ме ядосат! Щото има и по-големи от техните гадости!!! Ама и това не стига.
цитирай
7. анонимен - притеснение
12.10.2007 02:32
здравеите вси4ки бих искал да споделя свое притеснение и ако може някои да ме посъветва как да постъпяв момента съм на 18 години познавам две моми4ета от близо 13 години сестри са едната е на 14 другата на 16 пробллема е следният преди време им обе6тах да ги закрилям и паза но сега тази зада4а ми се струва непосилна аз съм от плевен тук нормалните и възпитани хора сме само 8% а простаците педофилите наркоманите мутрите селските гъзаи или селяни които се правят на гъзари и отрепките са 98% .Проблема е в това че те постояно ми се оплакват 4е ту когато ходят по центъра някои 23-30 годи6ен ги задявал да ги води на кафе и когато са го разкарвали ги наричал курви и тем подобни или групи4ка от мом4ета ги следяла да и ги задявали и опипвали и винаги когати ги карам да ми кажат съвсем бегло как изглеждат тези скапаняци те не искат .добре разбирам познавам ги от кръ6тенето на малката когато все о6те носе6е памперси ве4е 13 години разбирам 4е и те неискат аз да пострадам но ве4е не издърйам 13 години се 4удя какво може да им се слу4и какви ли не мисли от по ужасни до по отратителни ми минават през главата.Проблема е в това 4е ве4е незнам как да ги предпазя как да им помогна как да ги закрилям .страх ме е за тях и заради това 4е градът се пълни все пове4е и пове4е с отрепки ако не6то им се слу4и никога няма да си го простя никога и бог да е на помо6т на този който ги нарани зклел съм се 4е 6те ги пазя и това 6те правя ако 6те и да умра за тях 6те го направя .Забелязъл съм и не6то друго колко според вас са джентълмените в тази държава а ами някъде 10% даже и по малко.Нз за вас моите родители са ме възпитали в старите маниери на джентълмеите за разлика от вси4ки вас спазвам кодек на 4еста имам гордост 4ест маниери и вси4ко останало а колкото уменията с които смятам да ги за6титавам ...... това се отнася за вси4ки педофили,наркомани,перверзници,изнасилва4и,некрофили,пияници,мутри селски гъзари и за онези които се мисля за "безмъртни" молете се на бога никога да не разберете но прекра4ите ли някоя от границите ми 6те ви убия...Надявам се никои да не съм убидил говоря за дамите а колкото до другите "мъже " тук приятно 4етене!!!!!!!!
цитирай
8. анонимен - сузи
13.01.2008 12:35
здравеи,аз сащо сам на 13 и правя секс, но ти си права не сме виновни ние хлапетата че правим секс и порастваме толкова бързо, виновна е средата в която живеем
цитирай
9. анонимен - сузи
13.01.2008 12:56
малко хора като теб биха саздали този саит и да разкайат историята ти,поздравявам те за което.Вече съжалявам за постапката си ,но късно съветът ми кам теб е да го разкайеш и в медиите така поне ще те чуят всички и ще разберат какви са днешните деца в българия
цитирай
10. анонимен - Аз съм на 15год. и ми е много странно ...
05.09.2009 00:51
Аз съм на 15год. и ми е много странно като чуя,че някое момиче на 11 вече не е девствено.Просто не мога да разбера тез хлапета.Вместо да си изживеят детството,те секс правят.То и според медицинска гледна точка е желателно да започнеш полов живот на 18-19...
А относно това,че родителите са виновни-аз не съм съгласна.Поне не напълно.
Имам в предвид,че никои не кара 11 годишните хлапета да гладат порно или да правят секс.Те сами са решили да постъпват толкова безодговорно и да се правят на "голямата работа".Е вярно е,че педофилите не влиаят добре на психиката на децата...Но просто не е нормално 11годишни пишлемета да правят секс...
За мен поколенията от 1997 нагоре са странни...
цитирай
11. анонимен - azsam na 14 imie mnogo strano
18.12.2010 14:01
kak moje taka da se pravi o6te ot 11 godini ne priatno taka da se pravi
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pakostinka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1952451
Постинги: 371
Коментари: 5299
Гласове: 12170